CELEBRITIES

Έμιλυ Κολιανδρή – Χρήστος Λούλης: Για ψώνια με τα παιδιά τους, με outfits που μαρτυρούν την κλίση τους

Μιχάλης Αρχοντίδης/ Papadakis Press

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι ζευγάρι γύρω στα 20 χρόνια. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, την οποία ολοκληρώνουν δύο παιδιά: ο 12χρονος Αλέξανδρος και η 8χρονη Σμαράγδα. Οι τέσσερίς τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, καθώς οι απαιτητικές ώρες εργασίας των ηθοποιών, δεν τους επιτρέπουν και πολύ ελεύθερο χρόνο.

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης κατάφεραν όμως να ξεκλέψουν λίγες ώρες από τις πρόβες και τα γυρίσματα για θέατρο και τηλεόραση και βρέθηκαν σε γνωστό, εμπορικό κέντρο μαζί με τα παιδιά τους, για ψώνια. Casual ντυμένοι με αθλητικά και φόρμες, το ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα στα μαγαζιά με τη συντροφιά του Αλέξανδρου και της Σμαράγδας.

Λούλης Κολιανδρή Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

Έμιλυ Κολιανδρή – Χρήστος Λούλης Δημήτρης Πελέκης/ Papadakis Press

Τα outfits των παιδιών θα μπορούσαν να είναι ενδεικτικά των ενδιαφερόντων τους και των χόμπι που έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν. Ο έφηβος πια Αλέξανδρος αγαπά τη μπάλα και μάλλον είναι οπαδός της Bayern Μονάχου, αφού επέλεξε την κόκκινη εμφάνιση της γερμανικής ομάδας. Η μικρή Σμαράγδα από την άλλη, φόρεσε ένα ριγέ, μακρυμάνικο τοπ και μια σαλοπέτα με πολύχρωμες μπογιές, γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι το καλλιτεχνικό γονίδιο πέρασε και σε εκείνη. Ίσως να αγαπά τη ζωγραφική. Ο χρόνος θα δείξει.

Έμιλυ Κολιανδρή – Χρήστος Λούλης: Οι σκέψεις τους για την εφηβεία που θα περάσουν τα παιδιά τους

Το ζευγάρι είχε μιλήσει για τα δύο τους παιδιά και για το πώς θέλουν να διαχειριστούν τη φάση της εφηβείας όταν ήταν καλεσμένοι στο podcast Been There Done That της Μίνας Μπιράκου. «Πάνω από όλα η αγάπη, η ευτυχία του παιδιού. Από κει και πέρα πολλά πράγματα διαμορφώνονται από τώρα. Δεν είναι μόνο η εφηβεία. Προσπαθούμε από τώρα να φτιάξουμε ένα πλαίσιο χαλαρότητας και “ανοιχτωσιάς”», δήλωσε ο Χρήστος Λούλης.

Ενώ η Έμιλυ Κολιανδρή συμπλήρωσε, «Εγώ παρατηρώ ότι υπάρχει διάθεση να είσαι ανοιχτός, φίλος και να σπρώξεις τον άλλον εκεί που του αρέσει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχει να κάνει ένας γονιός και το σχολείο, να σπρώξει, να ανακαλύψει την κλίση του παιδιού και να το σπρώξει προς τα εκεί. Δεν είναι απαραίτητα τα μαθήματα, μπορεί να είναι ένα σπορ. Καμιά φορά μας παίρνει η μπάλα και ίσως αυτό έχει να κάνει και με την παιδεία που είναι κάπως απρόσωπη, υπάρχει ένας στόχος κοινός για όλους. Επειδή δεν έχουμε μία ησυχία στην καθημερινότητά μας και μία ρουτίνα, να μας αφήνει έτσι και μέρες να καθόμαστε και να βαριόμαστε, σαν να τους πιέζουμε και εμείς να μπούνε στο δικό μας τρέξιμο. Και στο τέλος της ημέρας λες, τι έγινε;».

Η μεταξύ τους σχέση

Η Έμιλυ Κολιανδρή σε συνέντευξή της στη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου και το LadyLike, είχε απαντήσει στο τι είναι αυτό που φθείρει πιο πολύ ένα ζευγάρι. Ο χρόνος; τα παιδιά που έρχονται και ρουφάνε αγάπη κι ενέργεια; τα άλυτα ψυχολογικά του καθενός; «Είναι όλα αυτά μαζί, αλλά και μια διάθεση προσωπικής παραίτησης. Υπάρχουν δυσκολίες σ’ ένα ζευγάρι που έχει παιδιά, που είναι πολλά χρόνια μαζί, που έχει μια δύσκολη καθημερινότητα πολύ πιεστική πολλές φορές. Αν αφεθείς και πεις “αυτό ήταν, έτσι θα είναι αυτή η σχέση μέχρι να πεθάνω”, το ‘χασες. Η σχέση θέλει έναν αγώνα για να διατηρείται ζωντανή. Θέλει και τα πολύ μικρά που επιλέγεις να κάνεις μέσα στη μέρα για τον άλλο, απαιτεί και μεγάλα βήματα. Να βρίσκεις τρόπους για να ανανεώνεται αυτή η ρουτίνα. Ο άνθρωπός σου σε έχει δει σε όλες τις φάσεις σου και δεν έχετε τίποτα να κρύψετε ο ένας από τον άλλο. Το να βρίσκεις τρόπους να τον εκπλήξεις δεν είναι απλό ή εύκολο, αλλά είναι σωτήριο. Θέλει προσπάθεια.

«Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν τα δεντράκια. Θέλουν χώμα, νερό κι αγάπη, μέχρι τα βαθιά γεράματα. Τίποτα δεν προχωράει στον αυτόματο».

Κι όταν το ζευγάρι κάνει την ίδια δουλειά, όπως στην περίπτωσή τους, το πρόσημο της σχέσης είναι θετικό ή αρνητικό; «Από την εμπειρία μου μπορώ να πω ότι όταν ο σύντροφός σου κάνει την ίδια δουλειά με σένα, υπάρχει μία κατανόηση. Η δουλειά μας εκ φύσεως έχει μία δυσκολία, η μη ύπαρξη ρουτίνας και ωραρίου μπορεί να επιφέρει εντάσεις με κάποιον που κάνει ένα πιο προγραμματισμένο επάγγελμα», έλεγε η Έμιλυ Κολιανδρή για τη σχέση της με τον Χρήστο Λούλη.