ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δανάη Μιχαλάκη: Η ενόχληση για την έκταση του γάμου της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Instagram.com/danae_michalaki

Η βραδινή, ψυχαγωγική εκπομπή “The 2night Show” έκανε πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε πιο έτοιμος από ποτέ παρέα με τον νέο του συνεργάτη, τον μικρό Σπύρο Ντούγια, που τον βλέπουμε στις «Άγριες Μέλισσες» ως μικρό Σέργιο. Μετά τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο που έκανε ποδαρικό, ακολούθησε η Δανάη Μιχαλάκη.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” βρέθηκε, λοιπόν, η Δανάη Μιχαλάκη. Η 29χρονη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στη Σύρο, την έκταση που αυτός πήρε στα ΜΜΕ παρά τη θέλησή της και για την τρίτη σεζόν που θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες.
Η Δανάη Μιχαλάκη θα προτιμούσε να έχουν μπει κάποια όρια στην έκταση που πήρε ο γάμος της

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή. Αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα», ανέφερε στην αρχή η Δανάη Μιχαλάκη μιλώντας για την έκταση που πήρε ο γάμος της παρά τη θέλησή της. Μία στιγμή που θα ήθελε να είναι περισσότερο ιδιωτική και σεβαστή από τα ΜΜΕ.

«Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια. Απλά καλό είναι να ξέρουμε ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μία ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός, αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει», πρόσθεσε στη συνέχεια η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη: «Ο γάμος δεν ήταν ο αυτοσκοπός μου»

Αναφερόμενη στη δική της κοσμοθεωρία σχετικά με τον γάμο αλλά και στο χρονικό που έγινε η πρόταση από τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Δανάη Μιχαλάκη είπε πως ο γάμος «Δεν ήταν αυτοσκοπός». «Θυμάμαι πως ήθελα πάντα να βρω τον άνθρωπό μου, το άλλο μου μισό. Να γυρνάς σπίτι στον άνθρωπό σου, να κάνεις οικογένεια, αλλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος. Τη μέρα που έγινε η πρόταση γάμου ήμασταν για φαγητό. Δεν το περίμενα αλλά το είχαμε συζητήσει». Στο ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μαμά, η Δανάη Μιχαλάκη απάντησε πως: «Είναι νωρίς ακόμα. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, αλλά θα το θέλαμε να συμβεί».

 

Τέλος, μιλώντας για την τρίτη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας, 27 Σεπτεμβρίου, η τηλεοπτική Δρόσω Σταμίρη, aka Δανάη Μιχαλάκη, ανέφερε: «Μπορώ να σου πω ότι η Δρόσω θα ακολουθήσει το όνειρό της, αλλά από μια άλλη κατεύθυνση, δεν θα πάει στο τραγούδι. Μεγάλο δρόμο θα διαβεί η Δρόσω. Θα τη στηρίξουν και πάρα πολύ οι αδερφές της, πράγμα που δεν το περίμενε».