CELEBRITY BEAUTY

Kaia Gerber: Γιατί έβαψε τα μαλλιά της ροζ και ο μόνος κανόνας που δεν παραλείπει ποτέ από τη skincare ρουτίνα της

Instagram/kaiagerber

Πέρυσι- και πιο συγκεκριμένα από το καλοκαίρι και μετά- η Kaia Gerber έκανε τόσες αλλαγές στα μαλλιά της, που ούτε εμείς τις πιστεύαμε. Η καραντίνα αλλά και το «συντηρητικό» όσο αφορά στις αλλαγές στα μαλλιά της στο παρελθόν, έπαιξαν τον ρόλο τους.

Τέλη Ιούνη, για πρώτη φορά είδαμε την Kaia Gerber να ξεφεύγει από το χαρακτηριστικό, φυσικό καστανό της, λέγοντας το μεγάλο «ναι» προς το ξανθό πλατινέ αποκαλύπτοντας τη νέα της απόχρωση μέσα από ένα Live στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram. Λίγους μήνες αργότερα, την είδαμε να τα βάφει ροζ, καταγράφοντας την όλη διαδικασία σε σε ένα IGTV video, με τον master του είδους, Guido Palau να της δίνει όλες τις απαραίτητες οδηγίες προκειμένου να τα καταφέρει μόνη της, στο σπίτι.

Προς το τέλος του 2020, αποφάσισε να υιοθετήσει μία strawberry απόχρωση. Αυτή τη φορά, η Kaia Gerber μίλησε στη Vogue αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το πώς τελικά πήρε την απόφαση να τα βάψει ροζ αλλά και το μόνο κανόνα που δεν παραλείπει ποτέ από τη skincare ρουτίνα της.

«Στη skincare ρουτίνα μου, μου αρέσει να κρατάω τα πράγματα απλά, γιατί πιστεύω πολύ το «less is more». Πλένω πάντα το πρόσωπό μου. Ακόμα κι αν δεν φοράω μακιγιάζ, πρέπει να πλύνω το πρόσωπό μου! Είμαι επίσης μεγάλη fan της νιασιναμίδης και τη χρησιμοποιώ» ανέφερε η Kaia Gerber.

Όσο για το γιατί αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της ροζ, η ίδια απαντά: «Είναι αστείο, γιατί μόνο αυτούς, τους τελευταίους έξι μήνες, αποφάσισα να πειραματιστώ με τα μαλλιά μου τόσο πολύ. Τελικά, έχω επιστρέψει σε ένα πιο normal hair look. Το αγαπημένο μου, ήταν ροζ, γιατί, το να τα βάψω ροζ ήταν ένα όνειρο που πάντα είχα. Ήξερα ως καστανή, πως δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω ροζ μαλλιά χωρίς να τα έχω βάψει ανοιχτά ξανθά πρώτα. Έτσι, όταν τα έβαψα πλατινέ ξανθά- αυτή ήταν η δικαιολογία μου να έχω ροζ μαλλιά- για λίγο τουλάχιστον. Σίγουρα τώρα, εκτιμώ το φυσικό χρώμα και την υφή των μαλλιών μου πολύ περισσότερο από ότι πριν».