CELEBRITIES

Britney Spears: Χώρισε μετά από 14 μήνες γάμου

Η Britney Spears με τον πρώην πλέον σύζυγό της, Sam Asghari. @2023 Jordan Strauss/Invision/AP, File/AP Images

Μόλις 14 μήνες αφού είπαν ο ένας στον άλλο I do, η Britney Spears και ο Sam Asghari φαίνεται πώς πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Την είδηση για το διαζύγιό τους, μετέδωσε πρώτα το TMZ, ενώ το αμερικανικό People επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στην προσωπική ζωή της pop star και του 29χρονου ηθοποιού από πολλαπλές πηγές.

Η Britney Spears και ο Sam Asghari γνωρίστηκαν το 2016, όταν εκείνος συμμετείχε στο video clip του τραγουδιού της, Slumber Party. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 στο Los Angeles σε μία τελετή με μόλις 60 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν η Drew Barrymoro, η Madonna, η Paris Hilton και η Selena Gomez. Σύμφωνα με το TMZ, o Sam Asghari κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τετάρτη 16 Αυγούστου, λίγες μόνο ώρες αφού δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά ρεπορτάζ που αφορούσαν τον χωρισμό του από την Britney Spears.

Ο κύκλος της Britney Spears είχε αρχίσει να εκφράζει ανησυχίες για το αν η τραγουδίστρια είναι πραγματικά καλά, από τον Φεβρουάριο του 2023, όπως αναφέρει το People. Μάλιστα σχεδίασαν να παρέμβουν για να βεβαιωθούν για την κατάστασή της, αλλά η παρέμβαση ακυρώθηκε. Τον Μάρτιο, φήμες ήθελαν την pop star και τον ηθοποιό να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους, ωστόσο ο εκπρόσωπος Τύπου του Sam Asghari τις είχε διαψεύσει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου είχε δεχτεί ερωτήσεις για το γεγονός ότι ο Sam Asghari και η Britney Spears είχαν θεαθεί να κυκλοφορούν χωρίς τις βέρες τους. Για τον ηθοποιό ο λόγος που παρουσιάστηκε τότε ήταν επαγγελματικός. Έκανε γυρίσματα για μία ταινία και δεν μπορούσε να φορά βέρα σε αυτά. Ποια ταινία; Κανείς δεν έχει μάθει ακόμα. Πάντως ο Sam Asghari έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Lioness.

Πριν παντρευτούν ο Sam Asghari είχε υποστηρίξει σημαντικά την Britney Spears στον αγώνα που έδωσε για την πνευματική της υγεία το 2019, εν μέσω της περιπέτειας υγείας που αντιμετώπιζε μετά από ρήξη εντέρου ο πατέρας της, Jamie Spears. Τότε εκείνη είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να τον φροντίσει, ενώ αργότερα εισήχθη σε μία κλινική «γενικής ευεξίας». Ο Sam Asghari επιπλέον την υποστήριξε στη μάχη της για να απαλλαγεί από το καθεστώς κηδεμονίας υπό το οποίο ζούσε εδώ και χρόνια.

«O Sam είναι ο βράχος της Britney για χρόνια. Εξασφαλίζει ότι τρώει καλά και ότι γυμνάζεται. Εκείνη στηρίζεται πάνω του για όλα. Δουλεύει κι έχει και τη δική του ζωή αλλά είναι κοντά της όσο περισσότερο μπορεί», έλεγε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού στο People πριν τον γάμο τους.

Ο Sam Asghari έκανε πρόταση γάμου στη Britney Spears τον Σεπτέμβριο του 2021. «Πάντα ήθελα το καλύτερο για το άλλο μου μισό και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω να ακολουθεί τα όνειρά της και να δημιουργεί το μέλλον που θέλει και της αξίζει», είχε πει για εκείνη.

Τα πράγματα μετά τον γάμο τους άλλαξαν ωστόσο. «Ήταν πολύ τοξική η κατάσταση μεταξύ τους εδώ και καιρό. Ο γάμος τους περνούσε κρίση για μήνες. Ήταν ένα μόνιμο δράμα. Είναι λυπηρό. Ένα διαζύγιο θα καταρράκωνε τη Britney», είπε πηγή από το περιβάλλον της Britney Spears στο αμερικανικό People.

Μία από τις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις, σύμφωνα με το People ήταν τον Ιούλιο όπου οι δυο τους εθεάθησαν να φορούν ασορτί καπέλα. Ο χωρισμός της Britney Spears ήρθε λίγο πριν την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, The Woman in Me.