CELEBRITIES

Έλενα Παπαρίζου: Το σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη

Instagram.com/helenapaparizouofficial

Το καλοκαίρι του 2015 ήταν το προηγούμενο πολύ παράξενο καλοκαίρι που είχαμε ζήσει στην Ελλάδα. Τότε ήταν που επιβλήθηκαν τα capital controls στη χώρα μας και οι ουρές στα ATM των τραπεζών συναγωνίζονταν τις ουρές των αυτοκινήτων των εκδρομέων στα διόδια. Το καλοκαίρι του 2015 ήταν όμως ευτυχισμένο για την Έλενα Παπαρίζου. Τότε ήταν που πραγματοποιήθηκε ο γάμος της με τον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε μιλήσει πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη, στο περιοδικό ΟΚ! λίγους μήνες μετά. «Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα. Δεν έγινε σε εκκλησία και, αν θέλεις να μείνει κάτι κρυφό, μένει. Παντρευτήκαμε πάνω στα capital controls και, παρόλο που αρχικά είχαμε σκεφτεί μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, δεν το κάναμε τελικά», σημείωνε η Έλενα Παπαρίζου.

«Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μας, που μπορεί να αισθάνονταν την υποχρέωση να μας πάρουν δώρο ή να ξοδέψουν χρήματα για να φορέσουν κάτι καλό. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα κάνουμε ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους και αργότερα θα κάνουμε το ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με ανθρώπους που μας αγαπάνε, γιατί είναι πολλοί», συμπλήρωνε η τραγουδίστρια και coach του “The Voice“.

Η Έλενα Παπαρίζου, παρόλο που κατά καιρούς να φέρεται πως είναι ένα βήμα από τον χωιρισμό με τον Ανδρέα Καψάλη σε διάφορα δημοσιεύματα, προτιμά να μην απαντά και να ζει τη ζωή της μαζί του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της ότι δεν διαβάζει τίποτα που να αφορά την προσωπική της ζωή. Επιπλέον έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της και τους φίλους της να μην της μεταφέρουν κακεντρέχειες που γράφονται ή ψευδείς ειδήσεις.

Ο Ανδρέας Καψάλης πέντε χρόνια μετά τον γάμο τους είναι ο άνθρωπος της. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο την δένει αλληλοσεβασμός και θαυμασμός. Τι κι αν οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες; Η αγάπη τους είναι ακόμα εδώ κι αυτό το ακόμα πιο παράξενο καλοκαίρι, το καλοκαίρι της πανδημίας του Covid- 19.

View this post on Instagram

friends and family 🤗 φιλιά από Πίνδο ♥️

A post shared by Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) on

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στην Πίνδο στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών. Από εκεί ήρθε και το τελευταίο κοινό τους στιγμιότυπο που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram η Έλενα Παπαρίζου.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και επαγγελματικά και προσωπικά. Περνάω δημιουργικά και όμορφα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βλέπουν άλλοτε σύννεφα στον γάμο μου κι άλλοτε χωρισμό. Ειλικρινά, δεν χωρίσαμε ποτέ με τον Ανδρέα και ας μας χωρίζουν κάθε τόσο. Είμαστε πολύ καλά και ας τρέχουμε και οι δύο πολύ με τις δουλειές μας. Λαχταράμε ο ένας τον άλλο όταν χωρίζουμε λόγω δουλειάς, αλλά πέφτουμε με μεγαλύτερη ορμή ο ένας στην αγκαλιά του άλλου όταν ξαναβρισκόμαστε», είχε πει σε μία από τις σπάνιες δηλώσεις της για εκείνον η Έλενα Παπαρίζου. Και τα χαμόγελά τους στην παραπάνω φωτογραφία, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της.