CELEBRITIES

Φοίβος Παπαδάκης: Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη ακολουθεί τα χνάρια του

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη σίγουρα τον ξέρεις. Όλοι μας έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά την πρωινή ενημερωτική του εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα που γράφει ιστορία ήδη από το 1992 και τη δεδομένη στιγμή προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, κάτι που ίσως δεν ξέρεις για τον δημοσιογράφο είναι πως έχει 3 γιους. Ο ένας εξ αυτών, πέρα από το γεγονός ότι είναι κούκλος, ακολουθεί τη δημοσιογραφική πορεία που ο πατέρας του χάραξε.

Ο Φοίβος Παπαδάκης, λοιπόν, έχει επαφή με τον δημοσιογραφικό τομέα ήδη από την ηλικία των 18, ενώ όπως βλέπεις και μόνη σου, άνετα θα μπορούσε να είχε επαφή και με τον χώρο του modeling. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Φοίβος Παπαδάκης μίλησε για το «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας

Ο μεγάλος γιος του Γιώργου Παπαδάκη και της Τίνας Παπαδέλη, μίλησε στην εκπομπή  Happy Day και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη. Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στο «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας που ρέει στο αίμα της οικογένειας Παπαδάκη.

«Από τα 18 μου δουλεύω στα sites, η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη, που είχαμε πολλές τηλεοράσεις κι άκουγα συνέχεια για ρεπορτάζ. Οπότε αναπόφευκτα ακολούθησα τον δρόμο της δημοσιογραφίας και είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ», δήλωσε ο Φοίβος Παπαδάκης που μοιραία έγινε δημοσιογράφος.

Όσον αφορά την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως σχολιαστής στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ίδιος δήλωσε: «Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα ως σχολιαστής στην τηλεόραση. Ήταν κάτι που έγινε από μόνο του εξαιτίας του site που έχω».

«Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον»

Στο ενδεχόμενο να υπάρξει πιθανή, μελλοντική τηλεοπτική συνεργασία με τον πατέρα του, ο Φοίβος Παπαδάκης δεν δήλωσε αρνητικός. «Το να με δείτε στο πλευρό του μπαμπά μου είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Νομίζω θα είχε ενδιαφέρον, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσουμε. Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Όσον αφορά τη συμβίωση στο σπίτι, ο Φοίβος Παπαδάκης δήλωσε ότι ποτέ δεν έφτασαν στο σημείο να μην μιλάνε. «Με τον πατέρα μου βεβαίως μαλώνουμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε μεγάλους τσακωμούς για να μην μιλά ο ένας στον άλλο για μεγάλες χρονικές περιόδους. Στη δουλειά επίσης ερχόμαστε σε αντιπαράθεση αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως έχει την εμπειρία. Έχει 30 χρόνια της δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Οπότε, το κλείνω και τον ακούω», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος ενώ παραδέχθηκε πως όταν πρόκειται για τη δουλεία, πάντα ακούει τις συμβουλές του.

Όσο για το ενδεχόμενο απόσυρσης του Γιώργου Παπαδάκη από την τηλεόραση, ο Φοίβος Παπαδάκης ανέφερε πως ο πατέρας του έχει χρόνια μπροστά του. «30 χρόνια ξυπνάει στις 03:30 το πρωί. Πιστεύω πως έχει άνετα άλλη μία 20ετία δουλειάς μπροστά του, γιατί είναι άνθρωπος που δουλεύει από μικρό παιδί και η δουλειά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Βέβαια, τα χρόνια περνούν και πιστεύω πως πρέπει να έρθει κάποια στιγμή να σκεφτεί να ξεκουραστεί. Αλλά το αφήνω πάνω του, είναι δική του η απόφαση. Και θα αφήσω το μυστήριο να πλανάται».

Έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόταση συνεργασίας στον Φοίβο Παπαδάκη;

«Δείξτε με κοντινό, το λέω προς πάσα κατεύθυνση… Αυτό το παιδί θέλω να έρθει να δουλέψει μαζί μας. Είδα την συνέντευξή του και τα λέει πάρα πολύ ωραία. Μην προλάβετε να του κάνετε πρόταση, του κάνω πρώτη. Ο Παπαδάκης έρχεται στην Τσιμτσιλή, τέλος», είπε με ενθουσιασμό η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος. Το εάν η πρότασή της ισχύει, θα το δείξει το μέλλον.