CELEBRITIES

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για την έντασή του με παίκτες του GNTM. Το σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Instagram.com/yiorgoskaravas_official

Το επεισόδιο της Τρίτης 24 Νοεμβρίου του GNTM, είχε δύο μεγάλες ανατροπές. Η πρώτη ήταν ότι δεν αποχώρησε κανένας παίκτης, όπως έχει συμβεί στο αντίστοιχο σημείο και σε παλαιότερο κύκλο του reality μοντέλων του Star. Η δεύτερη ήταν πώς είδαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργου Καράβα στην οθόνη μας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες του GNTM κλήθηκαν να συμμετέχουν στην δοκιμασία επιβράβευσης του επεισοδίου. Οι παίκτες έπρεπε να φορέσουν μια ολόσωμη φόρμα από latex σε 2 λεπτά και σε 10 δευτερόλεπτα να τραβήξουν μόνοι τους μία φωτογραφία. Την απόφαση για το ποιος θα ήταν ο νικητής, πήρε ο coach των μοντέλων, Γιώργος Καράβας. Ο coach έκρινε ότι καλύτερος όλων στη συγκεκριμένη δοκιμασία ήταν ο Αιμιλιάνο και παίκτες όπως ο Ανδρέας και ο Έντουαρντ εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους με έντονο τρόπο.

Η ενόχληση του coach και η «ποινή» στους παίκτες του GNTM

Ο Γιώργος Καράβας ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά των παικτών που διαμαρτυρήθηκαν και το εξέφρασε στην δοκιμασία αποχώρησης του ίδου επεισοδίου του GNTM. «Από την αρχή του παιχνιδιού επέλεξαν να είμαι πρώτα φίλος σας και έπειτα ο coach σας», είπε αρχικά στους εναπομείναντες παίκτες του GNTM.

«Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπό μου. Αυτό είναι κάτι που δεν συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας και του σεβασμού που έχω απέναντί σας είναι αδιαπραγμάτευτες αυτό ήταν κάτι που με πρόσβαλλε προσωπικά. Όλοι μπορεί να έχουμε κρίση, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε το έργο κάποιων ανθρώπων που έχουν κάποια εμπειρία στο χώρο του modelling. Ο καθένας με αυτά που έχει καταφέρει», τόνισε στη συνέχεια ο Γιώργος Καράβας.

Έπειτα απευθύνθηκε προσωπικά στον Ανδρέα.«Ανδρέα μόλις τελειώσαμε τη δοκιμασία ήρθες δίπλα μου και μου είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει bodybuilding και είναι fashion τον επιλέξατε σαν νικητή. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο. Η κρίση μου ήταν αξιοκρατική πέραν του δέοντος», είπε χαρακτηριστικά. Ως αποτέλεσμα ο ίδιος, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης αποφάσισαν να επιβάλουν μια ποινή στα μοντέλα που διαγωνίζονταν. Στο συγκεκριμένο set οι διαγωνιζόμενοι έγιναν μοντέλα, art director και κριτές αφού αποφάσισαν οι ίδιοι ποια λήψη θα φτάσει στο πλατό.

Ο Γιώργος Καράβας έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις στη «Φωλιά των Κου Κου»

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε και στο πλατό και συζήτησε τα τεκταινόμενα κατ ιδίαν με την κριτική επιτροπή, ενώ την επομένη μίλησε για την ένταση που δημιουργήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Το “ρε φίλε” εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Ίσα – ίσα είναι τιμητικό κάποιοι άνθρωποι που σε ξέρουν λίγο χρόνο, να σε θεωρούν φίλο τους. Υπάρχει κάτι, το οποίο τα παιδιά λόγω της συνεχούς παραμονής τους στο σπίτι μεγαλοποιούν κάποιες καταστάσεις. Εγώ αυτό που προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν και να τους εξηγήσω απέναντί τους είναι ένα πράγμα. Όταν είσαι coach σε κάποιον, δεν είσαι μόνο στο κομμάτι της καθοδήγησης. Είσαι coach και στο κομμάτι να προφυλάξεις κάποιον. Ακόμα και αν χρειάζεται να τον προφυλάξεις από τον ίδιο του τον εαυτό», είπε μεταξύ άλλων ο coach των μοντέλων του GNTM.

«Άρα, το να έχεις πχ την ελευθερία του λόγου, είναι απόλυτα σεβαστό, απόλυτα κατανοητό και κάτι που θέλουμε, βάση αυτού γίνεται ο διάλογος. Αλλά κάποιος πρέπει να καταλαβαίνει που η ελευθερία του λόγου του σταματάει και που ξεκινάει η ελευθερία του λόγου του άλλου που έχει κάποιες πιο πάνω υποχρεώσεις και αρμοδιότητες», συμπλήρωσε. Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν ήταν τίποτα προσωπικό. «Έχει να κάνει με το ότι γενικότερα στη ζωή πρέπει να ορίζεις κάποια πράγματα, να βάλεις λίγη διπλωματία, λίγο νερό στο κρασί σου ώστε να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες», διευκρίνισε.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «καρφώνει» τον Γιώργο Καράβα

Όπως καταλαβαίνεις το συγκεκριμένο επεισόδιο σχολιάστηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές την επόμενη από την ημέρα της προβολής του. Ανάμεσα στις εκπομπές που πρόβαλαν το απόσπασμα με την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον coach και τα μοντέλα ήταν και το “Pop Up” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια μέχρι πέρυσι ήταν μία από τις κριτές του GNTM κι έχει ζήσει εκ των έσω τις δοκιμασίες των παικτών αλλά και τις σχέσεις που αναπτύσουν με τον coach τους. Μέχρι και τον δεύτερο κύκλο, coach των μοντέλων ήταν η Έλενα Χριστοπούλου με την οποία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στενή προσωπική και επαγγελματική σχέση.

«Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και λες θα αποφασίσω εγώ αντικειμενικά. Που το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά. Και είναι δίπλα σου με τα τάμπλετ, είσαστε φίλοι και μετά την άλλη μέρα του λες “εγώ είμαι coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι”. Δε μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στον χώρο σου και μιλάτε λες και είσαστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε. Τον σεβασμό τον κερδίζεις. Εκείνη την ώρα φάνηκε σαν να τα λέει με τους φίλους του», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η ίδια αναφερόμενη στον ρόλο του coach τόνισε: «Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ δίνει συμβουλές. Αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε “όχι ρε φίλε γιατί διαλέγεις αυτό και δε μου αρέσει εμένα αυτό”. Σημαίνει ότι έχεις δώσει εσύ το θάρρος και καλά έχεις κάνει για να βοηθήσεις τα παιδιά αλλά πρέπει να έχεις ξεχωρίσει τα όρια. Γιατί είναι άσχημο να συμπεριφέρεσαι έτσι σε κάποιον που είναι εκεί για να σε βοηθήσει και να τον αμφισβητείς γιατί ξέρει. Προφανώς για να είναι εκεί ξέρει», σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Εγώ χάρηκα με τον Γιώργο Καράβα που κατάλαβε το λάθος που έκανε και πήγε μέχρι το πλατό», κατέληξε η παρουσιάστρια.