CELEBRITIES

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Φάνης Μουρατίδης: Θεατρική έξοδος για το ζευγάρι

Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Ο Φάνης Μουρατίδης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν μία μακρά πορεία θεατρικών συνεργασιών, με τελευταία τον Κουρέα της Σεβίλλης που ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του τον φετινό χειμώνα. Όπως καταλαβαίνεις, για τους δύο συναδέλφους και καλούς φίλους, η αλληλοϋποστήριξη είναι αυτονόητη. Κάπως έτσι, ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, στην πρεμιέρα της νέας παράστασης με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Μισάνθρωπο που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παρακολούθησαν την παράσταση που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Πέτερ Στάιν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και απαθανατίστηκαν τόσο μόνοι τους, όσο και με τους πρωταγωνιστές της, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Όλια Λαζαρίδου.

Φάνης Μουρατίδης Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

«Δεν έχει facebook, δεν έχει Instagram κι έτσι άφοβα μπορώ να γράψω με την τεράστια πιθανότητα να μην το μάθει ποτέ. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Αν ήμουνα Θεσσαλονικιός σίγουρα θα είχαμε μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά. Οι φίλοι είναι νοιάξιμο και ποιότητες. Κι ο Φάνης είναι φίλος», είχε γράψει κάποτε για τον Φάνη Μουρατίδη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα social media. Η αγκαλιά που μοιράστηκε, τόσο με εκείνον όσο και με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, είναι η φιλία τους σε μία και μόνο εικόνα.

Φάνης Μουρατίδης Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press
Φάνης Μουρατίδης Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους γνωρίστηκαν το 2007, όταν έγιναν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της κωμικής σειράς του Mega, Μπαμπά μην τρέχεις. Σύντομα έγιναν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή και το 2008 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί μαζί. Ο δεύτερος γιος του γεννήθηκε το 2009.

«Ήταν πραγματικά υπέροχο, γιατί, ενώ όλοι οι άλλοι έχουν ένα βίντεο γάμου, εμείς έχουμε μια ολόκληρη σειρά! Σκεφτείτε ότι από το 11ο επεισόδιο και μετά, η εγκυμοσύνη της Άννας είναι κανονική και είναι έγκυος στον γιο μας. Και το τέλειο ήταν ότι πρώτα τα παίζαμε και μετά τα ζούσαμε. Ήταν περίεργο, αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα. Ήταν από αυτά που δεν τα “σχεδιάζεις”», είχε πει σε συνέντευξή του ο Φάνης Μουρατίδης.

«Είναι τύχη, συγκυρία, αλλά θα μπορούσε και να μην έχει συμβεί γιατί θα μπορούσες να το προσπεράσεις. Καταλάβαμε νομίζω κι εγώ κι αυτός ότι εδώ είναι κάτι λίγο αλλιώτικο, οπότε φρέναρε λίγο. Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι διαφορετικό από άλλα κι αξίζει να το δεις λίγο διαφορετικά. Άρα αυτό δεν είναι τύχη, είναι αίσθηση που την εκμεταλλεύεσαι. Είναι το ένστικτο εκεί», είχε πει αντίστοιχα για τη γνωριμία τους η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε συνέντευξή της στο LadyLike.

Κώστας Μοσχόπουλος/Papadakis Press

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει επίσης για τους κοινούς τους κώδικες, αλλά και τις διαφορές τους. «Έχουμε διαφορές, αλλά στο θέμα των παιδιών, ως επί το πλείστον, έχουμε κοινή αισθητική και κοινούς κώδικες, παρότι τα ανακαλύπτουμε “εν πλω” κι αυτό βοηθάει. Γενικά έχουμε κοινούς κώδικες σε πολλά θέματα. Μας αρέσουν παρόμοια πράγματα. Για παράδειγμα έχουμε και οι δύο μεγάλη τρέλα με τα ταξίδια, θα μπορούσαμε να κάνουμε μόνο αυτό, μας αρέσει πάρα πολύ. Η διαφορά μας με τον Φάνη βρίσκεται στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, όχι στη γενική θεώρηση της ζωής», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Όσο για το χαρακτηριστικό που ο Φάνης Μουρατίδης έχει παραδεχτεί ότι είναι εκείνο που τον κάνει να καμαρώνει για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αυτό δεν είναι άλλο από τη συνολική στάση ζωής της.

«Κάτι που καμαρώνω στη γυναίκα μου, είναι που με την στάση της στα πράγματα, δίνει δυνατό παράδειγμα στα παιδιά μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. «Αυτό θα ήθελα κι εγώ ο ίδιος να είμαι, αλλά αυτό θα το πουν τα παιδιά μου. Θα ήθελα πραγματικά η στάση μου να τους παραδειγματίζει κι όχι τα λόγια μου», συμπλήρωνε ο Φάνης Μουρατίδης.