CELEBRITIES

Δανάη Μιχαλάκη: Η σπάνια εμφάνιση με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τους γονείς της

Instagram.com/danae_michalaki/

Με μία sold out παράσταση στο Ηρώδειο ολοκληρώθηκε η περιοδεία της αρχαίας τραγωδίας του Σοφοκλή, Αντιγόνη, που σκηνοθέτησε αυτό το καλοκαίρι ο Τσέζαρις Γκραουζίνις. Μετά το τέλος της παράστασης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, οι συντελεστές της γιόρτασαν όλοι μαζί την ολοκλήρωση της σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι. Ανάμεσα στους ηθοποιούς του θιάσου ήταν και η Δανάη Μιχαλάκη που υποδύθηκε την Ισμήνη, αδερφή της Αντιγόνης. Στον ίδιο θίασο συμμετείχε και ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου στον ρόλο του αγγελιοφόρου. Όπως καταλαβαίνεις η έξοδός τους ήταν ήδη όχι μόνο συναδελφική αλλά και οικογενειακή υπόθεση.

«Η συνύπαρξή μας ήταν πολύ ωραία και ήταν και από τους βασικούς λόγους που αποδέχτηκα την πρόταση. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι με τη Δανάη», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί, για την πρώτη του περιοδεία με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου απαθανατίστηκαν μαζί κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ωστόσο αυτοί οι δύο δεν ήταν τα μόνα μέλη της οικογένειάς τους που παρευρέθηκαν στην θεατρική έξοδο. Tο «παρών» έδωσαν και οι γονείς της Δανάης Μιχαλάκη, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης και η μητέρα της, Σούζαν. 

Με πατέρα ηθοποιό και μητέρα δασκάλα χορού, η Δανάη Μιχαλάκη είχε παραδεχτεί στο LadyLike, ότι η ενασχόλησή της με την τέχνη ήταν μονόδρομος για εκείνη. «Σκεφτόμουν να κάνω κι άλλα πράγματα, αλλά πάντα κάπως κατέληγαν σε αυτά τα τρία, την υποκριτική, τον χορό και το τραγούδι. Έλεγα ότι θα πάω να γίνω δασκάλα χορού ή να μάθω γιόγκα κι όλα αυτά κάπως συνδέονται. Αυτά ήταν που μπορούσα να σκεφτώ», είχε πει η Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η ίδια είχε μιλήσει για όλα όσα νιώθει ότι έχει «κληρονομήσει» από τη βρετανική της καταγωγή (πέρα από την προφανή της ομοιότητα με τη μητέρα της στην εξωτερική της εμφάνιση). «Νομίζω ότι έχω την ευγένεια της Εγγλέζας και τους τρόπους. Μεγαλώνοντας με μία Αγγλίδα μαμά όλα αυτά σ’τα μαθαίνει, σ’τα μεταδίδει. Περνούν μέσα σου αβίαστα, όταν σου φέρονται έτσι θα φερθείς κι εσύ έτσι. Έχω και τη νοοτροπία θα έλεγα λίγο του Εγγλέζου, πέρα από την αγγλική υπηκοότητα. Έχω πάει εκεί, αλλά όχι τόσο όσο θα μπορούσα. Αλλά εκεί είναι, σίγουρα θα πάω αρκετές φορές ακόμα στο μέλλον», σημείωνε η ηθοποιός.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μεγάλωσαν και οι δύο με την εμπειρία των παρασκηνίων των θεάτρων, καθώς κι ο σύζυγός της είναι γιος της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2021 στον τόπο καταγωγής της, τη Σύρο. Αυτή ήταν η πρώτη τους θεατρική συνεργασία. Όσο για το αν επιθυμεί ο σύζυγός της να τη σκηνοθετήσει, καθώς πέρα από ηθοποιός ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι και σκηνοθέτης, η Δανάη Μιχαλάκη είχε εμφανιστεί αρνητική μιλώντας στο LadyLike.

«Όχι, είναι τουλάχιστον προς το παρόν κάτι απαγορευτικό. Το να δουλέψουμε μαζί σε μία παράσταση που μας σκηνοθετούν, εννοείται. Δεν είμαι και πολύ υπέρ όμως, τα ζευγάρια να δουλεύουν συνέχεια μαζί. Γιατί εκεί πρέπει να γίνουν διαχωρισμοί, ξεχνάς κάποια στιγμή ότι είσαι άντρας και γυναίκα και πρέπει να πας σε άλλους ρόλους, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν σε αυτό έχουμε πει όχι», σημείωνε.