CELEBRITIES

Έλενα Παπαρίζου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Papadakis Press Willy Grieser

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου, την ημέρα που ο «Για πάντα μύθος» της ελληνικής μουσικής, Μαρινέλλα, βγήκε στη σκηνή για να τραγουδήσει τις διαχρονικές επιτυχίες της και όχι μόνο.

Ανάμεσα στους χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να χειροκροτήσουν τη σπουδαία ερμηνεύτρια που τραγούδησε συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας Φιλαρμόνικα (σε διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη), ήταν και η συνάδελφός της, Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η Έλενα Παπαρίζου και η Μαρινέλλα είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ένα πρόγραμμα που παρουσίασαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα το 2019, ενώ μαζί είχαν περιοδεύσει και σε σταθμούς ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

Έλενα Παπαρίζου Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

Η συναυλία, λοιπόν, της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο ήταν η καλύτερη αφορμή για την τραγουδίστρια να πραγματοποιήσει μία σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Ελένα Παπαρίζου Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Ελένα Παπαρίζου Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press
Ελένα Παπαρίζου Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012 μέσω κοινών φίλων. Το ζευγάρι από τότε είναι μαζί, φροντίζοντας πάντα να κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την κοινή τους ζωή. Το 2013 ήρθαν τα πρώτα paparazzi στιγμιότυπα του διακριτικού ζευγαριού να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους. Το 2015 αποφάσισαν να παντρευτούν και η τελετή πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες άκρας μυστικότητας. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας μία φωτογραφία της με τον Ανδρέα Καψάλη και σχολιάζοντας: «Εγώ και ο σύζυγός μου».

Το ζευγάρι απολαμβάνει την κοινή του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα και γι’ αυτό οι κοινές τους εμφανίσεις, όπως αυτή στο Ηρώδειο, είναι σπάνιες. Εξίσου σπάνιες είναι και οι δημόσιες εξομολογήσεις που ενίοτε κάνει η Έλενα Παπαρίζου για τον σύζυγό της. Μία από αυτές, φιλοξενείται στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Marie Claire.

Με αφορμή την ενασχόλησή της με τον διαλογισμό ως αντίβαρο στην τόσο “open” εποχή των social media, η Έλενα Παπαρίζου έκανε μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της, στην πρόσφατη συνέντευξή της. «Ζούμε σε μια εποχή που όλα πρέπει να είναι ταυτόχρονα open: ήμουν εκεί, έκανα αυτό, θα κάνω αυτό, φόρεσα εκείνο… Εξαρτιόμαστε και ζούμε πολύ μέσα από τα social media. Και εγώ τα αγαπώ τα social media, αλλά μόνο μέχρι ένα σημείο μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Για να έχεις μια ισορροπία, πρέπει να έχεις αγγίξει και άλλα πράγματα, να ξέρεις να ζεις σε μια μοναχικότητα, να εξερευνάς και να μαθαίνεις, να θέλεις να μην ζεις όλη την ώρα στο δήθεν. Εμένα μου έχει ταιριάξει όλο αυτό, αλλά ο καθένας βρίσκει τον δικό του δρόμο. Με βοηθάει βέβαια πολύ και ο σύζυγός μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ως προς τον τρόπο με τον οποίο τη βοηθά ο Ανδρέας Καψάλης, η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε: «Ο Ανδρέας (σ.σ.: Καψάλης) είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ανδρέας είναι μηχανικός (σ.σ.: τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος): τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο».

Η Έλενα Παπαρίζου παραδέχτηκε έπειτα πως ο γάμος, όπως κι όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά, καθώς «ποτέ δεν μπορούμε να θεωρούμε κάποιον δεδομένο», όπως τόνισε. Στην δική τους περίπτωση, αυτή η δουλειά γίνεται αβίαστα. Το χαμόγελο της στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση είναι η μόνη απόδειξη που χρειάζεσαι γι’ αυτό.

Ελένα Παπαρίζου Δημήτρης Πελέκης/Papadakis Press