CELEBRITIES

Δανάη Παππά: Η υποκριτική που ήρθε τυχαία και η σχέση με τον σύντροφό της

Instagram.com/danouuz/

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ κάθισε πρόσφατα η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Σασμός, μίλησε με τους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την υποκριτική και το πώς αυτή μπήκε στη ζωή της, το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την ηρωίδα που υποδύεται στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Alpha, αλλά και για τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Η Δανάη Παππά αποκάλυψε ότι δεν είχε βλέψεις να γίνει ηθοποιός. Συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά Τατουάζ, στην οποία βρέθηκε νομίζοντας ότι θα υποδυθεί μία χορεύτρια, αφού αυτό ήταν το επάγγελμά της.

Η Δανάη Παππά αγαπά τον χορό με πάθος

Όπως ανέφερε η Δανάη Παππά οι σπουδές της ήταν σπουδές χορού και μάλιστα είχε βρεθεί και στη Νέα Υόρκη για κάποιους μήνες, προκειμένου να τις συνεχίσει. «Το καλοκαίρι που είχαμε το τρίμηνο των διακοπών στο σχολείο κι ήθελα πάντα να βρεθώ στο Broadway Center, να κάνω σεμινάρια χορού, μιούζικαλ. Οπότε μάζεψα χρήματα και το έκανα», σημείωσε η Δανάη Παππά.

«Πήγα εκεί και όλα μου τα λεφτά τα είχα κανονίσει έτσι ώστε να μπορώ να πληρώνω για τρεις μήνες τη σχολή και να κάνω κι έξτρα μαθήματα. Ήμουν όλη μέρα στη σχολή κι έκανα μπαλέτο, σύγχρονο, τζαζ, έπειτα έκανα λάτιν και σάλσα και το βράδυ πήγαινα σε αντίστοιχα πάρτι για να κάνω όσα μάθαινα», πρόσθεσε.

Το Τατουάζ και η τυχαία συνάντηση με την υποκριτική

«Δεν ήταν στις βλέψεις μου να γίνω ηθοποιός, ο Ανδρέας Γεωργίου με έκανε. Εκείνη την περίοδο, ο ρόλος που έκανα στο “Τατουάζ” ήταν μια χορεύτρια. Και θεώρησα ότι μου έστειλε μήνυμα γιατί ψάχνουν μια χορεύτρια, δεν είχα καταλάβει τον όγκο και το μέγεθος του ρόλου», σημείωσε η Δανάη Παππά. Η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή της, αλλά η τηλεόραση την αγάπησε πολύ.

«Πήγα εκεί και σκεφτόμουν ότι εντάξει, ζητούν μία χορεύτρια και θα βγάλω ένα χαρτζιλίκι. Και παίρνω το πρώτο επεισόδιο και βλέπω “Άννα” σε όλες τις σκηνές και λέω κάτι έχει γίνει λάθος. Το συζήτησα με τον Ανδρέα Γεωργίου και μου λέει “γι’ αυτό σε θέλουμε, μας κάνεις” και κάπως έτσι ξεκίνησε», εξήγησε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Τα «περίεργα μηνύματα» που δέχεται εξαιτίας της Θεοδώρας του Σασμού

Η συνέχεια για τη Δανάη Παππά είναι γνωστή και κάπως έτσι έφτασε φέτος να ενσαρκώνει τη Θεοδώρα στη σειρά Σασμός του Alpha. «Πολλοί έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο και δεν τον έχουν πάρει και τόσο καλά. Μπορεί να με βλέπουν στον δρόμο, να μου στέλνουν περίεργα μηνύματα και αναρωτιέσαι πώς ταυτίζονται έτσι με έναν ρόλο και πωρώνονται, είναι τρομερό αυτό που γίνεται», σημείωσε η ηθοποιός για τον ρόλο της και πώς τον αντιμετωπίζει μαζί και με την ίδια το κοινό.

 

Η Δανάη Παππά συγκατοικεί για πρώτη φορά

Η επαγγελματική επιτυχία σε αυτή την περίοδο ζωής της ηθοποιού συνοδεύεται κι από προσωπική ευτυχία. Η Δανάη Παππά είναι ζευγάρι με τον Λάμπρο Λάζαρη και μίλησε γι’ αυτόν στην εκπομπή Στούντιο 4.

«Ωραίο είναι να συγκατοικείς, κάπως ταιριάξαμε. Δηλαδή με τη συγκατοίκηση λες πως πρέπει πρώτα να γνωρίσεις τον άλλον και μετά να συγκατοικήσεις γιατί είναι περίεργα τα πράγματα, αλλά κάπως με εμάς σαν να έκατσε το παζλ», σημείωσε η Δανάη Παππά.

Όπως ανέφερε ο σύντροφός της, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Πάρο και την Αθήνα. Η Δανάη Παππά κι ο Λάμπρος Λάζαρης γνωρίζονταν καιρό πριν γίνουν ζευγάρι. «Γνωριζόμασταν κι από πιο πριν, δεν είμασταν τόσο φίλοι, όσο γνωριζόμασταν κι είχαμε δουλέψει μαζί πιο παλιά. Ήμουν backstage dancer σε ένα μαγαζί που συμμετείχε», αποκάλυψε η ηθοποιός. «Κάπως ήρθαν τα πράγματα μετά από κάποια χρόνια κι είπαμε “ωπ, κάτι υπάρχει εδώ“», πρόσθεσε.

Δανάη Παππά Με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη. / Papadakis Press / Βαγγέλης Γκικόπουλος
Με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συγκατοικεί η ηθοποιός κι όπως είπε αυτό που δείχνει να λειτουργεί είναι ότι με τον σύντροφό της, συζητάνε τα πάντα. Και βλέπουν μαζί και Σασμό. Τι καλύτερο;