CELEBRITIES

Φαίη Σκορδά: Ξεπέρασε τον κορονοϊό. Το Πρωινό επιστρέφει με αλλαγές

Instagram.com/fayskorda

Πριν από λίγο καιρό η Φαίη Σκορδά γνωστοποίησε με ένα μήνυμά της στο Instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 παρότι ασυμπτωματική έκανε την εξέταση καθώς ενημερώθηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού και κάπως έτσι ξεκίνησε ο αυτοπεριορισμός της στο σπίτι. Οι ημέρες πέρασαν, η Φαίη Σκορδά είναι πλέον αρνητική στον κορονοϊό και με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού προσωπικού που την παρακολούθησε και τις άδειες που απαιτούνται γι’ αυτή την περίπτωση, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον αέρα του ΑΝΤ1. Το Πρωινό θα είναι και πάλι στους δέκτες μας από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα τα βρούμε ακριβώς όπως τα αφήσαμε, θα υπάρξουν αλλαγές.

Οι αλλαγές στο Πρωινό, στο οποίο επιστρέφει η Φαίη Σκορδά την ερχόμενη Δευτέρα, αφορούν πρώτα και κύρια τη θεματολογία της εκπομπής. Η ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, θα πάρει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα μέσα από χρηστικά θέματα που θα προστεθούν στη σκαλέτα του Πρωινού. Οι ημέρες που διανύουμε άλλωστε απαιτούν ενημέρωση και χρηστικότητα σε όσες (πολλές) πληροφορίες φτάνουν ως τα αυτιά και τα μάτια μας.

Οι αλλαγές στο πάνελ του Πρωινού

Επιπλέον η στήλη των ζωδίων θα διατηρηθεί καθημερινά στην εκπομπή, αλλά η Λίτσα Πατέρα θα επικοινωνεί με την ομάδα της εκπομπής, τη Φαίη Σκορδά και το κοινό μέσω live σύνδεσης με Skype. Η ίδια δυνατότητα έχει δοθεί σύμφωνα με πληροφορίες και στα υπόλοιπα μέλη του πάνελ ώστε αν κάποιος από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Αφροδίτη Γραμμέλη και Άρη Καβατζίκη δεν αισθάνεται άνετα να μετακινηθεί και να βρεθεί στο πλατό, θα μπορεί να συμμετέχει στην εκπομπή μέσω Skype.

Οι καιροί στον καιρό της πανδημίας του κορονοϊού είναι δύσκολοι και παράξενοι και η προσαρμοστικότητα όπως καταλαβαίνεις είναι το ζητούμενο από όλους. Είτε βρίσκονται μπροστά στις κάμερες, είτε πίσω από αυτές.

Όλα όσα έχει πει η Φαίη Σκορδά για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους. Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό», ήταν το μήνυμα της Φαίης Σκορδά στο Instagram πριν από κάποιες ημέρες.

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Η ίδια διηγήθηκε το πώς μπήκε στη διαδικασία να εξεταστεί για τον κορονοϊό στο Νίκο Χατζηνικολάου και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η ίδια μάλιστα απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που είχε λάβει σχετικά με ένα πρόσφατο ταξίδι με τον σύντρόφο της στην Ιταλία. «Τώρα, μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από το δελτίο να απαντήσω και να πω το εξής, παρότι δεν πρέπει να μπαίνουμε σε μία διαδικασία ανθρωποφαγίας είναι πάρα πολύ άσχημο, αισθάνομαι ότι θίγεται η ευσυνειδησία μου αυτό δεν το επιτρέπω. Ταξίδεψα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Την ώρα που ταξίδευα δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα στην Ευρώπη. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ για μένα, για τους συνεργάτες μου, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος σε τέτοια θέματα, σε θέματα υγείας», είχε πει η παρουσιάστρια που παρέμεινε ασυμπτωματική μέχρι το τέλος της περιπέτειας υγείας της.