CELEBRITIES

Ο Armie Hammer αποχωρεί από την ταινία με την Jennifer Lopez. Να φταίει που διέρρευσαν μηνύματα για τις κανιβαλιστικές ορέξεις του;

Invision/AP Charles Sykes

Ο Armie Hammer είναι ο ηθοποιός που συγκλόνισε το είναι σου στην ταινία “Call Me By Your Name”, παρέα φυσικά με τον Timothée Chalamet. Και τώρα θα συγκλονιστείς, αλλά για άλλους λόγους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Armie Hammer ετοιμαζόταν να ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία Shotgun Wedding, μία ρομαντική περιπέτεια με συμπρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez. Λίγο πριν μπουν στο σετ, μαθαίνουμε ότι ο Armie αποσύρθηκε και θα επιλεχθεί άλλος για τον ρόλο του.

Οι φαντασιώσεις στο Twitter που ξεπερνούν το BDSM

Η χρονική στιγμή φυσικά δεν είναι τυχαία. Όλο αυτό συμβαίνει λίγο μετά τη διαρροή προσωπικών μηνυμάτων στο Twitter με μία γυναίκα, ο λογαριασμός της οποίας είναι πλέον κλειδωμένος. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα των μηνυμάτων, βλέπουμε φωτογραφίες του Armie Hammer αλλά και την αποκάλυψη σεξουαλικών φαντασιώσεων με καθαρά σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο. Μέχρι ενός σημείου, είναι φυσιολογικό να υιοθετείς BDSM πρακτικές στις σχέσεις, εφόσον είναι αμοιβαία επιθυμία.

Εδώ όμως βλέπουμε σοκαριστικές αποκαλύψεις με κανιβαλιστικές στάσεις και απειλητικό περιεχόμενο για τη ζωή της παραλήπτριας. «Θα σε κυνηγούσα και θα σε άρπαζα τόσο γρήγορα αν προσπαθούσες να ξεφύγεις. Θα χρειαστείς κάτι δυνατό για να με κρατήσεις μακριά σου».

Η γυναίκα που έκανε τις αποκαλύψεις υποστηρίζει ότι αυτή η ανταλλαγή ξεκίνησε το 2016 και φτάνει μέχρι το 2020. Δεν ξέρουμε αν η σχέση τους είχε προχωρήσει περισσότερο, ωστόσο ο Hammer πήρε φέτος διαζύγιο από τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του. Εκτός από γραπτά dm, βλέπουμε και φωτογραφίες όπου ο Armie κρατά τον λαιμό του και φαίνονται τα δάχτυλά του με ένα τατουάζ που πράγματι έχει.

«Ζεις απλά για να με υπακούς και να είσαι σκλάβα μου. Μου ανήκεις. Αυτή είναι η ψυχή μου, το μυαλό μου, το πνεύμα μου, το σώμα μου. Θα έρθεις στο σπίτι μου για να είσαι η ιδιοκτησία μου μέχρι να πεθάνεις; Αν ήθελα να κόψω ένα δάχτυλο του ποδιού σου για να το κουβαλάω στην τσέπη μου ώστε να έχω πάντα ένα κομμάτι σου δικό μου;». Ανατριχιαστικός.

«Είμαι 100% κανίβαλος. Θέλω να σε φάω. Είναι τρομακτικό που το παραδέχομαι. Δεν το έχω ξανακάνει», λέει ο Hammer και αυτό είναι πράγματι τρομακτικό.  Και είναι και ο λόγος που μάλλον αποσύρεται από την ταινία.

Τι έλεγε παλιότερα σε συνέντευξη για το σεξ

Όσο και να θέλεις να μη πιστέψεις ότι όλα αυτά είναι αληθή, η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Playboy το 2013, δεν βοηθά και πολύ στην υπεράσπισή του. «Μου αρέσει να αρπάζω λαιμούς και μαλλιά, αλλά όταν παντρεύεσαι, η σεξουαλική όρεξη αλλάζει. Και είναι καλό. Δεν είναι ότι υποφέρω αλλά δεν μπορώ να τραβήξω τα μαλλιά της γυναίκας μου. Τη σέβομαι πολύ για να το κάνω». Αν και αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε πιει και δεν έπρεπε να προβεί σε τόσες αποκαλύψεις, δεν σταμάτησε εκεί. Είπε στο περιοδικό Elle, ότι είχε μία κοπέλα η οποία ήθελε να τον μαχαιρώσει κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί η αληθινή αγάπη έχει ουλές, όπως του είπε. Τελικά τη χώρισε. Μετά από 7 μήνες.

Η δήλωση του Armie Hammer για τα γεγονότα

Δεν σχολίασε την αυθεντικότητα των μηνυμάτων αλλά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με βλακείες. Ο λόγος που αποχωρεί είναι επειδή θέλει να είναι μαζί με τα παιδιά του και δεν επιθυμεί να τα αποχωριστεί για 4 μήνες προκειμένου να γυρίσει μία ταινία στη Δομινικανή Δημοκρατία. Προς το παρόν, δεν έχουν υπάρξει άλλες αντιδράσεις και μένει να δούμε αν αυτές οι τρομακτικές αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τη συμμετοχή του στο επιβεβαιωμένο sequel του Call Me By Your Name.