CELEBRITIES

Chiara Ferragni- Fedez: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου;

Instagram/chiaraferragni/

Καμιά φορά όταν οι άνθρωποι ζουν τόσο δημόσια τη ζωή τους και γιορτάζουν τόσο έντονα την αγάπη τους στα social media, δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι τα συναισθήματά τους μπορεί και να τέλειωσαν. Μία τέτοια, ξεκάθαρη περίπτωση είναι το πρότυπο του influencing, η Chiara Ferragni. Η επιχειρηματίας της μόδας και influencer από την Ιταλία, είχε δεχτεί πρόταση γάμου στη σκηνή συναυλίας του συντρόφου της, ράπερ Fedez. Τον παντρεύτηκε σε μία τελετή που παρακολουθήσαμε καρέ-καρέ σχεδόν στα social media. Μαζί ανακοίνωσαν τον ερχομό των 2 παιδιών τους στον κόσμο. Και κάθε χρόνο γιόρταζαν τις επετείους τους με post γεμάτα ευγνωμοσύνη, αγάπη και συγκίνηση. Μπορεί να μας έκαναν να πιστέψουμε ότι η αγάπη μπορεί να κρατήσει για πάντα, όμως στην περίπτωσή τους, η αγάπη δεν τα κατάφερε.

«Η Chiara Ferragni και ο Fedez χώρισαν. Ο ράπερ έφυγε από το σπίτι την περασμένη Κυριακή». Αυτά γράφει σε δημοσίευμά της η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, σημειώνοντας ότι επιβεβαιώνει την είδηση που κυκλοφόρησε πρώτη η gossip ιστοσελίδα, Dagospia. Την είδηση μπορεί να επιβεβαιώσει (ή και να διαψεύσει) η επιχειρηματίας που θα βρεθεί καλεσμένος του Fabio Fazio σε τηλεοπτική εκπομπή την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Αιτία του χωρισμού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι τα νομικά προβλήματα της επιχειρηματία και influencer. «Από το περσινό Φεστιβάλ του Sanremo, το γυαλί μαζί τους είχε ραγίσει, αλλά η influencer είχε αναβάλει οποιαδήποτε απόφαση να φύγει από κοντά του για να μείνει κοντά στον ασθενή σύζυγό της», γράφει η εφημερίδα. Όταν όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα με την επιχείρησή της «ο Fedez ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση».

«Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι», σημειώνει το δημοσίευμα.

Η Corriere della Sera αναφέρθηκε στη συνέχεια στα τελευταία Instagram Stories του Fedez που δημοσιεύτηκαν στις 21 Φεβρουαρίου και προέρχονταν από κάπου άλλου, εκτός από το πολυτελές διαμέρισμα στο Μιλάνο όπου μέχρι τώρα ζούσε με την Chiara Ferragni, τον γιο και την κόρη τους.

Τα δικά της τελευταία stories υποδηλώνουν ότι βιώνει μία περίοδο αλλαγής. «Στη ζωή, η νίκη και η ήττα θα συμβούν και τα 2. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να σταματήσεις», έγραψε δημοσιεύοντας ένα βιβλίο και μετά μοιράστηκε σε ένα δεύτερο Instagram Story τη φράση: «Η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου».

Αν αναρωτιέσαι για ποια νομικά προβλήματα μιλά η Corriere della Sera, πρόκειται για ένα σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο του 2024. Η Ιταλίδα influencer κατηγορήθηκε ότι παραπλάνησε τους καταναλωτές προωθώντας ένα χριστουγεννιάτικο κέικ τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου υποτίθεται ότι θα πήγαιναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η αντιμονοπωλιακή αρχή της Ιταλίας επέβαλε πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ στην fashion blogger Chiara Ferragni και 420.000 ευρώ στον κατασκευαστή κέικ Balocco SpA επειδή φέρεται να οδήγησαν τους καταναλωτές να πιστέψουν ότι αγοράζοντας το γλυκό θα συνεισέφεραν σε ένα ιταλικό νοσοκομείο.