CELEBRITIES

Ελένη Μενεγάκη: 5 φορές που μίλησε δημόσια για τον έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο

NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη κυρίως το τελευταίο διάστημα συζητιέται λόγω της απόφασής της να φύγει από τον Alpha, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ειλημμένη. Ακόμα περισσότερο συζητιέται το αν θα παραμείνει στην τηλεόραση ή θα αποχωρήσει τελείως από αυτήν. Η παρουσιάστρια διαχρονικά δεν απαντά σε φήμες και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να μιλάει για τον εαυτό της και τα συναισθήματά της. Συναισθήματα όπως η αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο.

«Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο, σε κάνουν κιόλας» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη αναρτώντας μία φωτογραφία της στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου. Αφορμή στάθηκε η συμπλήρωση των 5 χρόνων γάμου της.

Η ίδια έκανε μια διαφορετική εξομολόγηση λίγες ημέρες μετά, στην εκπομπή της στην οποία είχε καλεσμένη τη Μαριάντα Πιερίδη. Με αφορμή κάτι που συζητούσε μαζί της, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Όλοι έχουμε περάσει φάσεις δύσκολες, έχουμε αισθανθεί ψυχολογικά πολύ πιεσμένοι, υπερβολικά πολύ και όταν δεν μπορούμε να το βγάλουμε από μέσα μας ξαφνικά ο οργανισμός μας χτυπά καμπανάκια. Μου είχε συμβεί την περίοδο που χώρισα, κλάταρε ο οργανισμός μου και νόμιζα ότι είχα θέματα υγείας. Πήγα και έκανα ό,τι εξετάσεις υπήρχαν και μου έλεγε ο παθολόγος μου βρε κορίτσι μου δεν έχεις τίποτα, έχεις πιεστεί και του έλεγα όχι κάτι έχω. Και είμαι άνθρωπος πολύ δυνατός», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

«Πήρα το χρόνο μου, συνήλθα και συνειδητοποίησα αυτό που μου συμβαίνει. Είχα πιεστεί ψυχολογικά με αυτό που μου συνέβαινε και με αυτό που είχα να αντιμετωπίσω γύρω μου και πώς το αντιμετώπιζαν οι απ’ έξω, πήρα το χρόνο μου και το αντιμετώπισα σε 6 με 7 μήνες. Μόνο του έγινε και πέρασε. Όλοι έχουν δυνάμεις που δεν τις ξέρουν. Εγώ τη δύναμη μου την πήρα από άνθρωπο», κατέληξε.

Ο άνθρωπός της, Μάκης Παντζόπουλος

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη έχει μιλήσει δημόσια για τον ρόλο που παίζει στην ευτυχία της ο Μάκης Παντζόπουλος. Πότε αναρτώντας αυθόρμητα στιγμιότυπα, πότε μιλώντας στον «αέρα» της εκπομπής Ελένη, ή στις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Ελένη Μενεγάκη έχει εκφράσει πολλάκις ότι ο Μάκης είναι «ο άνθρωπός της».

«Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη», είχε γράψει στα γενέθλια του συζύγου της τον Ιανουάριο του 2019.

Στην επέτειο του γάμου τους το 2018, είχε αναρτήσει δύο φωτογραφίες της μαζί του, μια καλοκαιρινή και μία χειμερινή για να γράψει: «Αγάπη. Επέτειος. Μαζί».

«Τώρα, είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, αυτός είναι η επιλογή μου. Δεν το κρύβω, δεν το φωνάζω. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη γιατί οι προσωπικοί μου αγώνες και οι επαναστάσεις που έκανα έπιασαν τόπο. Ζω το σήμερα, όμορφα, ήρεμα, με καινούρια δεδομένα. (…) Παραμένω άνθρωπος της συντροφικότητας. Οικογένεια είναι ένας πυρήνας ανθρώπων που τους συνδέει η πραγματική αγάπη, που προσφέρουν ευτυχία και στήριγμα ο ένας στον άλλον. Το πιο δυνατό πράγμα μας. Και δεν είναι αυτό που ορίζει ένα χαρτί, αλλά ό,τι εμπεριέχει τα παραπάνω.

Σε σχέση με παλιότερα, η ιδέα που έχω για την οικογένεια έχει σαφώς δυναμώσει, έχει γίνει πιο συνειδητή. Γιατί έχω πιο αντιληφθεί ποια είναι τα σημεία που δεν σε κάνουν οικογένεια. Κι αυτά δεν τα καταλαβαίνεις πάντα όταν είσαι μέσα», είχε πει για τον σύντροφό της και τον γάμο τους στο περιοδικό Γυναίκα το 2014.

Ένα ακόμα δημόσιο «Σ’ αγαπώ» είχε πει στην εκπομπή της. «Τρεις άντρες αγαπώ στη ζωή μου, τον γιο μου, τον αδερφό μου και τον άντρα μου», έλεγε τον Οκτώβριο του 2019. Ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Μαρίνα. Μαζί τους ζουν και οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, Βαλέρια και Λάουρα, ενώ ο γιος της Άγγελος, σύμφωνα με δημοσιεύματα ζει τον τελευταίο χρόνο με τον πατέρα του.

Οι στιγμές που ένιωσε έτοιμη να εκφράσει δημοσίως την αγάπη της για τον Μάκη Παντζόπουλο, φυσικά δεν εξαντλούνται στις παραπάνω. Είναι όμως ένα δείγμα. Δείγμα αγάπης, έρωτα, συντροφικότητας και αφοσίωσης. Δείγμα ευτυχίας.