CELEBRITIES

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η άγνωστη σχέση του με την Όλγα Τρέμη και η αντίδρασή του μετά τη δημοσίευση

Papadakis Press Γιάννης Νταρίλας

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! Ο παρουσιαστής μίλησε για τη ζωή του, μέρος της οποίας υπήρξε και η Όλγα Τρέμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Όλγα Τρέμη ήταν ζευγάρι στα νεανικά τους χρόνια. Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, ωστόσο, ο παρουσιαστής ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα ότι πίστευε ότι η αφήγησή του γι΄αυτή τη σχέση ήταν «εκτός συνέντευξης».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη γνωριμία του με την Όλγα Τρέμη που ήρθε όταν εκείνη προετοιμαζόταν για τις εισαγωγικές εξέτασεις στο Πανεπιστήμιο. «Ξεκίνησα για μαθηματικός και έγινα μουσικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μίας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η άγνωστη σχέση τους

«Όλη η Φωκίωνος Νέγρη έλεγε ότι όταν ερχόταν να ψωνίσει παπούτσια σήκωνε όλη την προθήκη. Ήρθε σπίτι, στο πατρικό μου, Κεφαλληνίας και Επτανήσου, στον πατέρα μου, στη μάνα μου, τότε δεν είχαμε φύγει από το σπίτι ακόμη. Και εμφανίζεται η Όλγα, κλασάτη, όμορφη, εφηβοειδής, νεανική, θηλυκό όμως. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά παίξαμε κι ένα ποδοσφαιράκι που είχα, με την ελπίδα ότι όπως θα κάτσει, κάτι θα δω. Δεν είδα όμως τίποτα», περιέγραψε στη συνέχεια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος -προφανώς διόλου οπαδός της φράσης don’t kiss and tell- συνέχισε περιγράφοντας πώς οι δυο τους έγιναν ζευγάρι εκείνα τα χρόνια.

«Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο, εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής, χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα. Και της έκανα σπίτι της, είχε και τηλεόραση. Ο πατέρας μου ήταν ένας ακραίφνης κομμουνιστής τύπος που δεν ήθελε την τηλεόραση με τίποτα κι εκείνη τη χρονιά είχε Μουντιάλ. Το είχε πάρει η Βραζιλία, θυμάμαι, ήταν τα τελευταία του Πελέ. Ποδοσφαιράνθρωπος εγώ, είπα “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”, δηλαδή και τηλεόραση και στην Όλγα μάθημα», περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.

Η εικόνα της Όλγας Τρέμη ημίγυμνης που συνάντησε τυχαία σε ένα από αυτά τα μαθήματα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν αυτή που «καρφώθηκε» όπως είπε στο μυαλό τους. Μέχρι που από «έμμονη ιδέα» η Όλγα Τρέμη έγινε σύντροφός του.

«Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας», είπε ο παρουσιαστής.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί»

Για την αποκάλυψη της σχέσης του με τη γνωστή δημοσιογράφο, τοποθετήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 22 Μαρτίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Με αυτόν τον καθ’ όλα συμπαθή δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, τον Μιχάλη Ροδόπουλο, που τον ξέρω από παλιά, κάναμε μία κουβέντα στην αρχή. Δεν ήξερα ότι την ηχογραφεί. Αυτά που λέει είναι ακριβή. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας και μέσα από τον διάλογο του είπα την ιστορία», ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νιώθω ότι ήταν εκτός συνέντευξης, γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω. Κατ’ αρχάς, το να έχουν σχέση δύο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Έχω μιλήσει με την Όλγα γύρω απ’ αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μία ιδιωτική οδός που αφορά αυτήν κι εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που τελικά ήταν οπαδός του don’t kiss and tell όπως όλα δείχνουν.

«Τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο δίπλα του. Πίστευα ότι έχει τελειώσει η συνέντευξη. Ήταν η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Αν το ήξερα, θα ζητούσα να μην μπει», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αυτό δεν θέτει τον κύριο Ροδόπουλο παράνομο. Εγώ ήμουν αφελής, δεν πετάω το μπαλάκι αλλού».

«Έκανα μία αφήγηση που δεν έχει ούτε στο ένα τοις χιλίοις κάτι υποτιμητικό για την Όλγα», τόνισε έπειτα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.