CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της στο άδειο πλατό, τα αρνητικά σχόλια και η ειλικρινής απάντηση

Instagram.com/elenimenegaki

Την περασμένη εβδομάδα, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ελένη» με γάντια  και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας από τους συνεργάτες της. Έβγαινε καθημερινά στον «αέρα» της εκπομπής και προσπαθούσε να διασκεδάσει την καθημερινότητα των τηλεθεατών. Οι μέρες κυλούσαν και φτάσαμε στη Δευτέρα 23 Μαρτίου. Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια διαφορετική φωτογραφία στο Instagram. Πολύ διαφορετική από αυτές που συνηθίζει να μοιράζεται από το στούντιο, στις οποίες συνήθως είναι καλοφωτισμένη, βαμμένη και περιποιημένη έτοιμη να εμφανιστεί στις οθόνες μας. Το χαρακτηριστικό χαμόγελό της πουθενά.

Τα μέτρα προστασίας μας από τον κορονοϊό έχουν γίνει πλέον πολύ αυστηρά με το κράτος να λαμβάνει το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από το πρωί της συγκεκριμένης Δευτέρας. Το «Μένουμε Σπίτι» μας έχει γίνει μια τόσο φυσική φράση όσο και το ονοματεπώνυμό μας. Σε αυτό το πλαίσιο, πολλοί από τους συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη» σε αντίθεση με την παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, δεν βρέθηκαν καν στο στούντιο του Alpha. Εκείνη ως επικεφαλής ήταν εκεί. Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή της, το τοπίο είχε ξεκαθαρίσει. Τα φώτα στο στούντιο της εκπομπής «Ελένη» δεν άναψαν.

«Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Alpha για την αναβολή της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια στο Instagram ανέφερε τα εξής: «Για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής δεν θα έχουμε πρόγραμμα σήμερα και μέχρι νεοτέρας. Εύχομαι όλα να πάνε καλά… για όλους».

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στα αρνητικά σχόλια

Ήδη πριν από την ανακοίνωση ανάμεσα στα σχόλια των θαυμαστών της εμφανίζονταν και κάποια όχι και τόσο καλοπροαίρετα. Επεσήμαναν όλα την ανάγκη να τηρηθεί το μέτρο του «Μένουμε σπίτι», από όλους. Και από την Ελένη Μενεγάκη. «Ελένη κάτσε σπίτι σου βρε κορίτσι μου», της έλεγαν οι θαυμαστές της. Πιο δεικτικοί ήταν κάποιοι άλλοι. Ωστόσο ένα από τα σχόλια την έκανε να μπει στη διαδικασία να απαντήσει. «Η Μενεγάκη στην κοσμάρα της. Αρκεί να μην χάνει το παραδάκι!», ανέφερε μία χρήστης του Instagram.

«Κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πώς θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληροί; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μην θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Η αλήθεια είναι ότι το να στρέφεται ο ένας εναντίον του άλλου είναι σύνηθες σε περιόδους κρίσεων. Πόσο μάλλον μέσα στο αχανές πεδίο του διαδικτύου. Η ευκαιρία μας για περισσότερη ενσυναίσθηση είναι εδώ. Ας την εκμεταλλευτούμε.