CELEBRITIES

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο, στη Σύρο. Ανέβηκαν τα σκαλιά του πρώην δημαρχείου Ποσειδωνίας υπό τους ήχους της Φραγκοσυριανής. Κι όλα αυτά είναι πιθανόν να μην τα γνώριζε κανείς μας. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός είχε καταφέρει τότε να αποτυπώσει τις στιγμές ευτυχίας του ζευγαριού.

Ο γάμος της τηλεοπτικής Δρόσως των Άγριων Μελισσών και του ηθοποιού, σκηνοθέτη και frontman των Polkar, είχε γίνει είδηση ουκ ολίγες φορές πριν γίνει και αφού πραγματοποιήθηκε. Καταρχάς, έγινε είδηση πολύ καιρό πριν ακόμα γίνει πράξη, όταν ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος ανακοίνωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ετοίμαζε το νυφικό που θα φορούσε η Δανάη Μιχαλάκη καθώς εκείνη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχαν αποφασίσει να παντρευτούν.

Έγινε είδηση ξανά, όταν το Πρωινό είχε ισχυριστεί ότι παντρεύονταν νωρίτερα από ό,τι το είχαν προγραμματίσει. Οι δυο τους επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τελικά την τελετή τον Αύγουστο του 2021 και πιο συγκεκριμένα ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη, στις 7 Αυγούστου. Ο γάμος τους έγινε πρωτοσέλιδο πριν και μετά την τέλεσή του.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και τα αρνητικά σχόλια για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη

Την αντίδρασή του στην έκταση που πήρε ο γάμος τους, στα ΜΜΕ κλήθηκε να μοιραστεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό BHMAgazino και την Έρη Βαρδάκη. Παράλληλα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που άκουσε εκείνη την περίοδο.

«Γίνεται ενοχλητικό στο βαθμό που το αφήνεις να γίνει ανεξέλεγκτο. Με τη Δανάη πήραμε την απόφαση να προφυλάξουμε την ιδιωτικότητά μας, χωρίς να μπούμε σε μια διαδικασία κυνηγητού. Δεν θα βάλουμε δηλαδή περούκες και καπέλα για να πάμε ένα θέατρο, ούτε θα κρύψουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι», σημείωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το πόσο τον ενόχλησε η έκθεση της προσωπικής του ζωής το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ίδιος συνέχισε με μία αναφορά στο αρνητικό σχόλιο που τον εξέπληξε περισσότερο. «Αυτό που με παραξένεψε πιο πολύ από όλα σε σχέση με τον γάμο είναι ότι σχολιάστηκε περίεργα το γεγονός πως επιλέξαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Πίστευα ότι εν έτει 2021 δεν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις», σημείωσε ο ηθοποιός.

Για τη Δανάη Μιχαλάκη ο γάμος δεν ήταν αυτοσκοπός

Η Δανάη Μιχαλάκη είχε μιλήσει στην εκπομπή The 2Night Show για το ίδιο θέμα. «Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια. Απλά καλό είναι να ξέρουμε ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μία ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός, αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει», είχε πει μεταξύ άλλων.

«Δεν ήταν αυτοσκοπός. Θυμάμαι πως ήθελα πάντα να βρω τον άνθρωπό μου, το άλλο μου μισό. Να γυρνάς σπίτι στον άνθρωπό σου, να κάνεις οικογένεια, αλλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος. Τη μέρα που έγινε η πρόταση γάμου, ήμασταν για φαγητό. Δεν το περίμενα, αλλά το είχαμε συζητήσει», πρόσθετε η ίδια για τις ως τότε απόψεις της για τον γάμο.