ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ

Ευαγγελία Αραβανή: 4 προϊόντα για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της

Το καλοκαίρι αγαπάμε τα πιο ελαφριά- δροσερά μακιγιάζ αλλά αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως πως θα πρέπει να κινούμαστε μόνο στους πιο γήινους - φυσικούς τόνους. Τα έντονα χρώματα στα μάτια και στα χείλη είναι must και είναι αυτά ακριβώς που μπορούν να προσδώσουν ένα πιο sexy, παιχνιδιάρικο, θηλυκό αέρα σε ένα συνηθισμένο/ μουντό look. Αυτός είναι και ο λόγος που λατρέψαμε με την πρώτη ματιά το παρακάτω μακιγιάζ της Ευαγγελίας Αραβανή.

Με τη βοήθεια της makeup artist Ολυμπίας Κόλλια, η όμορφη παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στο καλοκαιρινό party του περιοδικού OΚ πριν λίγες μέρες, έχοντας ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε στα χείλη, τα οποία ντύθηκαν με ένα κρεμώδες πορτοκαλοκόκκινο χρώμα, που ταίριαζε άψογα με το πορτοκαλί χρώμα στο φόρεμα της Ευαγγελίας. Στα ζυγωματικά, το bronzer δημιουργούσε ένα τέλειο sunkissed αποτέλεσμα, ενώ στα μάτια οι γήινες αποχρώσεις και μερικές στρώσεις μάσκαρα ήταν αυτές που ολοκλήρωσαν το look.

Διάβασε κι αυτό: Το πανεύκολο tip της Kendall Jenner για να φρεσκάρει το μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια της ημέρας

Και επειδή, όπως σου ξαναείπαμε, πολύ μας άρεσε αυτό το μακιγιάζ της Ευαγγελίας, βρήκαμε τα 4 βασικά προϊόντα για να το αντιγράψεις  εδώ και τώρα.

NDP/ Photo Agency

Bronzer – Ρουζ

 

Bobbi Brown,  Bronzing Duo στην απόχρωση Medium: Διαθέτει δύο best sellers bronzers του brand. Χρησιμοποίησε την matte Bronzing Powder στην πιο σκούρα απόχρωση για να δώσεις ένα φυσικό μπρονζέ χρώμα στο πρόσωπό σου και την shimmery Illuminating Bronzing Powder -το μεταξένιο ρουζ- για να προσθέσεις ένταση δημιουργώντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Σκιές στα μάτια

 

Nars Skin Deep Eye Palette: Η απόλυτη nude παλέτα σκιών με αποχρώσεις που κολακεύουν όλους τους τόνους επιδερμίδας για διακριτικά ή smoky μακιγιάζ με αποχρώσεις που χαρίζουν πλούσιο ματ, εντυπωσιακό σατινέ ή τολμηρό μεταλλικό αποτέλεσμα. Χάρη στις άπειρες εναλλακτικές που προσφέρει κάθε απόχρωση, αυτή η παλέτα σας επιτρέπει να δημιουργήσεις τα εμβληματικά look του François Nars. Τονίζει το σχήμα των ματιών και των φρυδιών, χαρίζει ένταση στο βλέμμα.  Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Μάσκαρα

Lancôme, Hypnôse Drama: Απόλυτος όγκος και τέλειος διαχωρισμός. Κολακεύει τα μάτια όλων των γυναικών, ταιριάζει σε κάθε τύπο βελαφρίδων αλλά και στο lifestyle κάθε γυναίκας. Το καμπυλωτό βουρτσάκι της “εγκλωβίζει” μία μία βλεφαρίδα πάνω στην οποία αφήνει το πλούσιο χρώμα της η μάσκαρα, από τη ρίζα μέχρι την άκρη, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα όγκου.

Κραγιόν

 

MAC, Matte Lipstick, στην απόχρωση Lady Danger: Μία πλούσια  κρεμώδης σύνθεση με εξαιρετική απόδοση χρώματος και απόλυτα ματ αποτέλεσμα.

Κεντρική Φωτογραφίες: NDP/ Photo Agency