ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Αντελίνα Βαρθακούρη αλά Sharon Stone στο πρώτο τρέιλερ της νέας της εκπομπής

Alpha Tv

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, κέρδισαν την αγάπη του κοινού μέσω της συμμετοχής τους στην εκπομπή ”Globetrotters” στο Star και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπεύθυνους των καναλιών.

ΣΚΑΪ και Alpha έσπευσαν να τους δώσουν ξεχωριστές, πια, εκπομπές και πολύ σύντομα θα τους δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ο μεν Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάσει το νέο Big Brother που επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αυτή την Κυριακή και η δε Αντελίνα θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή του Alpha που ακούει στο όνομα «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μάρτη και η Αντελίνα Βαρθακούρη προετοιμάζεται πυρετωδώς αυτό το διάστημα.

Χθες, μάλιστα, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας της εκπομπής η οποία επρόκειτο να είναι ένα πρωτότυπο, real life game show, κατά τη διάρκεια της οποίας η Αντελίνα θα παίρνει τους δρόμους, θα χτυπά κουδούνια, θα μπαίνεις στα σπίτια των τηλεθεατών και θα ξεσηκώνει όποιον συναντήσει στο διάβα της.

Στο επίσημο τρέιλερ, λοιπόν, πήραμε μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Πάτα play:

Η υπόθεση του τρέιλερ

Ένα νεαρό ζευγάρι μπαίνει στο σπίτι του και έντρομο ανακαλύπτει πως δεν είναι όπως το είχε αφήσει. Η κουζίνα του σπιτιού είναι αναμμένη, η κατσαρόλα βράζει μόνη της, το νερό χύνεται και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια βρίσκεται στη μέση της κουζίνας.

Κινούμενοι προς το σαλόνι, οι δυο τους πέφτουν πάνω στην παρουσιάστρια, η οποία κάθεται αλά Sharon Stone σε μία καρέκλα και τους κοιτάζει επίμονα.

Με λευκό outfit, πορτοκαλάδα στο χέρι και λάγνο βλέμμα αναπαριστά το σταυροπόδι της Sharon Stone, με τη διαφορά όμως ότι δεν φορά ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά λούτρινες παντόφλες.

Το trailer είχε ενδιαφέρον, αναμένουμε τώρα να δούμε τι μας επιφυλάσσει η εκπομπή και φυσικά η ίδια η Αντελίνα.

Όσα έχει δηλώσει η Αντελίνα για τη νέα της εκπομπή

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TV Έθνος είχε δηλώσει τα εξής:

«Στις οθόνες έρχεται η Αντελίνα και ό,τι είναι η Αντελίνα. ∆εν έκρυψα ποτέ ότι αγαπώ το ζωντανό, όµως η εκποµπή αυτή θα είναι µαγνητοσκοπηµένη.

Με το που άκουσα την πρόταση µού έκανε αµέσως κλικ. Θα έρχοµαι καθηµερινά σε επαφή µε τον κόσµο. Εκτός στούντιο. Στον δρόµο, στα σπίτια των τηλεθεατών. Με γυρίσµατα, που ξεκίνησαν ήδη, επτά ηµέρες την εβδοµάδα.

Θέλω να γνωρίσω τον κόσµο, να τον αγκαλιάσω, να είµαστε µαζί και να πούµε τα πάντα. Θα δείτε αληθινή επαφή χωρίς φτιασιδώµατα.

Η εκποµπή θα έχει γέλιο, συγκίνηση και πολλά παιχνίδια, από τα οποία θα προκύπτουν και χρηµατικά έπαθλα, τα οποία θα δίνονται εκείνη την ώρα.

Θα ξεκινάω, λοιπόν, από µια περιοχή κάνοντας βόλτες. Θα µιλάω µε τον κόσµο. Στη συνέχεια θα χτυπάω τυχαία κάποιο κουδούνι και θα επισκέπτοµαι µια οικογένεια.

Θα τα συζητάµε όλα. Και τα προβλήµατα. Οτιδήποτε θα έλεγα αν δεν υπήρχαν κάµερες, το λέω και τώρα. Οτιδήποτε µου φέρει το άνοιγµα µιας πόρτας είναι καλοδεχούµενο. Η εκποµπή δεν είναι στηµένη, ούτε έχει σενάριο».