CELEBRITIES

Ο Γιώργος Ασημινάκης απαντά για το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη: «Υπήρξαν πολλές κακές στιγμές»

Instagram.com/elenimenegaki

Η είδηση πώς ο floor manager Γιώργος Ασημινάκης παραιτήθηκε μετά από 17 χρόνια συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη από την εκπομπή της ξαφνικά, έκανε πριν λίγο καιρό τον γύρο του διαδικτύου. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιαγκα στον ΣΚΑΪ.

«Παραιτήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αιφνιδιαστικά, ο Γιώργος Ασημινάκης. Δουλεύουν μαζί 17 χρόνια, από τον Πρωινό Καφέ το 2003. Δεν τα πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα. Είχε κάποια παράπονα μαθαίνω», είχε πει ο δημοσιογράφος. Όσο μιλούσε, ο παρουσιαστής κοίταζε τον δικό του floor manager που έδειχνε να ξέρει κάτι σχετικά.

«Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα. Μίλησα με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν τις ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα. Υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους. Υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο», συμπλήρωνε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο Γιώργος Ασημινάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα με τους συντελεστές του “Just The 2 Of Us” στο Open. Εκεί παραχώρησε συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη. Την συνέντευξη πρόβαλε μεταξύ άλλων και η εκπομπή «Πρωινό» με καλεσμένο και τον δημοσιογράφο που του μίλησε.

Γιώργος Ασημινάκης: «Ακόμα αγαπάω την Ελένη Μενέγακη»

«Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος. Ο λόγος που έγινε ήταν επειδή η Ελένη Μενεγάκη είναι μία. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω, να με βλέπει κιόλας όταν το λέω», είπε. Μάλλον η σχέση τους δεν είχε τόσα προβλήματα όσο νομίζαμε. Άλλωστε έκλεισε μιλώντας πάλι για εκείνη. «Με την Ελένη Μενεγάκη έχω ζήσει τις καλύτερες μου στιγμές. Είναι η μοναδική μου αγάπη και η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται», είπε ο Γιώργος Ασημινάκης.

Η τελευταία κακιά στιγμή

«Άρα δεν υπήρχε κάτι που να σε έχει κάνει να..» είπε ο δημοσιογράφος και ο Γιώργος Ασημινάκης τον διέκοψε. «Κοίτα ήταν η κακιά στιγμή. Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους. Δεν είχα υπομονή να το αντέξω αυτό για ακόμη μια φορά. Γενικά, όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω», είπε ο floor manager των shows όπως το “JT2OU” και “Your Face Sounds Familiar”.

Όπως κατάλαβες οι διαφωνίες υπήρχαν αλλά παρά τις διαφωνίες η αγάπη δεν χάνεται. Μένει να δούμε αν θα μεταμορφωθεί για μία ακόμα φορά σε συνεργασία μεταξύ τους ή αν το τέλος της επαγγελματικής τους σχέσης είναι τόσο οριστικό όσο δείχνει τώρα.

Τα σχόλια στο «Πρωινό»

Ο Χάρης Λεμπιδάκης στη συνέχεια μετέφερε όλα όσα γνώριζε στον αέρα του Πρωινού. «Εγώ γνωρίζω ότι υπήρχαν ειδικά τη φετινή σεζόν αρκετά περιστατικά έντασης στο πλατό της εκπομπής. Η Ελένη είναι ένα πρόσωπο, που επειδή το έζησα κι εγώ σε κάποιες εγγραφές που κάναμε για εορταστικά με καλλιτέχνες που συνεργάζομαι, μέσα στο πλατό της εκπομπής δεν επιτρέπεται να φύγει ούτε μια φωτογραφία προς τα social media αν δεν έχει παρθεί έγκριση. Αυτό δεν είναι εικασία, το ζήσαμε. Θέλαμε να βγάλουμε κάποια instastories και έπρεπε η Ελένη να δώσει το “οκ”. Είναι όρος στο συμβόλαιο της που δεν επιτρέπεται να βγαίνουν πράγματα από τα παρασκήνια της εκπομπής, ούτε στα social media, ούτε καν από συνεργάτη της», είπε για το περιβάλλον της εκπομπής «Ελένη».

«Έχει σχέση, γιατί υπήρχαν κάποια περιστατικά από την αρχή της σεζόν που χρεωνόταν ο floor manager της εκπομπής, είτε όσον αφορά διαρροές κάποιου υλικού που γινόντουσαν μέσα από την εκπομπή, είτε τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής», σημείωσε. Ο Χάρης Λεμπιδάκης υποστήριξε πως όλα αυτά είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Γιώργος Ασημινάκης αποφάσισε να παραιτηθεί.

«Κι εσείς ξέρετε όταν έχετε μια σκαλέτα μπροστά σας κάποιο θέμα μπορεί να αλλάξει ώρα, ή ένα λινκ να μην έχει επιτυχία στον ήχο και την εικόνα και άρα ποιος το χρεώνεται αυτό; Το κοντρόλ και ο floor manager της εκπομπής. Κι όταν υπάρχει και μια παρουσιάστρια τόσο αυστηρή σε κάποια πράγματα, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη όλα αυτά τα χρόνια, τότε τα πράγματα αρχίζουν και περιπλέκονται. Γιατί τόνισε κάτι ο Γιώργος Ασημινάκης, ότι υπήρχαν πολλές αφορμές και περιστατικά, ας κρατήσουμε και αυτή την εκδοχή, δεν βγάζουμε λάθος την Ελένη, δεν ξέρουμε το παρασκήνιο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.