CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη σε Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Είσαι ο νεαρός γκομενάκος που όλοι γνωρίσαμε»

PAPADAKIS PRESS/ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ήταν Ιούλιος του 2021 όταν το Mega έκανε μία από τις πιο δυνατές προσθήκες στο δυναμικό του. Αυτή που ακούει στο όνομα Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος επιστρέφει τηλεοπτικά τον ερχόμενο Οκτώβρη μέσα από τη δραματική σειρά Maestro. Πρόκειται για το νέο όνομα της σειράς, καθώς το προηγούμενο όνομά της ήταν Ο Δάσκαλος.

Στην εκπομπή Ελένη, βρέθηκε καλεσμένος, λοιπόν, ο Χριστόφος Παπακαλιάτης ο οποίος μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για την τηλεοπτική του επιστροφή, ύστερα από 11 χρόνια απουσίας. Η σειρά Maestro, ήταν το επίκεντρο της συζήτησης. Ωστόσο, η ένθερμη υποδοχή του από την πλευρά της παρουσιάστριας στο πλατό της εκπομπής, ήταν το επίκεντρο της δικής μας προσοχής.

Η Ελένη Μενεγάκη και η ειλικρίνεια απέναντι στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Είσαι ο νεαρός γκομενάκος που όλοι γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και ερωτευτήκαμε από τις σειρές σου»

«Ρε Χριστόφορε μίλησέ μου, το DNA σου είναι ή γενικώς σε προσέχεις τόσο πολύ που είσαι πάντα ο νεαρός, ας μου επιτραπεί η έκφραση γιατί τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είσαι ο νεαρός γκομενάκος που όλοι γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και ερωτευτήκαμε από τις σειρές σου», ανέφερε στην αρχή η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας με τη μεγαλύτερη ειλικρίνεια απέναντι στον Χριστόφο Παπακαλιάτη και τη γοητεία που τον διακατέχει.«Ε όχι δεν είμαι πια αυτο, δεν γίνεται». «Ε αυτό είσαι, όμως, ρε παιδί μου». «Δεν ξέρω DNA. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο πάντως. Μπορώ να σου πω το αντίθετο. Τρώω πολύ.», απάντησε με τη σειρά του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Ότι εμείς οι 2 καθόμαστε εδώ, σε αυτό το κανάλι, που δεν έχουμε υπάρξει ποτέ μαζί και που εγώ σε έκλαιγα εκείνα τα χρόνια γιατί το έχω ξαναπεί. Εκείνα τα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης Mega-ANT1 που είχαν τις σειρές, υπήρχε μία κόσμια και ευγενική κόντρα. Δεν υπήρχε περίπτωση να σου δώσει το αστέρι σου. Ούτε το άλλο το κανάλι, το δικό του. Ειδικά στην αρχή της σεζόν. Άντε με ειδικές άδειες, ίσως μετά από κανέναν χρόνο», δήλωσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να συμφωνεί προσθέτοντας: «Εγώ δεν είχα έρθει σε εσένα, δεν μπορούσα τότε με τα σίριαλ».

«Αφού όταν σε είχα πρωτοδεί στον Alpha σχεδόν συγκινήθηκα. Είχα πάει στον Κοντομηνά και του είχα πει “σ’ ευχαριστώ” και μου είπε “γιατί παιδί μου” και του λέω “γιατί αν δεν κάνατε αυτήν τη συνεργασία, εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν θα τον είχα δει ποτέ από κοντά”», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη που περίμενε πολύ καιρό την τηλεοπτική συνάντησή της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Τα γυρίσματα της σειράς Maestro έλαβαν χώρα στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα. Στη σειρά, πέρα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πρωταγωνιστούν οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, αλλά και οι Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

H υπόθεση της σειράς

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.