CELEBRITIES

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Το φιλί στο Instagram που επιβεβαιώνει τη σχέση τους

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησαν οι φήμες που ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι. Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση είχαν ταξιδέψει στη Ρώμη την ίδια περίοδο και οι λογαριασμοί τους στο Instagram γέμιζαν από στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν στα ίδια μέρη την ίδια περίπου χρονική στιγμή. Η αρχή του 2023 έφερε κατά κάποιον τρόπο και την επιβεβαίωση της φημολογούμενης σχέσης τους. Ένα φιλί στο στόμα και μία αγκαλιά ήταν αρκετά για να πούμε πως το ζευγάρι των ηθοποιών έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram.

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση συνεργάστηκαν στην παράσταση This is not Romeo & Juliet, την παράσταση που είχε εμπνευστεί να ανεβάσει ο ηθοποιός με τη συνάδελφό του, Έλλη Τρίγγου, από την εποχή που ήταν ακόμα ζευγάρι. Την πρώτη σεζόν της παράστασης ο Αργύρης Πανταζάρας συμπρωταγωνίστησε με την Έλλη Τρίγγου σε αυτήν, ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός αντικαταστάθηκε από τη Σίσσυ Τουμάση. Ήταν ένα θεατρικό έργο όπου κείμενα για τους μοιραίους εραστές που δημιούργησε η πένα του Shakespeare ενώθηκαν κι έφεραν κάτι εντελώς νέο και δυναμικό στη σκηνή.

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση την περασμένη θεατρική σεζόν αναμετριόνταν με τους εμβληματικούς ήρωες του Shakespeare μέσα από το πρίσμα δύο άλλων χαρακτήρων, όπως προδίδει και ο τίτλος του έργου, This is Not Romeo & Juliet. Δύο χαρακτήρων που αρνούνται να ερωτευτούν, να τους ενσαρκώσουν, να πεθάνουν, αλλά και που τελικά παραδίδονται στον έρωτα.

Το ταξίδι τους στη βόρεια Ιταλία περιλάμβανε και μία στάση στη Βερόνα, την πόλη όπου ο μύθος του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας διαδραματίζεται. Ένας σταθμός που δεν έμοιαζε τυχαίος. Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση πόζαραν στα ίδια σημεία των πόλεων που επισκέφθηκαν, αλλά οι κοινές φωτογραφίες έλειπαν από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Η πρώτη μέρα του χρόνου, τους βρήκε μαζί. Τους βρήκε τον ένα μέσα στην αγκαλιά του άλλου. Τους βρήκε να φιλιούνται και η στιγμή αποτυπώθηκε σε μία φωτογραφία που στη συνέχεια η Σίσσυ Τουμάση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από ένα Insta Story της. Οι δύο ηθοποιοί εξακολουθούν να μην επιβεβαιώνουν και να μην διαψεύδουν με λόγια τη σχέση τους. Αλλά καμιά φορά η εικόνα είναι αυτή που λέει τα περισσότερα.

Σίσσυ Τουμάση Αργύρης Πανταζάρας Instagram.com/sissy.toumasi

Λίγες ημέρες πριν είχε προηγηθεί ένα post του ηθοποιού. Σε αυτό ο Αργύρης Πανταζάρας πόζαρε κρατώντας στην αγκαλιά του μία γυναίκα που έμοιαζε στη Σίσσυ Τουμάση, μέσα στο κτίριο Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου (πρωταγωνιστεί στην παράσταση Βρυκόλακες που παρουσιάζεται εκεί). Δεν την είχε αναφέρει ονομαστικά σε αυτό, αλλά όσοι παρακολουθούσαν τις φήμες περί ειδυλλίου μεταξύ τους, διέκριναν μία πρώτη, δημόσια εκδήλωση αγάπης.

«Συνειδητά πια, εννοείται ότι λέω όχι στον έρωτα. Ο έρωτας, αν το καλοσκεφτείς είναι μια νεύρωση. Μπορείς να ερωτεύεσαι κάθε πέντε μέρες και να ξε-ερωτεύεσαι. Επίσης, αυτού του είδους τη νεύρωση εγώ δεν την εμπιστεύομαι πια. Μπορεί να κινεί σύμπαντα και να δημιουργεί, αλλά μπορεί και να διαλύει», είχε πει με αφορμή τη θεατρική του συνύπαρξη με τη Σίσσυ Τουμάση, ο Αργύρης Πανταζάρας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη.

«Δεν μου επιτρέπω σε καμία περίπτωση να το νιώσω αυτό πολλές φορές. Λοιπόν παιδιά, να τελειώνουμε λίγο με τον έρωτα και να πάμε στο επόμενο στάδιο που είναι η αγάπη. Από αγάπη δεν δολοφόνησε κανένας, από αγάπη δεν αυτοκτόνησε κανένας. Ας δώσουμε λίγο χώρο πια στο μετά», πρόσθετε ο ηθοποιός που ίσως ζει αυτό το πολύτιμο «πιο μετά» με τη Σίσσυ Τουμάση στο πλευρό του. Παράλληλα ζει και τις ημέρες μίας ακόμα τηλεοπτικής του επιτυχίας πρωταγωνιστώντας στη σειρά Ο παράδεισος των κυριών στον Alpha.