CELEBRITIES

Chrissy Teigen: Το βίντεο με τον νεογέννητο γιο της που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας

Instagram.com/chrissyteigen/

Ήταν Αύγουστος του 2022 όταν μάθαμε ότι η Chrissy Teigen και ο John Legend θα γίνουν ξανά γονείς, μετά την απώλεια που είχαν βιώσει τον Οκτώβριο του 2020. Τότε, το μοντέλο και παρουσιάστρια απέβαλε στα μισά της εγκυμοσύνης της. Εκτός από την κόρη τους, Esti, που γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου, οι δυο γονείς καλωσόρισαν πριν από λίγες μέρες το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, λοιπόν, η οικογένεια της Chrissy Teigen και του John Legend μεγάλωσε κατά ακόμα ένα μέλος. Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο νεογέννητος γιος τους ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, στις 19 Ιουνίου.

Η Chrissy Teigen μιλάει για το δύσκολο, αλλά υπέροχο ταξίδι της μητρότητας, μέσω παρένθετης μητέρας

Με τη βοήθεια της Alexandra, της «πιο απίστευτης, στοργικής, συμπονετικής παρένθετης μητέρας», όπως έγραψε στο πρώτο της, μακροσκελές post η Chrissy Teigen, ήρθε στον κόσμο ο Wren Alexander Stephens. Η ίδια περιγράφει πως το να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας ήταν ένα ταξίδι που έπρεπε να εξοπλιστεί με σωματική και ψυχική υπομονή, καθώς η πρώτη προσπάθεια δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Η επιλογή του ονόματος δεν ήταν τυχαία, καθώς το μεσαίο όνομα του μωρού αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στην παρένθετη μητέρα που τον έφερε στον κόσμο. Ο Alexander θα είναι με αυτόν τον τρόπο «για πάντα συνδεδεμένος» με την παρένθετη μητέρα του.

«Αφού έχασα τον Jack, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φέρω στον κόσμο άλλο παιδί. Όσον αφορά εκείνη την περίοδο, έχω μια ξεκάθαρη ανάμνηση από ανθρώπους που ήθελαν να βεβαιωθούν ότι δεν θα ξαναζούσα αυτόν τον πόνο και την απώλεια», πρόσθεσε η Chrissy Teigen στο ίδιο κείμενό της.

Η ίδια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι εδώ και δυο χρόνια προσπαθούσε με τον John Legend να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ είχαν επικοινωνήσει και με έναν οργανισμό για να ρωτήσουν αν υπάρχουν «δυο παρένθετες μητέρες, ώστε να γεννήσει η κάθεμια ένα υγιές αγοράκι ή κοριτσάκι, κάπως σαν δίδυμα».

«Κάποια στιγμή, νωρίς σε αυτό το ταξίδι της παρένθετης μητρότητας, βγήκα από μια συνεδρία θεραπείας, κατέβηκα κάτω και είπα στον John “Θέλω να προσπαθήσω να αποκτήσω βιολογικά παιδί μόνο μια φορά ακόμα. Αν δεν λειτουργήσει, πάμε παρακάτω. Έχουμε ήδη δει τα χειρότερα”», είπε στη συνέχεια προσθέτοντας ότι «υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει ό,τι κι αν συνέβαινε. Θυμάμαι ότι έλεγα ότι δεν μπορώ να μείνω για όλη μου τη ζωή με την απορία αν θα έπρεπε να είχα προσπαθήσει ξανά ή όχι».

Η Chrissy Teigen έγραψε έπειτα ότι αυτή και ο John Legend μπήκαν στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, την «ίδια διαδικασία που μας έδωσε την όμορφη Luna και τον Miles», καθώς και την πέντε μηνών, πλέον, κόρη τους, Esti.

«Καθώς προχωρούσε η διαδικασία, ήμασταν πολύ χαρούμενοι όταν μάθαμε ότι η Alexandra είχε μείνει έγκυος σε ένα αγοράκι. Το αγοράκι μας», συμπλήρωσε. «Οι καρδιές μας και το σπίτι μας είναι επισήμως γεμάτα. Και στον Jack μας, ξέρουμε ότι και τα δύο αγγελικά φιλιά τους είναι από σένα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το βίντεο του νεογέννητου γιου της

Στο δεύτερo post της, το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα αξιολάτρευτο βίντεο του νεογέννητου γιου της. «Τα μαλλιά. Το απλό σχέδιο είναι το τράνταγμα», έγραψε στην περιγραφή ως περήφανη μαμά που είναι.