CELEBRITIES

Chiara Ferragni: Το παθιασμένο φιλί του Fedez με τραγουδιστή στο Sanremo που άλλαξε τα πάντα

Instagram.com/chiaraferragni

Μετά από μήνες φημών και εικασιών που έκαναν λόγο για προβλήματα στον γάμο τους, έγινε γνωστό από τον ιταλικό Τύπο ότι η Chiara Ferragni και ο σύζυγός της Fedez, δεν ζουν πια μαζί. Ο Fedez έχει φύγει από το σπίτι όπου ζούσε με την επιχειρηματία και influencer και τα 2 τους παιδιά στο Μιλάνο. Οι 2 Ιταλοί stars υπήρξαν παντρεμένοι για 5 χρόνια.

Η Chiara Ferragni «δεν ήταν προετοιμασμένη για τη φυγή του Fedez στο Mαϊάμι και τώρα περιμένει να δει εάν πρόκειται για οριστική απόφαση και αν, επομένως είναι σοβαρά τα πράγματα», αναφέρει το περιβάλλον της στην Corriere della Sera. «Είναι μία δύσκολη περίοδος», αναφέρουν τα ίδια πρόσωπα.

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει πολύ πριν ο Fedez φύγει από το σπίτι τους μαζί με την βοηθό του και προορισμό το Miami. Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει ακόμα και πριν το σκάνδαλο που οδήγησε στην επιβολή προστίμου 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην Chiara Ferragni για παραπλάνηση των καταναλωτών, υπόθεση που αφορούσε την προώθηση ενός κέικ τα έσοδα του οποίου υποτίθεται ότι θα δίνονταν σε ιταλικό νοσοκομείο.

Τα προβλήματα σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου είχαν ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2023, όταν ο Fedez βρέθηκε στη σκηνή στο Sanremo και δέχτηκε ένα παθιασμένο φιλί από τον τραγουδιστή Rosa Chemical. Είχε προηγηθεί ο χορός του καλλιτέχνη, που έκανε twerking μπροστά στον Fedez. Όταν τέλειωσε το act είχε ανέβει στη σκηνή η Chiara Ferragni, που ήταν συμπαρουσιάστρια του ιταλικού μουσικού διαγωνισμού κι είχε μιλήσει για εκείνον με θαυμασμό. Ωστόσο δημοσιεύματα έκαναν ήδη από τότε λόγο για κρίση ανάμεσά τους.

Η ένταση που είχε προκύψει μετά από αυτή τη σκηνή, είχε αποτυπωθεί στο special επεισόδιο The Ferragnez. H Chiara Ferragni φαινόταν αμήχανη και αμέσως μετά την παρουσία της στη σκηνή βρέθηκε στα παρασκήνια. Ο Fedez ακουγόταν να λέει: «Δεν μπορώ να τον πάρω πουθενά μαζί μου. Είχα άγχος για το τι θα έκανε. Του ζήτησα να είναι εκεί χωρίς να κάνει κάτι που θα μου έφερνε προβλήματα. Έπρεπε απλά να με χειροκροτήσει, όπως έχει κάνει τόσες φορές. Μου είπε ότι θα το κάνει και τελικά δεν ήταν έτσι».

H Chiara Ferragni, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, είχε εξοργιστεί γιατί τη στιγμή που εκείνη θα έπρεπε να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, εκείνος είχε κλέψει την παράσταση.

Μία υπερσυντηρητική MKO, η Pro Vita, μαζί με μέλη της κυβέρνησης Meloni, είχαν τότε στραφεί κατά του φεστιβάλ του Sanremo. Η καταγγελία ανέφερε ότι οι 2 καλλιτέχνες είχαν «πρωτόγνωρη συμπεριφορά σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, γεγονός που οδήγησε σε ένα κύμα γενικής αγανάκτησης για τη ντροπή και τη δυσφορία που προκάλεσε η χυδαιότητα της σεξουαλικής συμπεριφοράς». Η ιταλική δικαιοσύνη ωστόσο απέρριψε την καταγγελία και αποφάνθηκε ότι το φιλί τους, «δεν συνιστά έγκλημα».

Σύμφωνα με την Corriere della Sera που επιβεβαίωσε τον χωρισμό της Ferragni και του Fedez: «Από το περσινό Φεστιβάλ του Sanremo, το γυαλί μαζί τους είχε ραγίσει, αλλά η influencer είχε αναβάλει οποιαδήποτε απόφαση να φύγει από κοντά του για να μείνει κοντά στον ασθενή σύζυγό της». Τον Οκτώβριο του 2023, o Fedez χρειάστηκε να νοσηλευτεί με σοβαρή αιμορραγία  που προκάλεσαν 2 έλκη και εκείνη ήταν στο πλευρό του. Όταν όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα με την επιχείρησή της «ο Fedez ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση.

Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι».