CELEBRITIES

Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Το ξέσπασμά της για την ανάρτηση από το ταξίδι στο Κάιρο που διέγραψε

Instagram.com/eriettakourkouloulatsi

Στο Κάιρο ταξίδεψε πρόσφατα η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, τον γιο τους, Νίκο και φίλους. Η ενεργή στα social media ακτιβίστρια, επιστρέφοντας από το ταξίδι της μοιράστηκε φωτογραφίες από το οικογενειακό ταξίδι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Λίγο αργότερα ωστόσο, αποφάσισε να διαγράψει το ταξιδιωτικό της post.

Την απόφασή της αυτή εξήγησε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Μαΐου με μία μακροσκελή της ανάρτηση. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, σύμφωνα με όσα εξηγεί στη νέα της ανάρτηση, ήρθε αντιμέτωπη με αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της στο εξωτερικό. Ήρθε αντιμέτωπη με την «κοινή μοίρα» των διάσημων μαμάδων που κάθε φορά που τολμούν να βρεθούν στο εξωτερικό και να το μοιραστούν με τους followers τους, δέχονται αρνητικά σχόλια στα social media.

Μία κοινή μοίρα που άλλες διάσημες μαμάδες ακολουθούν επειδή δεν πήραν τα παιδιά τους μαζί, άλλες επειδή τα πήραν κι άλλες διάσημες (μαμάδες και μη) απλά επειδή είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ένα ταξίδι. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, σύμφωνα με όσα έγραψε, εντοπίζει τον εαυτό της στην τρίτη κατηγορία. Κατά την ίδια είναι η οικονομική της κατάσταση που «δημιουργεί φθόνο», η ίδια οικονομική κατάσταση που της επιτρέπει να μπορεί να κάνει κάτι για τα πράγματα για τα οποία θέλει να αγωνίζεται στη ζωή.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, ένιωσε θυμό, δεχόμενη «μίσος» όπως είπε. Μίλησε για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά με τα οποία αντιμετωπίστηκε όταν μίλησε για τις δυσκολίες της κι όταν μοιράστηκε τις όμορφες στιγμές της. Και τελικά δημοσίευσε μία φωτογραφία από το ταξίδι της στο Κάιρο, προκειμένου να συνοδεύσει το κείμενό της.

«Χθες αποφάσισα να μοιραστώ στιγμιότυπα από το ταξίδι μας στο Κάιρο. Συνήθως δεν το κάνω, εν μέρη γιατί δεν θεωρώ ότι τα ταξίδια που κάνουμε ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά και επειδή φοβάμαι την αρνητική ενέργεια του κόσμου. Ο φόβος μου δυστυχώς επαληθεύτηκε και επειδή ήταν από τις ημέρες που δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα δυνατή και που το μίσος χτύπησε φλέβα, αποφάσισα να κατεβάσω την ανάρτησή μου», έγραψε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Κάθε μέρα είναι διαφορετική και η σημερινή βρήκε την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θυμωμένη. Όπως έγραψε, ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή τη νέα ανάρτηση είναι για να μπορέσει να διώξει τον θυμό της.

«Σήμερα όμως ξύπνησα με θυμό και θέλω να πω δύο πράγματα για να μου φύγει. Κάθε φορά που κάποιος σε αυτή την χώρα μοιράζεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει (υπογονιμότητα, θάνατος αγαπημένων ανθρώπων, ψυχοσωματικά), λαμβάνει αγάπη και συγχαρητήρια.

Όμως στη ζωή υπάρχουν και όμορφα πράγματα και αν δεν μάθουμε να χαιρόμαστε με αυτά τα όμορφα, θα καταντήσουμε ένας μίζερος λαός που ασπάζεται και αναπαράγει την ανθρωποφαγία», τόνισε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στη συνέχεια του post της.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Κάιρο Instagram.com/eriettakourkouloulatsi

Έπειτα ακολούθησε η μία και μοναδική αλήθεια που αφορά τη ζωή όλων μας στα social media και εκτός αυτών. Οι εμπειρίες ευχάριστες ή δυσάρεστες παραμένουν ίδιες είτε τις μοιραστείς είτε όχι. Κι η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση θα συνεχίσει να είναι ο ίδιος άνθρωπος είτε μοιράζεται μόνο τους προβληματισμούς της είτε μόνο τα ταξίδια της. Θα ζει και τα εύκολα και τα δύσκολα. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι εμείς δεν θα τα ξέρουμε.

«Η αλήθεια είναι ότι είτε αποφασίσω να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές δημόσια είτε όχι, εμείς θα εξακολουθούμε να τις ζούμε. Για εμάς δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Όμως δεν μου αρέσει να κρύβομαι, ούτε θα ήθελα σε αυτό το προφίλ να μοιράζομαι μόνο προβληματισμούς και δυσκολίες», σημείωσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Κι έπειτα ένιωσε την ανάγκη να συστηθεί εκ νέου στους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Και να πει μία ακόμα σημαντική δική της αλήθεια που αφορά τα προνόμια της οικονομικής ευρωστότητας με τα οποία γεννήθηκε.

«Πριν από 2 χρόνια, αποφάσισα να μοιραστώ εδώ την αλήθεια μου και μέρος αυτής της αλήθειας είναι το ότι είμαι η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση», σημείωσε.

«Έχω μια υπέροχη οικογένεια, εκπληκτικούς φίλους και την τύχη να έχω την οικονομική δυνατότητα να κάνω ταξίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάω τον πόνο που υπάρχει γύρω μου, ούτε ότι θα πάψω ποτέ να μάχομαι ενάντια στην αδικία. Η οικονομική μου κατάσταση άλλωστε – που δείχνει να δημιουργεί τέτοιο φθόνο, είναι και αυτή που μου επιτρέπει να προσφέρω βοήθεια σε όποιον το έχει ανάγκη», πρόσθεσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Κάιρο Instagram.com/eriettakourkouloulatsi

Έπειτα μοιράστηκε μία διαπίστωση που έκανε στην Αίγυπρο, όπου συνάντησε «μία φτώχεια που δεν υπάρχει στις δυτικές χώρες» και εικόνες όπως «παιδιά ξυπόλητα και ανθρώπους που ζουν μέσα σε χωματερές».

«Όμως όταν μας κοιτούσαν στα μάτια ή ανταλλάσσαμε μια καλημέρα, δεν υπήρχε ίχνος μίσους στα μάτια τους, δεν υπήρχε ίχνος θυμού ή ζήλειας. Υπήρχε μόνο αγάπη και αποδοχή του διαφορετικού», εξήγησε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

«Πρέπει να χάιδεψαν δεκάδες άγνωστα χέρια το πρόσωπο του γιού μας στα στενά του Κάιρο χωρίς να μας ρωτήσουν και το βρήκα υπέροχο, γιατί οι άνθρωποι εκεί δεν είχαν πραγματικά κανένα φίλτρο – ήταν απόλυτα και υπέροχα αυθεντικοί. Έχουμε προφανώς πολλά να μάθουμε από εκείνους», κατέληξε στην ανάρτησή της.

Περισσότερες εικόνες από το ταξίδι της μοιράστηκε με την μορφή των Instagram Stories του λογαριασμού της. «Σήμερα δεν αντέχω την κακία του κόσμου, θα σας γράψω για το ταξίδι μας άλλη φορά. Και το τέλειο και εύκολο vegan φαγητό. Και τους θεούς τους που κάποτε ήταν ζώα. Και για το πρώτο σκαμνάκι θηλασμού. Και για τον δημόσιο θηλασμό», ανέφερε σε μία σειρά από Instagram Stories της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και κάποια από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον γιο της, βλέπεις κατά μήκος αυτού του κειμένου.

Instagram.com/eriettakourkouloulatsi

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Κάιρο Instagram.com/eriettakourkouloulatsi