CELEBRITIES

Αποστόλης Τότσικας: Η ευχή του στη Ρούλα Ρέβη, τα λέει όλα με 6 λέξεις

Instagram.com/apostolis_totsikas_official

Η 25η Νοεμβρίου, ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για τη Ρούλα Ρέβη, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα έγινε 48 ετών. Όπως ήταν λογικό, δέχθηκε δημόσιες ευχές τόσο από τους followers της, όσο και από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν φυσικά και ο Αποστόλης Τότσικας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αποστόλης Τότσικας έστειλε τις δικές του ευχές στην αγαπημένη του γυναίκα και μητέρα των δυο του παιδιών, με μία ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αποστόλης Τότσικας εύχεται στην ψυχή της ψυχής του aka Ρούλα Ρέβη

Υποθετικά μιλώντας και με βάση τις πιθανότητες, θα περίμενες να αντικρίσεις ένα άλμπουμ φωτογραφιών με κοινές στιγμές του ηθοποιού και της φωτογράφου. Ή έστω μία τρυφερή φωτογραφία ανάμεσά τους. Αλλά όχι. Ο Αποστόλης Τότσικας αποφάσισε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνιστεί μόνο η Ρούλα Ρέβη και κανένας άλλος. Μα πόση λατρεία πια;

«Χρόνια πολλά ψυχή της ψυχής μου», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Αποστόλης Τότσικας. Καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη αδυναμία και αγάπη τρέφει για τη Ρούλα Ρέβη, στο πρόσωπο της οποίας απέδωσε τον απόλυτο φόρο τιμής. Όχι, μπράβο του.

Η ενόχληση της Ρούλας Ρέβη και η δημόσια συγγνώμη του Αρναούτογλου

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη παντρεύτηκαν το 2014 και συγκεκριμένα στις 26 Ιουνίου στις ΗΠΑ. Ντυμένοι και οι δυο στα λευκά το ζευγάρι πραγματοποίησε τον γάμο του στο Beverly Hills. Από τότε κι έπειτα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ηλικιακή διαφορά τους έχει μπει στο στόχαστρο.

Πολύ πρόσφατα, η Ρούλα Ρέβη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα, όταν ο ίδιος το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αργαούτογλου, Τα Καρντάσιανς. Τότε που ο παρουσιαστής είχε ρωτήσει τον ηθοποιό πόσα χρόνια διαφορά έχουν μεταξύ τους κι αν αυτή η διαφορά δημιουργεί προβλήματα. «Έχουμε 8 χρόνια σχέση και 9 χρόνια διαφορά ηλικίας με την Ρούλα», απάντησε ο Αποστόλης Τότσικας, χωρίς να δώσει περαιτέρω έκταση στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Κάνουμε fast forward στο παρόν, όταν η Ρούλα Ρέβη είπε στη Δανάη Μπάρκα: «Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, Μία επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα. Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε», ήταν τα χαρακτηριστικά της λόγια και η δημόσια δε αλλά αργοπορημένη συγγνώμη μεν του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν άργησε να έρθει.

«Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κυρία Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του The 2night Show και πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών. Ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί αν μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις. Θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα».

Ο Αποστόλης Τότσικας θεωρεί βλαχιά την ασχολία με τις ηλικίες

«Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό. Εμένα οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ. Είναι γελοίο. Ποτέ δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια για εμάς. Αλλά το να ασχολείται κάποιος με ηλικίες, το θεωρώ βλαχιά στην εποχή μας», ανέφερε ο Αποστόλης Τότσικας, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη την Τρίτη 23 Νοεμβρίου. Ξεκάθαρα, έδωσε την καλύτερη απάντηση.