CELEBRITIES

Γιώργος Παπαγεωργίου: Έκανε τον έρωτά του για τη Δανάη Μιχαλάκη το πιο όμορφο τραγούδι (και video clip). Aww

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν στις 7 Αυγούστου του 2021. Την ημέρα που η Δανάη Μιχαλάκη έχει τα γενέθλιά της και στο νησί όπου μεγάλωσε η ηθοποιός, τη Σύρο.

Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε τη χαρμόσυνη είδηση, φορώντας το χρωματιστό μπικίνι της, την ημέρα που το ζευγάρι θα γιόρταζε τη δεύτερη επέτειο γάμου τους. Και κάπως έτσι, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Μέχρι τότε, όμως, έχεις την ευκαιρία να μάθεις λίγες παραπάνω πληροφορίες για τη σχέση τους, μέσα από το νέο τραγούδι που έγραψε ο ηθοποιός και μουσικός για την αγαπημένη του, με αφορμή τα 10 χρόνια Polkar, του συγκροτήματος του οποίου είναι ο frontman. Όπως καταλαβαίνεις, το ζευγάρι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τις σημαντικές ημερομηνίες και τις ανακοινώσεις για τη ζωή και τα επαγγελματικά τους.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ερωτική εξομολόγηση στη Δανάη Μιχαλάκη μέσα από το επετειακό τραγούδι (κι ένα ξεχωριστό video) των Polkar

Οι Polkar, λοιπόν, το συγκρότημα του οποίου είναι μέλος ο ηθοποιός, κλείνουν δέκα χρόνια στην ελληνική, μουσική βιομηχανία. Με την αφορμή αυτή, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αφιέρωσε το επετειακό τραγούδι στη Δανάη Μιχαλάκη, το πρώτο που αφιερώνει στη γυναίκα του (από τα έως τώρα γνωστά τραγούδια του συγκροτήματος δηλαδή). Το video clip αποτελείται από δικές τους στιγμές, τραβηγμένες με την κάμερα του κινητού, κατά τη διάρκεια ταξιδιών τους και καθημερινών στιγμών της σχέσης τους.

Όπως αποκαλύπτει στην αρχή του τραγουδιού, στη σχέση τους σημαντικό ρόλο έπιιξε το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι στην Κίμωλο που τόσο αγαπάει και επιλέγει συστηματικά για τις διακοπές του. «Κοίτα πώς φτάσαμε ως εδώ, σε μια στιγμή. Κίμωλος, έπαιξε ρόλο ή απλώς ήταν η αφορμή», λένε χαρακτηριστικά οι στίχοι στην αρχή του τραγουδιού.

Στο εισαγωγικό σημείωμα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου γίνεται αρκετά πιο αναλυτικός: «Το “Πάμε Μαζί” είναι ένα τραγούδι με συγκεκριμένο αποδέκτη. Το έγραψα για την γυναίκα μου. Και ως εκ τούτου είναι a priori προσωπικό. Το νέο μας τραγούδι έμελλε να έρθει ως μια ερωτική εξομολόγηση στην επέτειο των 10 μας χρόνων ως μπάντα, εντελώς τυχαία.

Όπως όλα τα ωραία πράγματα, ήρθε «από τύχη», όπως «από τύχη» ήρθε και η γυναίκα μου στη ζωή μου και γέμισε με τύχη τις μέρες μου. Ούτε θυμάμαι πώς πρωτοξεκίνησα να το γράφω. Απλά πήρα το γιουκαλίλι, το γρατζούνισα ένα απόγευμα στο σπίτι κοιτάζοντάς την, και βγήκε. Η διαδικασία στη συνέχεια στο studio, ήταν αυτή που συμβαίνει όταν οι δικοί σου άνθρωποι σκύβουν με φροντίδα και γενναιοδωρία πάνω από κάτι δικό σου και του δίνουν “ζωή”. Τίποτα δεν θα ακουγόταν το ίδιο αν δεν ήταν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (άνθρωποι της ζωής μου πλέον) που να αποτελούν τους Polkar. Το αφιερώνω στα όνειρα που έκανα πριν την συναντήσω».

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο με ελάχιστους καλεσμένους από τον οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό τους κύκλο. «Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη. Ένα μεγάλο πάρτι με φίλους», είχε πει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Σύρου ενώ αυτό που ξεχώρισε ήταν ότι οι δυο τους συναντήθηκαν στα σκαλιά υπό τους ήχους μιας εναλλακτικής εκτέλεσης της Φραγκοσυριανής του Μάρκου Βαμβακάρη.

Φέτος, θα βλέπεις τον Γιώργο Παπαγεωργίου μέσα από τη σειρά Έρωτα φυγάς και τη Δανάη Μιχαλάκη να πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία.