CELEBRITIES

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στην πιο ωραία εξομολόγησή του στον Νίκο Χατζηνικολάου. Το Twitter σε αλαλαγμό

Instagram.com/ykapoutzidis

Το λέμε πολύ καιρό τώρα, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε να μιλάει στην ελληνική τηλεόραση. Η ψυχραιμία του, η ωριμότητα που αποπνέει, η στάση ζωής του και η ειλικρίνειά του είναι πράγματα που μας λείπουν σε μία τηλεοπτική σεζόν γεμάτη με reality shows, αγένεια, προσποίηση και στρατηγικές. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας χάρισε τον λόγο του σε μία συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο σεναριογράφος, παρουσιαστής και ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σεξουαλικότητά του, τις τηλεοπτικές επιτυχίες του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα παιδί. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για όλα και απέναντι από την οθόνη, οι τηλεθεατές γέμιζαν θετικά συναισθήματα. Συναισθήματα που εκφράστηκαν στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα για τηλεοπτικό σχολιασμό, το Twitter.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πέρασε την εφηβεία κλεισμένος στο σπίτι του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην εποχή που ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά του και στη δύσκολη αυτή διαδικασία που συνέβη στην εφηβεία του. «Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει. Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η υιοθεσία ενός παιδιού

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας βρισκόταν σε σχέση που όμως δεν υπάρχει πια ενώ τόνισε ότι «Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσεται». Μιλώντας για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά».

«Νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», σημείωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Και σε αυτή την τελευταία φράση του, συμπύκνωσε τα όνειρα κάθε ανθρώπου πάνω στη γη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η τηλεοπτική επιτυχία

Φυσικά το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη είναι συνυφασμένο με τις τηλεοπτικές σειρές που έγιναν επιτυχίες. Ο ίδιος μιλώντας για την τηλεοπτική επιτυχία στάθηκε φυσικά, στη μεγαλύτερη από αυτές το «Παρα Πέντε», μετά από την οποία φοβόταν ότι δεν θα έκανε μια σειρά, αντάξιά της.

«Μετά το “Παρά Πέντε” με φόβισε το αν οι επόμενες δουλειές θα είναι αντάξιες. Αυτό ισχύει. Γι’ αυτό έκανα καιρό να γράψω. Η σειρά αυτή ήταν η παιδική μου ηλικία, η παρέα που δεν είχα έφηβος. Έχουν περάσει 15 χρόνια, δεν μπορώ να γράψω για αυτούς τους χαρακτήρες με αυτή την αφέλεια του Γιώργου που ήταν 33 χρονών. Ή θα είμαι ψεύτικος ή θα πρέπει να κάνω τους ήρωες λιγότερο αφελείς και πιο σκοτεινούς, γιατί έχει γίνει πιο σκοτεινή και η Ελλάδα και η ζωή μας από τότε», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι συνεργάτες του από το «Παρα Πέντε», Σμαράγδα Καρύδη, Αγγελική Λάμπρου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και Αργύρης Αγγέλου μίλησαν στη συνέχεια για εκείνον.

Μετά τη συνέντευξή του, τον λόγο πήρε το Twitter.

Η αποθέωση στο Twitter

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένα πρόσωπο που θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε και οι χρήστες του Twitter. Αυτά είναι τα Tweets που ξεχωρίσαμε για την παρουσία του στην εκπομπή του ΑΝΤ1.