CELEBRITIES

Ελεονώρα Μελέτη: Γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη γέννησή της

Instagram.com/nonoram

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε μητέρα πριν από 4 χρόνια, όταν γεννήθηκε η κόρη της, Αλεξάνδρα Μαροσούλη. Η παρουσιάστρια του Mega σήμερα και ο θεατρικός επιχειρηματίας σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, είχαν υποδεχτεί την μικρή τους Αλεξάνδρα στον κόσμο, τον Απρίλιο του 2018.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να γιορτάσει και δημόσια τη μέρα των 4ων γενεθλίων της κόρης της. Το έκανε γυρνώντας τον χρόνο πίσω, στη στιγμή που την είδε για πρώτη φορά, τα ξημερώματα μίας ημέρας του Απριλίου 2018. Οι πρώτες εικόνες της μικρής Αλεξάνδρας είχαν γίνει φωτογραφίες από τους ευτυχισμένους και συγκινημένους γονείς της. Αυτές τις φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της, δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανήμερα των γενεθλίων της Αλεξάνδρας, την Τετάρτη 13 Απριλίου.

«Παρασκευή 13 Απριλίου ώρα 05:28 η ώρα που γεννήθηκες και μαζί σου ξαναγεννήθηκα κι εγώ», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη δημοσιεύοντας ένα album με τις πρώτες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας.

«Η πρώτη σου φωτογραφία, να τη. Αμέσως μόλις σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω όλα όσα είσαι. Ένα σπουδαίο, υπέροχο, μοναδικό πλάσμα», έγραψε στη συνέχεια η ευτυχισμένη μαμά.

Η παρουσιάστρια συνέχισε την ανάρτησή της με τις ευχές της για τα γενέθλια της κόρης της, αποκαλύπτοντας μαζί και το δικό της, τρυφερό υποκοριστικό για εκείνη. «Μικρό γλυκό μου μπιρμπιλόνι, σου ευχομαι να είσαι υγιής, ευτυχισμένη, γεμάτη χαρά κι ενθουσιασμό για τη ζωή», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη που κατέληξε να δηλώνει «η πιο τυχερή» για τον πιο σπουδαίο και πιο προφανή συνάμα λόγο.

«Είμαι η πιο τυχερή, γιατί είμαι η μαμά σου!», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη στην τρυφερή της δημοσίευση, που γέμισε με likes και σχόλια αγάπης κι ευχών για τη μικρή Αλεξάνδρα.

H Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει στο παρελθόν για τα αντιφατικά συναισθήματα που την κατέκλυζαν την περίοδο που η Αλεξάνδρα ήρθε στον κόσμο. «Ένιωθα μία απεριόριστη αγάπη για αυτό το πλάσμα και μία άλλη πληρότητα, αλλά ταυτόχρονα είχα κι ένα ανεξήγητο πένθος. Σαν να πενθώ μία πρότερη ζωή. Οι δύο γυναίκες, πριν και μετά τον τοκετό, δεν είχαν βρει μία κοινή πορεία», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, η Ελεονώρα Μελέτη.

«Όταν αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από τον ειδικό ένιωθα ότι δεν έχω χρόνο και ήμουν κουρασμένη. Παθολογικά δεν κάλυπτα την επιλόχειο κατάθλιψη. Όταν ζήτησα βοήθεια ήρθα σε επαφή με έναν όρο που δεν ήξερα και μου έδωσε να καταλάβω ότι αυτό που εμένα με εγκλώβιζε στον εαυτό μου ήταν ότι ένιωθα ότι έχω ακυρώσει την προηγούμενη ζωή μου», πρόσθετε.

Μιλώντας για τον Θοδωρή Μαροσούλη και πώς αντιμετώπιζε το γεγονός ότι η δική του ζωή είχε αλλάξει εκ των πραγμάτων σε μικρότερο βαθμό από τη δική της, που είχε μπει σε μία διαδικασία τοκετού κι έπειτα στην διαδικασία του θηλασμού, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωνε: «Ενώ είχα κάνει το παιδί με έναν άνθρωπο ένιωθα ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν τον είχε επηρεάσει όσο εμένα. Είχα κλείσει τέσσερις ημέρες να μην μπορώ να κάνω ένα μπάνιο. Όταν είσαι νέα μαμά σου δημιουργεί τρελό άγχος και εκνευρισμό».

Όπως καταλαβαίνεις ήταν μία απαιτητική περίοδος για εκείνη. Μία περίοδος που με την κατάλληλη βοήθεια και στήριξη από το περιβάλλον της, έχει μείνει πίσω. Όσο για το πώς είναι ως μαμά, η Ελεονώρα Μελέτη είχε εξομολογηθεί στην ίδια συνέντευξη: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέλεια μαμά. Πάω με το ένστικτο και τις αρχές μου».