CELEBRITIES

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη αναφορά στον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, στον αέρα του «Πρωινού»

Instagram.com/fayskorda

Μπορεί να μένουμε σπίτι, μπορεί αυτή η εποχή να έχει απομακρύνει τον ένα από τον άλλο, αλλά κοίτα να δεις παράξενα πράγματα, η καραντίνα μας φέρνει και πιο κοντά. Νιώθουμε την ανάγκη να μιλάμε για τους δικούς μας, θέλουμε να κάνουμε αναφορές στα δικά μας πρόσωπα, βασιζόμαστε σε αυτούς για βοήθεια, τους προστατεύουμε. Από τον παραπάνω κανόνα δεν ξεφεύγει ούτε η Φαίη Σκορδά, που διάλεξε αυτό το διάστημα για να κάνει την πρώτη της αναφορά στον «αέρα» του Πρωινού στον σύντροφό της.

Η Φαίη Σκορδά αφέθηκε για λίγο στο συναίσθημα και η αναφορά στον σύντροφό της, ήταν επόμενο να έρθει. Αφορμή γι’ αυτό; Μια γάτα στο μόνιτορ. Η γάτα που κρατούσε στα χέρια του ο Νίκος Κωνσταντής πριν δείξει από το σπίτι του για την εκπομπή τρόπους για να καθαρίζει κανείς τα φωτιστικά του σπιτιού του. Οι γάτες είναι πάντα ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσεις στο συναίσθημα. Σ’ το λέμε από εμπειρία, σ’ το επιβεβαιώνει και η Φαίη Σκορδά.

«Να τος ο Κεμάλ. Αγάπη μου. Παιδιά είναι γάτα, είναι τόσο χαδιάρα», είπε στους δημοσιογράφους του πάνελ που βρίσκονταν δίπλα της. Και έπειτα ήρθε η εξομολόγηση. «Εγώ τώρα με αυτό που πέρασα δεν μπορούσα να προσέχω τις γάτες μου και τις έχω – για ένα διάστημα δώσει για φιλοξενία», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά αναφερόμενη στο διάστημα που πέρασε ως ασυμπτωματική μεν, αλλά θετική στον κορονοϊό. Όπως έχει γίνει γνωστό από έρευνες οι γάτες μπορούν να κολλήσουν τον κορονοϊό από τους ανθρώπους που τις φροντίζουν, οπότε η Φαίη Σκορδά προστάτευσε κι εκείνες κατά την ασθένειά της.

«Μου λείπουν. Τις έδωσα στον Νίκο. Όχι στον Νίκο Κωνσταντή, στον δικό μου τον Νίκο», είπε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά. Μην αναρωτιέσαι άλλο για ποιον Νίκο μιλάμε, για τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο μιλάμε, που εξετάστηκε επίσης για κορονοϊό και είναι αρνητικός. «Μου λείπουν πολύ γιατί οι γάτες και τα σκυλιά πολύ ωραία, όλα τα ζωάκια πολύ ωραία, παίρνουν το στρες και το άγχος», σημείωσε και συνέστησε στους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν ένα γατάκι.

Και γάτες και έρωτας στη ζωή της παρουσιάστρια, λοιπόν, και το reunion που θα κάνει η Φαίη Σκορδά μαζί τους αναμένεται συγκινητικό μετά τη λήξη της καραντίνας.

Η Φαίη Σκορδά είναι ξανά ερωτευμένη κι αυτά είναι όσα ξέρουμε για τη νέα σχέση της

Ο Νίκος Ηλιόπουλος δραστηριοποιείται στον τομέα του digital marketing. Είναι συνιδρυτής της εταιρείας Cloudevo του κυρίου συνεργάτη της Google σε Ελλάδα και Κύπρο. Η σχέση του με την Φαίη Σκορδά κρατά έναν χρόνο, ενώ η δημοσιοποίησή του ήρθε μέσα από το περιοδικό Hello τον Φεβρουάριο του 2020.«Μα σου λέω είμαι πολύ χαρούμενη. Τι άλλο θες; Πάντα είμαι χαρούμενη αλλά τώρα είμαι πιο πολύ», είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους για τη νέα σχέση της, όταν ρωτήθηκε για το δημοσίευμα.

Λίγο καιρό αργότερα η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος ταξίδεψαν μαζί στη Ρώμη. Έπειτα ήρθε η πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού που κρατά προσωρινά το ζευγάρι σε απόσταση.

«Ταξίδεψα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Την ώρα που ταξίδευα δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα στην Ευρώπη. Δεν θα ρίσκαρα ποτέ για μένα, για τους συνεργάτες μου, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είμαι πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος σε τέτοια θέματα, σε θέματα υγείας», είχε πει η Φαίη Σκορδά για το επίμαχο ταξίδι στην Ιταλία. «Δεν είναι του χαρακτήρα μου να έκανα ένα ταξίδι ενώ γνώριζα ότι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο εμένα, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. Ο σύντροφός μου έκανε το τεστ και είναι αρνητικό», συμπλήρωνε, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου.