CELEBRITIES

Ευγενία Δημητροπούλου: Δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφία από τον γάμο της

Papadakis Press Κώστας Μοσχόπουλος

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε τον σύντροφό της, νευροχειρουργό, Στέλιο Βλατάκη τον Ιούνιο του 2021 στο Δημαρχείο Κηφισιάς. Ο πολιτικός τους γάμος έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως το ζευγάρι θέλει ούτως ή άλλως να κρατά την προσωπική του ζωή. Ένας χρόνος πέρασε από τότε και με αφορμή την πρώτη της επέτειο γάμου, η Ευγενία Δημητροπούλου μάς έδωσε την ευκαιρία να δούμε ένα στιγμιότυπο από τον «μυστικό» γάμο της.

«Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου ήταν συνεργός. Το ήξερε. Είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι», είχε πει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί η Ευγενία Δημητροπούλου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τον χειμώνα του 2021. Κι αυτά ήταν όλα όσα θέλησε να μοιραστεί για τον επικείμενο γάμο της, που τελέστηκε λίγους μήνες αργότερα.

Στο στιγμιότυπο, που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 11 Ιουνίου, η ευτυχία της ηθοποιού και του συζύγου της, είναι παραπάνω από φανερή στα χαμόγελά τους. Η φωτογραφία προέρχεται από την ώρα που η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης έκοβαν τη γαμήλια τούρτα τους και η ηθοποιός τη συνόδευσε γράφοντας λακωνικά αλλά και πολύ ουσιαστικά: «Ένας χρόνος».

Η Ευγενία Δημητρόπουλου και ο Στέλιος Βλατάκης έζησαν σίγουρα τον πιο ιδιαίτερο χρόνο της ζωής τους. Κι όχι τόσο επειδή αυτός ήταν ο πρώτος χρόνος της κοινής τους ζωής ως παντρεμένο ζευγάρι, όσο επειδή έγιναν γονείς, καθώς υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

Η Ευγενία Δημητροπούλου πρόσφατα μίλησε για την απόφασή τους να υιοθετήσουν ένα παιδί στην εκπομπή Dot. και τους παρουσιάστές της, Νάντια Μπουλέ και Μίνωα Θεοχάρη.

«Δεν είμαι κοπέλα που έγινε μαμά στα 20. Το συζητήσαμε πάρα πολύ νωρίς το θέμα της υιοθεσίας στη σχέση μας με τον Στέλιο. Το θέλαμε και χωριστά. Όταν προχωρούσε η σχέση είπαμε ότι αυτή είναι η πρώτη επιλογή», σημείωσε η ηθοποιός.

«Κάναμε διακρατική υιοθεσία. Η κόρη μας γεννήθηκε στη Σιέρρα Λεόνε. Τα διαθέσιμα παιδιά για υιοθεσία στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ λίγα γιατί δεν είναι νομικά διαθέσιμα. Γι’ αυτό και προωθείται η αναδοχή και όχι η υιοθεσία. Εγώ έψαχνα σαν τρελή. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη νιώθεις ότι αυτό το πράγμα θα το καταφέρω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Κάποια στιγμή όταν έφτασε η ώρα και βρέθηκε το παιδί ένιωσα ότι μπορώ να φτάσω εκεί κολυμπώντας», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η Ευγενία Δημητρόπουλου μίλησε για τα ταξίδια της στη Σιέρα Λεόνε και τον στόχο που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, να αλλάξει «τον ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και να γεννήθηκε, ό,τι χρώμα και να έχει». Επιπλέον μίλησε για την πολύτιμη βοήθεια που είχαν από τη νονά της κόρης της, που μαζί με τον σύζυγό της ήταν οι μοναδικοί Έλληνες που είχαν υιοθετήσει παιδί από τη Σιέρα Λεόνε, πριν από εκείνους.

«Την είδαμε και έλεγα “έγινα μάνα”. Εκείνη τη στιγμή η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν είχα δει από κοντά και εκεί χτυπάει η καρδιά σου», δήλωνε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για το πώς ένιωσε τη μητρότητα.