CELEBRITIES

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, ιδανική για να κουρνιάσει μια γάτα

Instagram.com/eriettakourkouloulatsi

Ήταν Κυριακή 17 Οκτωβρίου, όταν η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός πως η ίδια και ο σύζυγός της, Βύρων Βασιλειάδης, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς τη δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό», είχε γράψει χαρακτηριστικά η ίδια στην περιγραφή της φωτογραφίας, με την οποία ουσιαστικά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση βιώνει μία σημαντική περίοδο της ζωής της και, εν αναμονή της γέννησης του πρώτου της παιδιού, το βράδυ της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου, ήταν η πρώτη φορά που η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία με φανερά τα σημάδια της εγκυμοσύνης της.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πιο συγκεκριμένα, η μέλλουσα μαμά βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο τρυφερή mum to be φωτογραφία, στην οποία πρωταγωνιστεί μία από τις γάτες της – και κυρίως – η φουσκωμένη της κοιλιά.

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση Instagram.com/eriettakourkouloulatsi

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, λοιπόν, αποτύπωσε με το κινητό της, τη στιγμή που η γάτα της κουρνιάζει πάνω στην κοιλιά της. Στη συνέχεια, την ανέβασε στα story και προτίμησε να μην προσθέσει περιγραφή, αφήνοντας ουσιαστικά τη φωτογραφία να μιλήσει από μόνη της.

Ο προσωπικός αγώνας της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση να εισέλθει στον κόσμο της μητρότητας δίνει ελπίδα στις υπόλοιπες γυναίκες

Μπορεί η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση να βιώνει μία από τις πιο ιερές στιγμές στη ζωή της, κυοφορώντας τον γιο της, όμως ο δρόμος μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολος. Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα ανάμεικτα συναισθήματα που γεννά κάθε προσπάθεια γονιμοποίησης αλλά και τησπουδαιότητα της υπομονής και της προσμονής των γονιών, έως ότου γίνει το θαύμα.

«Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Τα όποια, βέβαια ,είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στη δημοσίευσή της.

«Να είσαι αισιόδοξη, σου λένε, βοηθάει. Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος. Γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα, για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία. Μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία – την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι»

«Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι! Κράτα αυτές τις στιγμές! Θυμήσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!», κατέληξε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.