CELEBRITIES

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο σύζυγός της είναι η ελληνική, clean cut εκδοχή του Robert Downey Jr.

Evgeniadimitropoulou/Instagram

Τον χειμώνα του 2021 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1, ότι η Ευγενία Δημητροπούλου είχε δεχτεί πρόταση γάμου – έκπληξη από τον σύντροφό της, Στέλιο Βλατάκη. Ο νευροχειρουργός σύντροφός της έγινε το επόμενο διάστημα σύζυγός της, ενώ λίγο καιρό αργότερα, το ζευγάρι υποδέχτηκε στη ζωή του την κόρη του, Εύα.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μία ηθοποιός που προστατεύει την ιδιωτική της ζωή γι’ αυτό και μέχρι σήμερα οι κοινές, δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύζυγό της παραμένουν λιγοστές. Η τελευταία από αυτές τις σπάνιες, κοινές τους εμφανίσεις πραγματοποιήθηκε στον «φυσικό χώρο» της ηθοποιού, το θέατρο.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Φιλιά Όσκαρ, που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Αθηνών τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου. Εκεί τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός και τους απαθανάτισε χαμογελαστούς τον ένα στο πλευρό του άλλου. Κοιτάζοντας το ζευγάρι δεν μπορούσαμε παρά να αναρωτηθούμε «Βρε, σαν ποιον μοιάζει» ο Στέλιος Βλατάκης. Μετά από μία πρόχειρη, αυθόρμητη ψηφοφορία καταλήξαμε ποιον ηθοποιό μας θυμίζει ο σύζυγος της Ευγενίας Δημητροπούλου. Ο Στέλιος Βλατάκης είναι η ελληνική, clean cut εκδοχή του Robert Downey Jr.

Ευγενία Δημητροπούλου Papadakis Press / Βαγγέλης Γκικόπουλος

Η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Στέλιος Βλατάκης και η αλληλοκατανόηση

Μπορεί η εμφάνισή του να μας θυμίζει τον διάσημο ηθοποιό, αλλά στην πραγματική ζωή ο Στέλιος Βλατάκης συνδέεται με την τέχνη κυρίως μέσω της συζύγου του. Ο Στέλιος Βλατάκης δραστηριοποιείται στον χώρο της ιατρικής και η πρώτη του «έντονη» επαφή με την δημοσιότητα ήταν μετά τον γάμο του με την Ευγενία Δημητροπούλου, όταν όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η ηθοποιός, δημοσιογράφοι βρήκαν το τηλέφωνό του και ξεκίνησαν να τον καλούν.

«Τον έπαιρναν οι δημοσιογράφοι μετά τον γάμο. Βλέπεις, το τηλέφωνο του υπάρχει στο Ίντερνετ και είναι εύκολο να το βρει κάποιος από την ιστοσελίδα του», είχε πει στο περιοδικό OK! η ηθοποιός.

Στην ίδια συνέντευξη απαντούσε και σε ερώτηση σχετικά με το πώς είναι να έχει σχέση με έναν άνθρωπο από έναν τελείως διαφορετικό χώρο από αυτόν της τέχνης, τον οποίο εκείνη υπηρετεί.

«Κανείς από τους δυο μας δεν έχει ωράριο. Είμαστε και οι δυο αυτοδημιούργητοι στον χώρο μας. Δηλαδή δεν υπάρχει από πίσω κάποιο background που μας είχε βοηθήσει ή μας είχε δώσει κάποιες γνώσεις. Νομίζω ότι έχουμε κάνει και οι δύο αυτό που αγαπάμε. Οπότε όλα είναι θέμα ανθρώπου και όχι αν είναι στον ίδιο χώρο με εσένα ή όχι», σημείωνε τότε η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Με κατανοεί, όπως κι εγώ κατανοώ ότι, για παράδειγμα, μπορεί να μην είναι εύκολο να πάμε σε ένα νησί αν δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μπορεί να τον καλύψει. Κι αυτό γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστεί να γυρίσουμε στην Αθήνα. Αντίστοιχα κι εγώ μπορεί να δουλεύω ανήμερα Χριστούγεννα, Σάββατο ή μέχρι τις 12.00 το βράδυ. Νομίζω όμως ότι δεν στέκεται κάποιος εκεί», πρόσθετε η ηθοποιός.

Λίγα λόγια για την παράσταση Φιλιά Όσκαρ

Ευγενία Δημητροπούλου Papadakis Press / Βαγγέλης Γκικόπουλος

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της, Στέλιος Βλατάκης παρακολούθησαν την παράσταση Φιλιά Όσκαρ που σκηνοθετεί ο Τσέζαρις Γκραουζίνης. Πρόκειται για τη νουβέλα του Éric-Emmanuel Schmitt, την οποία διασκεύασε ο σκηνοθέτης για την παράσταση. Τον ρόλο του Όσκαρ ενσαρκώνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ενώ η Αγοραστή Αρβανίτη υποδύεται την κυρία Ροζ. Πρόκειται για την γλυκόπικρη ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης ενός 10χρονου ήρωα, του Όσκαρ που ζει στο νοσοκομείο και αναγκάζεται να αψηφίσει τον θάνατο με όπλα του το χιούμορ και τη φαντασία του.