CHARLIZE THERON

Hollywood Film Awards: Η λαμπερή Charlize Theron, η πάντα κομψή Olivia Wilde και το minimal bold σύνολο της Sienna Miller

 Richard Shotwell/Invision/AP

Σε ό,τι έχει να κάνει με λίγο glamour εμείς δεν λέμε ποτέ όχι και στα 23α Hollywood Film Awards το glam χτύπησε κόκκινο. Μπορεί οι εμφανίσεις που μας έκαναν πραγματική εντύπωση να ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, παρ' όλα αυτά εμείς ανταποκρινόμαστε πάντα σε καλοντυμένες εμφανίσεις που φέρνουν τη λάμψη στο κόκκινο χαλί και αποτελούν τα τέλειο χάζι για εμάς και αυτή τη βροχερή μέρα του Νοεμβρίου. 

Διάβασε ακόμη: InStyle Awards 2019: Ο ”άθλος” της Ellen Pompeο και η τελειότητα της Christy Turlington

Στα βραβεία, γυναίκες όπως η Renee Zellweger, Nicole Kidman και Jennifer Garner ήταν ανάμεσα στις A-list celebrities που εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του event, εμάς όμως την προσοχή τράβηξαν τρεις άλλες, εξίσου γνωστές αλλά και καλοντυμένες γυναίκες των οποίων το στιλ πάντα μας εμπνέει.

Η Chalize Theron με ένα σύνολο με vibes από παραδοσιακή ινδική ενδυμασία, η Olivia Wilde με το πιο glam πουά φόρεμα και η Sienna Miller και το μινιμαλιστικά bold φόρεμά της, ήταν οι γυναίκες που μας έκαναν περισσότερη εντύπωση, για διάφορους λόγους. Αυτοί (οι λόγοι) και αυτές (οι εμφανίσεις), παρακάτω.

Η σύγχρονη εκδοχή του “kurta” και η glam εμφάνιση της Charlize Theron

 Richard Shotwell/Invision/AP

 Richard Shotwell/Invision/AP

Σαν μια σύγχρονη εκδοχή “kurta” ήταν το Alexander McQueen σύνολο της πανέμορφης Charlize Theron. Το πάνω μέρος ήταν εμπνευσμένο από το kurta φόρεμα. Κurta είναι η παραδοσιακή ινδική ενδυμασία που φορούν άνδρες και γυναίκες της Ινδίας. Το φόρεμα αυτό είναι μίντι, έχει άνοιγμα στο πλάι και συνήθως μακριά μανίκια με μανσέτες που κουμπώνουν στον καρπό. Η εκδοχή της Theron είναι μια πολύ πιο επίκαιρη, πιο κομμένη και ραμμένη στα χολιγουντιανά πλαίσια του τι είναι κατάλληλο για μια τέτοια περίσταση. Το ημιδιάφανο φόρεμα της Theron ήταν αμάνικο και περιλάμβανε πανέμορφα πετράδια τα οποία κάθε φορά που «έπιαναν» τα φλας των φωτογράφων, έλαμπαν στον χώρο. Κάτω από το φόρεμα φόρεσε ένα μαύρο τοπ και μια καλοραμμένη μαύρη παντελόνα. Το look ολοκλήρωσε με ένα φανταστικό ear cuff στο αυτί, bold δαχτυλίδια και μια μαύρη clutch με στολίδια. Η μόνη μας ένσταση στο look, απ’ ό,τι φαίνεται ότι ήταν, τα clog heels, των οποίων η ’70s αισθητική δεν φαίνεται να ταίριαζε με το glam ύφος του υπόλοιπου συνόλου. Κατά τα άλλα, άψογη.

Tα πουά μπορούν να είναι glamorous, απόδειξη το φόρεμα της Olivia Wilde

 Richard Shotwell/Invision/AP

 Richard Shotwell/Invision/AP

Η Olivia Wilde δεν κάνει συχνά εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά όταν κάνει καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή κάθε φορά. Αυτή τη φορά το κατάφερε με το ladylike ύφους Michael Kors φόρεμά της, του οποίου το sparkly πουά μοτίβο μάς έκανε να δούμε το pattern αυτό με άλλο μάτι. Λευκό χρώμα με ασημένιες παγιέτες που σχημάτιζαν το πουά. Η peplum σιλουέτα του φορέματος λειτούργησε θετικά προς την εμφάνιση της Wilde. Το look συνόδευσε με όμορφα statement, διαμαντένια σκουλαρίκια και μια πράσινη clutch η οποία, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ταίριαζε τόσο με το φόρεμά της. Τη συγχωρούμε όμως γιατί κατάφερε να μας δείξει μια άλλη πλευρά του πουά μοτίβου, ένα pattern που στο μυαλό μας ως τώρα, είχε ξεκάθαρα πιο casual αισθητική.

Η «απλή», bold εντυπωσιακή εμφάνιση της Sienna Miller

 Richard Shotwell/Invision/AP

Richard Shotwell/Invision/AP

Η Sienna Miller, κάποτε η απόλυτη bohemian chic queen, έκανε τώρα την πιο πιο μίνιμαλ, αλλά τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση, στο event. Το φόρεμά της; Ένα off-the-shoulder, δημιουργία του βιετναμέζου σχεδιαστή, Cong Τri, με έντονο σκίσιμο στο αριστερό πόδι και με ενσωματωμένη κάπα στο σημείο της πλάτης. Το χρώμα; Κίτρινο. Όχι παστέλ, όχι μουσταρδί. Έντονο κίτρινο. Το φόρεμα είχε απλή γραμμή και απλή σιλουέτα (το μόνο ξεχωριστό στο φόρεμά της ήταν η ενσωματωμένη κάπα) και σίγουρα όχι το πιο πρωτότυπο ρούχο που έχουμε δει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, λόγω του χρώματος και του γεγονότος ότι η Miller «πούλησε», άρα και υποστήριξε, το φόρεμα απόλυτα, έκανε την εμφάνισή της από τις πιο stylish του event. Καμιά φορά, ακόμα και το πιο απλό design είναι αρκετό για να προκαλέσει το αίσθημα του εντυπωσιασμού.

 

Κεντρική φωτογραφία:  Richard Shotwell/Invision/AP