CELEBRITIES

Καίτη Γαρμπή- Διονύσης Σχοινάς: 5 φορές που μας έκαναν να πιστέψουμε στον έρωτα

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Τα ζευγάρια των διασήμων τα βλέπουμε συχνά να σμίγουν και να χωρίζουν, να προχωρούν σε νέες σχέσεις, να ξαναχωρίζουν κ.ο.κ. Πώς να πιστέψεις στον έρωτα και την αιώνια αγάπη, όταν στη showbiz τα πάντα δείχνουν εφήμερα και προσωρινά παρά την ένταση των συναισθημάτων; Υπάρχουν όμως και τα ζευγάρια- αντίβαρο σε όλα αυτά. Ζευγάρια που έχουμε σχεδόν ξεχάσει πότε ξεκίνησαν τη σχέση τους και που μέχρι σήμερα προχωρούν μαζί με έρωτα και αγάπη. Και μας δίνουν συνέχεια αφορμές στο να πιστέψουμε ότι κάπου εκεί έξω η αγάπη είναι ο κοινός προορισμός όλων μας. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα τέτοιο ζευγάρι- φάρος, των ρομαντικών μας ονείρων.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι παντρεμένοι εδώ και 23 χρόνια. Και είναι ερωτευμένοι εδώ και 23 χρόνια. Όταν βλέπεις γραμμένο αυτόν τον αριθμό, πες μου μετά πώς να μην πιστέψεις στην αγάπη; Και πώς να μην ανυπομονείς να τους δεις μαζί στη σκηνή; Παρόλο που η φετινή χρονιά έχει βάλει τα πάντα στη φορμόλη, συναυλίες, νυχτερινά κέντρα και μουσικές σκηνές, μας άνοιξε την καρδιά, τα αυτιά και τα μάτια για τις δυνατότητες του Live Streaming. Κάπως έτσι η επιθυμία μας θα γίνει πραγματικότητα στις 21 Δεκεμβρίου στις 22.00 όταν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα ξεκινήσουν την συναυλία τους που θα μεταδοθεί σε worldwide live streaming. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα οι δυο τους πρωταγωνιστούν σε ένα μοναδικό δίωρο concert με solo ερμηνείες και ντουέτα, live from Estate.

Μέχρι τη στιγμή που θα ανοίξουμε το link για το live streaming της συναυλίας, θα σου θυμήσω 5 φορές που η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μας έκαναν να πιστέψουμε στον έρωτα και την αγάπη.

Πριν αποφασίσουν ότι θα είναι μαζί για πάντα είχαν περάσει έναν χωρισμό

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς Papadakis Press / Εξωτερικός συνεργάτης

Πόσες φορές σου έχουν πει ότι το «ξαναζεσταμένο φαγητό» δεν είναι ωραίο; Ευτυχώς για όσους ακόμα και σήμερα σκέφτονται μια επανασύνδεση με έναν άνθρωπο που αγάπησαν πραγματικά, υπάρχουν success love stories που δείχνουν ότι όταν δύο άνθρωποι θέλουν, μπορούν να είναι μαζί. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Διονύσης Σχοινάς, με την Καίτη Γαρμπή είχαν ξεκινήσει τη σχέση τους και κάποια στιγμή έφτασαν στον χωρισμό. Ήταν η δεύτερη συνάντησή τους που τους έκανε να αποφασίσουν ότι θα παραμείνουν μαζί.

«Ήμασταν παλιά μαζί, χωρίσαμε, ξαναβρεθήκαμε μετά και λέμε δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Διονύσης Σχοινάς.

Όταν αυτή η παραπάνω αλήθεια έγινε videoclip

Αυτό το «ήμασαν παλιά μαζί, χωρίσαμε» που είχε πει ο Διονύσης Σχοινάς στον Νίκο Μουτσινά, έγινε το 1994 τραγούδι. Το ντουέτο «Ζήσαμε» που υπέγραψε ο Φοίβος για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, ήταν αυτό που φανέρωνε στα μάτια του ανυποψίαστου κοινού, την φοβερή χημεία μεταξύ τους. Και κάθε φορά που το βλέπουμε θα σκεφτόμαστε πόσο τα μάτια τους λένε μια διαφορετική αλήθεια από αυτή που τραγουδούν τα στόματά τους.

«Την εποχή που γυρίσαμε το βίντεο κλιπ του «Ζήσαμε» δεν ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν μαζί, ήμασταν χώρια. Ήμασταν μαζί πριν, χωρίσαμε, και μετά ξαναγίναμε με την Καίτη ζευγάρι», είχε πει κάποια στιγμή ο Διονύσης Σχοινάς. Και μετά από αυτό, είμαι σίγουρη ότι θα βλέπεις κι εσύ το videoclip διαφορετικά.

Η πρόταση γάμου που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή στο πρωτοχρονιάτικο show της Ρούλας Κορομηλά για την υποδοχή του 1997 μπορεί να μπει σε σχεδόν κάθε αφιέρωμα που έχει να κάνει με γάμο, σχέσεις και ρομαντισμό. Η Καίτη Γαρμπή υπέροχη και εντελώς έκπληκτη και ο Διονύσης Σχοινάς αυθόρμητος, και η πρόταση γάμου έμεινε στην ιστορία. Το γεγονός ότι αυτό το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο και ερωτευμένο μέχρι σήμερα το κάνει ακόμα ωραιότερο.

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Υπήρχε κάπως στο κεφάλι μας για γάμο, αλλά ήταν και είναι η Γαρμπή. Δεν θα μπορούσα να έχω παντρευτεί ποτέ κανέναν άλλον άνθρωπο στη ζωή μου», είχε πει στην ίδια συνέντευξή του για την ιστορική πρόταση γάμου του, ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο έρωτας που δεν σβήνει

Μπορεί να πίστευες ότι μετά από τόσα χρόνια γάμου η καλώς εννοούμενη ζήλια του έρωτα θα είχε εκλείψει από μία σχέση, η Καίτη Γαρμπή μπορεί να σου αποδείξει πώς είσαι γελασμένη. Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο OK! είχε παραδεχτεί ότι ακόμα και σήμερα οι δυο τους ζηλεύουν ο ένας τον άλλο και ο λόγος είναι ο έρωτας και ο αλληλοθαυμασμός.

«Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τον σύντροφό μου, δεν θα καταδεχόμουν ποτέ να το κάνω. Δεν μου το επιτρέπει η αυτοεκτίμησή μου. Η αυτοεκτίμησή μου απενεργοποιείται μόνο με το κινητό (γελάει). Γιατί να μην το ψάξω; Αφού δεν έχει να κρύψει τίποτα. Κι εκείνος ψάχνει το δικό μου», παραδεχόταν με ειλικρίνεια η Καίτη Γαρμπή. «Παρόλο που ποτέ δεν μου έδωσε δικαίωμα και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο, τον ζηλεύω γιατί τον θαυμάζω και δεν θέλω να τον χάσω. Θέλω τα δικά μου να είναι δικά μου και τα δικά του να είναι πάλι δικά μου (Γελάει)», διευκρίνιζε η ίδια. Κι αν αυτό δεν είναι έρωτας άσβηστος τότε δεν ξέρω τι είναι.

Η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς και η ισότιμη σχέση τους

«Η Καίτη δεν με άφησε ποτέ να νιώσω άσχημα. Μέχρι 4-5 χρονών εγώ μεγάλωσα το παιδί γιατί δεν ήθελα να μεγαλώσει με ξένη κοπέλα στο σπίτι. Τα πρώτα χρόνια που είμασταν μαζί τής είχα πει τα λεφτά σου λεφτά σου και τα λεφτά μου λεφτά μου. Κι έρχεται μετά από δύο χρόνια η Καίτη και μου λέει όλα μαζί. Δεν με νοιάζει που έχω περισσότερα. Είσαι ο άντρας μου, όλα μαζί», δήλωνε ο Διονύσης Σχοινάς στο “The 2Night Show” για τη σχέση τους.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς απέκτησαν μαζί τον γιο τους Δημήτρη και έζησαν μια κοινή ζωή που περιλάμβανε χρυσούς δίσκους, εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφίσεις και κοινές εμφανίσεις. Στο σπίτι τους όμως δεν υπήρχε κανένας star. Μόνο αγάπη, έρωτας και πολλή μουσική. Σαν αυτή που θα απολάυσουμε στη συναυλία τους.

Info: Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Συναυλία σε worldwide live streaming, 21/12

Για όσους επιθυμούν VIP εισιτήριο, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς επιφυλάσσουν ένα pre-show έκπληξη, που θα περιλαμβάνει sound-check experience και interaction μαζί τους.

Εισιτήρια εδώ.