CELEBRITIES

Θυμάσαι τον Θανασάκη και τη Φίφη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση 11 χρόνια μετά

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την εποχή που η Εύη Δαέλη και ο Άρης Τσάπης, συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί». Η τηλεοπτική Φίφη και ο τηλεοπτικός Θανασάκης ήταν μονίμως σε κόντρα στη σειρά του Mega κι ας είχαν μεταξύ τους τις καλύτερες σχέσεις εκτός πλατό. Η κοινή τους τηλεοπτική εμφάνιση 11 χρόνια μετά, είχε και πάλι ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

Νεαροί αλλά πολύ μεγαλύτεροι από όσο τους γνωρίσαμε ο Άρης Τσάπης και η Εύη Δαέλη δεν ανταγωνίζονται πλέον για να χωρίσουν τους τηλεοπτικούς τους γονείς, Γιάννη Μπέζο και Κατερίνα Λέχου. Ούτε για το αν τα αγόρια ή τα κορίτσια είναι καλύτερα στο «Ευτυχισμένοι Μαζί». Βλέπεις ο Θανάσης ήταν αποφασισμένος να αποδείξει στον μπαμπά του ότι ζούσαν καλύτερα χωρίς κορίτσια στο σπίτι τους. Αντίστοιχα η Φίφη προσπαθούσε να αποδείξει στη μαμά της ότι τα αγόρια είναι ανώριμα και κανείς δεν τα χρειάζεται στο δικό του σπίτι. Τα χρόνια πέρασαν, οι ρόλοι έμειναν στο παρελθόν και οι Εύη Δαέλη και Άρης Τσάπης αυτή τη φορά αναμετρήθηκαν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».

Αλλαγμένοι και οι δύο οι δύο μικροί πρωταγωνιστές της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» παρουσίασαν τα πιάτα τους στην κάμερα της εκπομπής. Κριτής ορίστηκε ο Λάμπρος Βακιάρος. Τα πιάτα της αναμέτρησης ήταν τα εξής: Ντολμαδάκια του κυρ Θόδωρου από τη Σέριφο vs Κριθαροτό γαρίδας της μαμάς Ντιτρή.

Κάπως έτσι μάθαμε ότι ο Άρης Τσάπης βρίσκεται στη Σέριφο και είναι ερωτευμένος με την κόρη του κυρ Θόδωρου που του παραχώρησε τη συνταγή. Μάθαμε όμως και ότι η Εύη Δαέλη έχει προχωρημένες μαγειρικές γνώσεις. Όπως εξήγησε εντυπωσιάζοντας τον μάγειρα της εκπομπής, τα μυστικά του πιάτου της ήταν το μπισκ με τα κεφάλια της γαρίδας και τα μπαχαρικά του.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν από τη σειρά το συμπέρασμα ήταν ένα. Η Κατερίνα Λέχου παραμένει ίδια στο πέρασμα του χρόνου σε αντίθεση με τα δύο παιδιά της σειράς, που άλλαξαν αρκετά.

Ο νικητής και οι αναμνήσεις από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η Εύη Δαέλη, αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού, όπως συχνά συνέβαινε στις τηλεοπτικές κόντρες τους στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Ο Άρης Τσάπας, μπορεί να έχασε αλλά τουλάχιστον βρίσκεται στη Σέριφο. Οπότε ίσως εκείνος να ήταν ο μεγάλος νικητής.

«Μου έμεινε μια εξαιρετική εμπειρία. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία στα 14 μου να συνεργαστώ με τέτοια ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Ηταν πολύ καλοί μαζί μας και μας βοηθούσαν να βγάλουμε τον καλυτερό μας εαυτό. Μετά από το “Ευτυχισμένοι μαζί” ήξερα ότι πλέον ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την υποκριτική!», είχε πει σε συνέντευξή του ο Άρης Τσάπης. Ο ίδιος συμμετείχε στη συνέχεια και στη σειρά «Συμμαθητές».

Όσο για την Εύη Δαέλη εκείνη τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση Μου», ενώ έχει συνεργαστεί και θεατρικά ξανά με τον Γιάννη Μπέζο. «Θυμάμαι πως στην πρώτη μας συνάντηση πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα είχαμε μαζευτεί όλοι γύρω από ένα τραπέζι για να δούμε τα κείμενα και να κάνουμε fitting. Κάποια στιγμή μπήκε η κ. Λέχου και ξαφνικά μας κατέκλυσε μια απίστευτα θετική αύρα, ήταν λες και έλαμψε ο χώρος. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και από τότε έλεγα πως ήθελα να της μοιάσω σε αυτή τη δουλειά», σημείωνε για τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» στο περιοδικό People.

«Ήταν πάντα υποστηρικτικοί απέναντί μας. Είχαν απίστευτη προσέγγιση και μας έδιναν και παραπάνω ατάκες από αυτές του σεναρίου, ενώ μας έβαζαν σε σκηνές που μπορεί και να μην ήμασταν», συμπλήρωνε η ηθοποιός για τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.