CELEBRITIES

Δήμητρα Γαλάνη: Η απάντησή της στις κατηγορίες για την παρεμπόδιση διανομής φαγητού σε απόρους

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Tα social media πήραν τη γνωστή «φωτιά» τους από το απόγευμα της Πέμπτης για την φημολογούμενη εμπλοκή της Δήμητρας Γαλάνη στην διακοπή διανομής φαγητού στο κέντρο της Αθήνας σε δημόσιο χώρο. Η καταγγελία δεν έγινε με ευθεία αναφορά στο πρόσωπό της αλλά με χρήση των αρχικών Δ.Γ. από τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον εμπνευστή της ομάδας «Ο άλλος άνθρωπος» που πραγματοποιεί δωρεάν διανομή φαγητού σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη εδώ και χρόνια. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος υποστήριξε πώς γνωστή τραγουδίστρια με τα παραπάνω αρχικά, κάλεσε την αστυνομία όταν είδε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο συσσίτιο. Η Δήμητρα Γαλάνη αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook εξιστόρησε τα περιστατικά από τη δική του πλευρά «φωτογραφίζοντας» τη Δήμητρα Γαλάνη ως το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία στον χώρο που πραγματοποιούνταν η διανομή φαγητού.

Η καταγγελία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

«Και εκεί που μοιράζαμε τσουπ περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπάρα της και μόλις βλέπει τα κοριτσάκια που φοράγανε μάσκες και αντισηπτικά στο χέρι βάζοντας στους ανθρώπους που περίμεναν και λέγοντάς τους να τηρούν τις αποστάσεις, με ύφος 10 καρδιναλίων τούς ρωτά αν έχουμε άδεια για αυτό που κάνουμε, να έρχονται οι άνθρωποι και να παίρνουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό δηλαδή, και φεύγει νευριασμένη χωρίς να προλάβουμε να απαντήσουμε», ανέφερε ο Κωνστνατίνος Πολυχρονόπουλος. «Και μετά από 4 λεπτά ακριβώς έρχονται δύο μοτοσυκλέτες της Δημοτικής Αστυνομίας και για να μάς ζητήσουν να σταματήσουμε», συνέχισε την ανάρτησή του.

«Λύπαμαι για τον εαυτό σου Δ.Γ που σε ενοχλεί η εικόνα ταλαιπωρημένων ανθρώπων και όχι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι γιατί δεν υπάρχουν άλλες δομές ανοιχτές για να τους δώσουν ένα πιάτο φαγητο Κρίμα τα τραγούδια που σου έδωσαν άνθρωποι να τραγουδήσεις», κατέληγε η ανάρτηση.

Και εκεί που μοιράζαμε τσουπ περνάει ηλικιωμένη τραγουδίστρια αριστερού και καλά ρεπερτορίου με την τζιπαρα της και…Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντινος Πολυχρονοπουλος στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Η Δήμητρα Γαλάνη αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της

Λίγες ώρες αργότερα, κι ενώ η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου είχε ήδη κοινοποιηθεί από πολλούς χρήστες των social media, η Δήμητρα Γαλάνη κατέθεσε στο Facebook και το Twitter τη δική της εκδοχή για το περιστατικό καθώς όπως έγραψε: «Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις».

Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα…Δημοσιεύτηκε από Dimitra Galani στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

«Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στη γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τι συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου», ανέφερε η Δήμητρα Γαλάνη.

«Έκανα τη βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός. Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά», σημείωσε στη συνέχεια η ερμηνεύτρια.

«Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί» έγραψε χαρακτηριστικά και έκλεισε την ανάρτησή της με τη φράση: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».