CELEBRITIES

Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει με τη γιαγιά, τη μαμά και την κόρη της. 4 γενιές σε μία φωτογραφία

Instagram.com/nonoram

Τέσσερις γενιές γυναικών σε μία και μόνο φωτογραφία κατάφερε να χωρέσει η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Mega Καλημέρα, πόζαρε στον φακό μαζί με την πολυαγαπημένη της κόρη, Αλεξάνδρα, τη μαμά της, Μαρία και τη γιαγιά της, Ελένη. Το Instagram Story δημοσιεύτηκε και γέμισε τα social media ομορφιά.

Η Ελεονώρα Μελέτη, φωτογραφήθηκε σε τριπλό ρόλο, αυτόν της μαμάς, της κόρης και της εγγονής και το χαμόγελό της μαρτυρά τη χαρά της που κατάφερε να χωρέσει 4 γυναίκες της οικογένειάς της, 4 γυναίκες την κάθε μία από άλλη γενιά στο Instagram Story της.

Ελεονώρα Μελέτη Instagram.com/nonoram

Η φωτογραφία αυτή που μοιράστηκε η παρουσιάστρια εκπέμπει απεριόριστη γυναικεία δύναμη. Κι ήρθε να δημοσιευτεί λίγες μέρες αφού η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μητρότητα στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, του Mega.

«Κάθε μέρα μία μαμά είναι μία νέα μαμά, γιατί μαθαίνει κάθε μέρα και κάτι. Κάθε μέρα είναι και ένα μάθημα», σημείωσε αρχικά για τη μητρότητα η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ακούς τόσα πράγματα πριν φέρεις στον κόσμο ένα παιδί. Είναι σαν να βλέπεις μία διαφήμιση που η οικογένεια είναι πανευτυχής: η τέλεια μαμά, ο τέλειος άντρας, το τέλειο παιδί, ο τέλειος σκύλος, το τέλειο πρωινό. Που στην καθημερινή ζωή δεν έχει καμία σχέση. Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι οι γυναίκες έχουν βιώσει ακριβώς αυτό το ίδιο πράγμα», εξήγησε στη συνέχεια.

Η Ελεονώρα Μελέτη σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μητρότητα

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στα αντιφατικά συναισθήματα που βίωσε την πρώτη περίοδο της μητρότητας κι εξήγησε πώς έφτασε να ζητήσει τελικά τη βοήθεια ειδικού.

«Ένιωθα μία απεριόριστη αγάπη για αυτό το πλάσμα και μία άλλη πληρότητα, αλλά ταυτόχρονα είχα κι ένα ανεξήγητο πένθος. Σαν να πενθώ μία πρότερη ζωή. Οι δύο γυναίκες, πριν και μετά τον τοκετό, δεν είχαν βρει μία κοινή πορεία», διευκρίνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όταν αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από τον ειδικό ένιωθα ότι δεν έχω χρόνο και ήμουν κουρασμένη. Παθολογικά δεν κάλυπτα την επιλόχειο κατάθλιψη. Όταν ζήτησα βοήθεια ήρθα σε επαφή με έναν όρο που δεν ήξερα και μου έδωσε να καταλάβω ότι αυτό που εμένα με εγκλώβιζε στον εαυτό μου ήταν ότι ένιωθα ότι έχω ακυρώσει την προηγούμενη ζωή μου», πρόσθεσε.

«Ενώ είχα κάνει το παιδί με έναν άνθρωπο ένιωθα ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν τον είχε επηρεάσει όσο εμένα. Είχα κλείσει τέσσερις ημέρες να μην μπορώ να κάνω ένα μπάνιο. Όταν είσαι νέα μαμά σου δημιουργεί τρελό άγχος και εκνευρισμό», εξήγησε η παρουσιάστρια αναφερόμενη και στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Ζήλεψα μαμά που επανήλθε γρηγορότερα στη φόρμα της. Ένιωσα λιγότερο ικανή ως μαμά επειδή είδα να τιτλοφορείται ως καλύτερη άλλη μαμά της showbiz», εξομολογήθηκε γελώντας η παρουσιάστρια, που μίλησε επιπλέον για το mum shaming. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέλεια μαμά. Πάω με το ένστικτο και τις αρχές μου», κατέληξε.

Η τελειότητα που χωρά μόνο δίπλα στη λέξη αγάπη

Κι έτσι είναι, στη ζωή δεν χωράει η λέξη τελειότητα, ούτε σε ό,τι αφορά την μητρότητα, ούτε σε ό,τι αφορά την εμφάνιση. Ίσως η μόνη περίπτωση που έχει εφαρμογή η λέξη τελειότητα είναι στην φωτογραφία που μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Κι αυτό γιατί εκπέμπει τέλεια αγάπη μεταξύ γυναικών κάθε ηλικίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελεονώρα Μελέτη εκφράζει την αγάπη της για τις γυναίκες της οικογένειάς της με μία φωτογραφία, και ιδιαίτερα για τη γιαγιά της. Η παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό είχε μοιραστεί μία ακόμα φωτογραφία της γιαγιάς της, μαζί με ένα τρυφερό μήνυμα για εκείνη στο οποίο μοιραζόταν με τους ακόλουθούς της, ότι η γιαγιά της πάσχει από άνοια.

«Με βλέπει λέει στο Πρωινό Καφέ, στον Αντ1, (με έβλεπε εκεί ακόμα κ όταν έκανα τα ”μεσάνυχτα”,) αλλά ρωτάει πάντα τι κάνει ο Θοδωρής και η Αλεξάνδρα», ανέφερε μεταξύ άλλων. Και τώρα η γιαγιά της ποζάρει μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα. Γι’ αυτό σου λέω, μόνο σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ταιριάζει η λέξη τελειότητα.