ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της και ταιριάζουν για χίλιους λόγους

NDP Photo Agency

Πράσινο μάτι η Ευαγγελίας Αραβανή, μπλε ο Σπύρος Λάζαρης. Μειδίαμα γοητευτικό η Ευαγγελία, μειδίαμα sexy και ο Σπύρος. Κορμοστασιά εκπληκτική ο Σπύρος, κορμί λαμπάδα και η Ευαγγελία. Όπως καταλαβαίνεις είναι κάποια ζευγάρια της ελληνικής showbiz για τα οποία δεν αργείς να πεις ένα «Φτου σκόρδα» αυθόρμητο. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που η Ευαγγελία Αραβανή και ο νέος σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Σπύρος Λάζαρης έκαναν τόσο καιρό αφού έγινε γνωστή η σχέση τους την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Διάβασε επίσης: Ευαγγελία Αραβανή: 4 προϊόντα για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της

Φωτογραφίες μην περιμένεις από την πρώτη τους αυτή εμφάνιση στην κοσμική Αθήνα, δε θα δώσουμε εμείς έτσι αβασάνιστα την ευκαιρία στον κόσμο να ματιάσει το ζευγάρι. Απλώς σου μεταφέρουμε την είδηση που μεταδόθηκε στον αέρα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με την οποία Ευαγγελία και Σπύρος, αφού πέρασαν το καλοκαίρι τους στην ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρεί εκείνος στον Πόρο, βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου σε κοσμικό κάλεσμα στο Privillege το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει ξανά ως εστιατόριο και bar.

Όπως καταλαβαίνεις μια τέτοια κίνηση σημαίνει ότι το ζευγάρι δεν έχει διάθεση να παίξει κανένα κρυφτό με τους φωτογράφους παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει προβάλει καθόλου τη σχέση του. Η σχέση μεταξύ Ευαγγελίας Αραβανή και Σπύρου Λάζαρη, δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, αρκετό καιρό μετά την γνωριμία τους. Αυτό συνάδει και με την απόφαση που έχει πάρει η Ευαγγελία Αραβανή, μετά τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ακολούθως ο χωρισμός τους, να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή. Ο Σπύρος Λάζαρης απασχόλησε τον κόσμο της showbiz με την προηγούμενη γνωστή σχέση του, αυτή με την τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή. Ο ίδιος έχει έναν γάμο στο ενεργητικό του από τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο οριστικός χωρισμός της παρουσιάστριας από το Νίκο Οικονομόπουλο, ήρθε τον περασμένο Μάιο. Η  αποκάλυψη είχε γίνει στην εκπομπή «Όλα Λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου, που παρουσιαζόταν τότε στο Open ενώ η Real Life σημείωνε την ίδια περίοδο: «Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε, αφού δε θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency