ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κώστας Νικούλι: «Υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσω στον Σασμό»

Papadakis Press/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η σκηνή που ο Πετρής πέφτει νεκρός, το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιανουαρίου, ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές του Σασμού. Τόσο οι τηλεθεατές, όσο και οι χρήστες του Twitter παρακολούθησαν με το στόμα ανοιχτό τον Πετρή να καυγαδίζει έντονα για ακόμα μία φορά με τον Αστέρη. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κι έβγαλαν τα όπλα τους, με αποτέλεσμα πάνω στον τσακωμό η σκανδάλη να πατηθεί και ο Πετρής να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που αυτό το «γιατί να πεθάνει ο Πετρής» των τηλεθεατών απαντήθηκε από τη Μαρία Τζομπανάκη και κάπως αρχίσαμε να χωνεύουμε πως ο Κώστας Νικούλι αποτελεί όντως παρελθόν από τον Σασμό, ο ίδιος έρχεται και δίνει ελπίδες πως ο τηλεοπτικός Πετρής ίσως επιστρέψει – κατά κάποιον τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πετρής (aka Κώστας Νικούλι) και η Θοδώρα (aka Δανάη Παππά), βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με σκοπό να συζητήσουν τις εξελίξεις που διαδραματίστηκαν στα τελευταία επεισόδια. «Το ξέρεις από την αρχή ότι θα πεθάνεις γρήγορα σε όλες τις σειρές;», τον ρώτησε χιουμοριστικά η παρουσιάστρια με αφορμή τον «διπλό θάνατό» του, τόσο στον Σασμό όσο και στο 42 βαθμοί.

Ο Κώστας Νικούλι ίσως και να μην αποτελεί παρελθόν από τον Σασμό

«Ναι, συνήθως. Έχω το σενάριο, ξέρω το τέλος, ξέρω που θα καταλήξει. Στον Σασμό στην αρχή είχαμε κλείσει κάποια επεισόδια που είναι το μίνιμουμ, ότι μέχρι εκεί θα πάμε. Παρόλα αυτά έγιναν κάποιες συζητήσεις για να το “ανοίξουμε” λίγο. Ήταν δηλαδή να πεθάνω στο 70 και πήγε λίγο παρακάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικούλι που ήδη ο θάνατός του είχε «πάρει» παράταση.

«Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε να επιστρέφεις πνεύμα. Να επιστρέφεις σαν ανάμνηση, να επιστρέφεις σαν ενοχές στη Δανάη;», τον ρώτησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου. «Γίνεται κάτι. Μας βασανίζει λίγο ο Πέτρος. Ειδικά τη Θοδώρα τη βασανίζει πολύ. Έρχεται στις σκέψεις της», ανέφερε από την πλευρά της η Δανάη Παππά.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικούλι πήρε τον λόγο κι έδωσε στους τηλεθεατές ελπίδες πως ο Πετρής ίσως εμφανιστεί σε κάποια επεισόδια, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. «Μέχρι στιγμής μέχρι εκεί που έχουν γραφτεί τα επεισόδια δεν έχουμε κάτι καινούριο, προφανώς, θα υπάρξει κάτι. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις δεν είναι τίποτα σίγουρο, δεν ξέρουμε ακόμα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κι εμείς αναμένουμε τη συνέχεια με ανυπομονησία.