CELEBRITIES

Δανάη Μιχαλάκη: «Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι είμαι έγκυος»

Papadakis Press Κώστας Μοσχόπουλος

Για πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε φήμες εγκυμοσύνης, μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η μοναξιά της Δύσης, μίλησε στο περιοδικό επιπλέον για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τον γάμο τους και το ενδεχόμενο μίας ακόμα συνεργασίας τους, μετά την συνύπαρξή τους στην Αντιγόνη του περασμένου, θεατρικού καλοκαιριού.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2021 στη Σύρο, το νησί στο οποίο μεγάλωσε η ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες. «Αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους», είπε για το γάμο τους η ηθοποιός.

Η Δανάη Μιχαλάκη είναι πολύ ερωτευμένη, αλλά δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο

Μετά από 1,5 χρόνο γάμου και σχεδόν 4 χρόνια σχέσης, η Δανάη Μιχαλάκη νιώθει πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της, όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό Hello. «Συναισθηματικά νιώθω σαν να τον γνώρισα χθες. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, είμαστε πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο και είναι πραγματικά κάτι μαγικό. Δεν είναι ωστόσο δεδομένο, μια σχέση απαιτεί πάντα προσπάθεια», σημείωσε στη συνέντευξή της η ηθοποιός, που ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά Η Παραλία της ΕΡΤ1.

Η καθημερινότητα με τις αυξημένες υποχρεώσεις για το ζευγάρι των δύο καλλιτεχνών, αφήνει λίγο, αλλά ποιοτικό, κοινό χρόνο. «Στο σπίτι μας, όταν υπάρχει κοινός ελεύθερος χρόνος. Έχουμε και οι δυο πολύ γεμάτη καθημερινότητα, αλλά όταν βλεπόμαστε είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη.

«Είναι παράδοξο αυτό που θα πω: από τη μια θα το ήθελα πολύ, από την άλλη δεν είμαι υπέρ του να μπλέκονται επαγγελματικά τα ζευγάρια, σε όποιον τομέα και αν εργάζονται. Παρ’ όλ’ αυτά, θα ήταν πολύ συγκινητικό να συνεργαστώ στενά με τον Γιώργο, καθώς πέρυσι το καλοκαίρι, αν και ήμασταν μαζί στην παράσταση “Αντιγόνη” , δεν είχαν καμία επαφή οι ρόλοι μας, οπότε δεν είχαμε προσωπική τριβή», πρόσθεσε μιλώντας για το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Οι φήμες εγκυμοσύνης και η επιθυμία της μητρότητας

Η κουβέντα ήρθε και στα δημοσιεύματα που μετέφεραν φήμες εγκυμοσύνης για την ηθοποιό. «Ίσως ακουστώ αυστηρή, αλλά νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μια νέα μόδα. Έχει χαθεί κάπως η έννοια της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μπει στην εποχή του “τι τίτλο να βάλω για να πάρω κλικ στον σύνδεσμο”. Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν θεωρώ πως η προσωπική μου ζωή είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Αν γραφτεί κάτι που με προσβάλλει θα δώσω σημασία. Αν όμως πρόκειται για κάτι που δεν ισχύει και απλώς με πειράζει επιφανειακά, χωρίς να με νοιάζει ουσιαστικά, δεν με αγγίζει», πρόσθεσε.

Η κουβέντα περί φημών εγκυμοσύνης έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες στην ελληνική showbiz, καθώς η εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα μίλησε για αντίστοιχα δημοσιεύματα που διάβαζε, ενώ η ίδια δεν είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και δεν ήταν καν βέβαιη αν αυτή θα προχωρήσει επιτυχώς, καθώς χρειάστηκε να παραμείνει κλινήρης για τρεις μήνες ώστε να αντιμετωπίσει την αποκόλληση πλακούντα, που είχε υποστεί.

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε μιλώντας στη Vogue για το πόσο «βάρβαρο» της φάνηκε να διαβάζει τέτοια δημοσιεύματα και να τα βλέπει να αναπαράγονται στις τηλεοπτικές εκπομπές. Μήπως, λοιπόν, οι φήμες πρέπει να πάψουν να αναπαράγονται όταν αφορούν τόσο ευαίσθητα θέματα;

Επιστρέφοντας στη Δανάη Μιχαλάκη, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να βιώσει κάποια στιγμή τη μητρότητα. «Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε γι’ αυτό», ξεκαθάρισε.