CELEBRITIES

Britney Spears: Η μητέρα της ζητάει 600,000 δολάρια για τα έξοδα της κηδεμονίας της. Πόση ειρωνεία;

© 2022 Danny Moloshok/AP IMAGES

Μακάρι η είδηση πως η Britney Spears κυλιέται topless, σε κάποια αμμώδη, τιρκουάζ παραλία του Μεξικού, να ήταν η μόνη είδηση της ημέρας σχετικά με την τραγουδίστρια που ελευθερώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 από τα δεσμά του πατέρα της .Ύστερα από 13 χρόνια κηδεμονίας και διαχείρισης της περιουσίας της από τον ίδιο.

Σαν να μην έφτασαν, λοιπόν, τα δεινά που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια, η Britney Spears ίσως αναγκαστεί να πληρώσει γύρω στα 600,000 δολάρια, για τα ξεχρεώσει δικαστικά έξοδα της μαμάς της. Για ακόμα μία φορά, η pop τραγουδίστρια θα πληρώσει τα «σπασμένα» της οικογένειάς της. Και κάπου εδώ το single της Gimme More, ταιριάζει απόλυτα στην όλη φάση.

Η Lynne Spears ζητάει από την κόρη της Britney, να πληρώσει 600,000 δολάρια. Ότι τι;

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Τετάρτη 8 Μαρτίου, η νομική ομάδα της pop star υπέβαλε επίσημη ένσταση στο αίτημα της μητέρας της, Lynne, να πληρώσει τις αμοιβές του δικηγόρου της και συγκεκριμένα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 663.202,84 δολαρίων. Ποσό που συγκεντρώθηκε από την έναρξη της κηδεμονίας έως και τη στιγμή που αυτή τερματίστηκε.

Μετά τον πατέρα της, λοιπόν, σειρά παίρνει η μητέρα της. Η τελευταία ζήτησε από την (αγαπημένη;) της κόρη, Britney Spears να πληρώσει το κασέ για τα νομικά έξοδα της ίδιας της, της κηδεμονίας. Το λες και ειρωνεία; Το λες και το παραλές. Γιατί, η χρηματοδότηση των γονιών της όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορούν να υποστηρίξουν την πλουσιοπάροχη ζωή τους δεν ήταν αρκετή. Αρκεί να αναφέρουμε την έπαυλη σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε η μαμά της με τα λεφτά της ίδιας και την σπατάλη 36 εκατομμυρίων δολαρίων από την περιουσία της, από την πλευρά του πατέρα της, καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδεμονίας της, όπως αναφέρει το Variety.

«Η Britney Spears, επί δεκαετίες τάιζε την οικογένειά της»

«Η Britney Spears, επί δεκαετίες τάιζε την οικογένειά της», δήλωσε ο δικηγόρος της Britney Matthew Rosengart στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles την Τρίτη, 5 Απριλίου. «Η Lynne Spears και ο συνήγορός της ζητούν πληρωμή νομικών αμοιβών και εξόδων από την Britney Spears άνω των 660.000 δολαρίων». Στην κατάθεσή του υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η Lynne δεν είχε ενεργό ρόλο στην κηδεμονία της Britney Spears. Επομένως, δεν υπάρχει «καμία νομική αρχή» που να ικανοποιεί το αίτημά της.

Η (ισχυριζόμενη) συνδρομή της Lynne στον τερματισμό της κηδεμονίας και η ελάχιστη (χρηματική) ένδειξη ευγνωμοσύνης από την κόρη της

Η νομική ομάδα της Lynne υπέβαλε το εν λόγω αίτημα τον περασμένο Νοέμβριο, λίγες εβδομάδες πριν τη λήξη της κηδεμονίας. Στην κατάθεση που είχε υποβληθεί τότε, οι δικηγόροι της Lynne υποστήριξαν ότι η ζωή της Britney Spears βελτιώθηκε. Πώς βελτιώθηκε; Από τις προσπάθειες της μητέρας της να τερματίσει την κηδεμονία. Ουσιαστικά, η νομική ομάδα της Lynne ισχυρίζεται ότι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Britney για τη μητέρα της ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την – αναμφισβήτητα καθυστερημένη – βοήθειά της είναι να πληρώσει το τίμημα των 600,000 δολαρίων. Γιατί αν δεν πληρώσεις την ίδια σου τη μάνα, προκειμένου να της το ανταποδώσεις που προσπάθησε να σε σώσει, τότε ποια;

Η Lynne είχε τη φαεινή ιδέα της κηδεμονίας, όπως υποστηρίζει η Britney Spears

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που πλέον έχει διαγραφεί, η Britney Spears αρνήθηκε ότι η μητέρα της τη βοήθησε. Αντ’ αυτού, ισχυρίστηκε ότι η κηδεμονία ήταν δική της ιδέα. Ο πατέρας της δεν ήταν «αρκετά έξυπνος» για να την σκαρφιστεί. «Ο μπαμπάς μου μπορεί να ξεκίνησε τη κηδεμονία πριν από 13 χρόνια, αλλά αυτό που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι η μαμά μου είναι αυτή που του έριξε την ιδέα», είχε αναφέρει η τραγουδίστρια στη δημοσίευσή της.

Η Lynne ζει στην έπαυλη εκατομμυρίων που αγόρασε με τα χρήματα της Britney

Αν και το δικαστήριο δεν έχει πάρει ακόμα την τελική απόφαση, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η Lynne εξακολουθεί να ζει αυτήν τη στιγμή στην 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη που αγόρασε με τα χρήματα της κόρης της.

«Η Lynne Spears κατοικούσε για τουλάχιστον μια δεκαετία σε ένα μεγάλο, ακριβό σπίτι. Αυτό το σπίτι ανήκει στην Britney Spears στο Kentwood, La.. Η κόρη της πλήρωνε συνεχώς τα έξοδά του —και γενναιόδωρα. Τις τηλεφωνικές υπηρεσίες της Lynne Spears, την ασφάλιση, τους φόρους ιδιοκτησίας. Την απεντόμοση, τη συντήρηση της πισίνας και τις επισκευές, συνολικού ύψους περίπου 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τα 663.202,84 δολάρια είναι ένα απίστευτα βαρύ τίμημα για να πληρώσει η οικογένειά σας. Ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τα χρήματα που χρησιμοποιήσατε χωρίς δικαίωμα, αυτά τα 13 χρόνια. Free Britney δεν σημαίνει μόνο να ελευθερωθεί από την παράνοια της κηδεμονίας, αλλά να ελευθερωθεί και από τη χρηματοδότηση όλων των συγγενών της, παρακαλώ», λέει σε άλλο σημείο η κατάθεση του δικηγόρου της.