CELEBRITIES

Αυτά είναι τα 15 πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνουν οι celebrities, σύμφωνα με το κοινό τους

Η Gal Gadot. Invision/AP Charles Sykes

Ζούμε το έτος 2020. Μία παράξενη χρονιά που όσο προχωράει τόσο περισσότερα πράγματα δείχνουν να μας ενοχλούν. Μια πρόσφατη ανάρτηση στο reddit απέδειξε ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα που κάνουν ως και οι αγαπημένοι celebrities του κοινού που το ενοχλούν. Η συζήτηση στο reddit ξεκίνησε στις αρχές του φθινοπώρου και μέσα σε λίγο καιρό έγινε viral.

Το κοινό το σκέφτηκε και απάντησε. Ποια είναι τα πράγματα που κάνουν οι celebrities και σε ενοχλούν περισσότερο από κάθε τι; Περιμέναμε μέχρι να μαζευτούν χιλιάδες ψήφοι και βρήκαμε τις απαντήσεις που συγκέντρωσαν τις περισσότερες. Στις παραθέτουμε παρακάτω.

«Ότι δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στα δικά τους λόγια παρά σε αυτά των ειδικών ή των επιστημόνων».

«Οι συνέπειες σχεδόν ποτέ δεν είναι τόσο βαριές για ένα έγκλημα που μπορεί να διαπράξουν».

«Τους δίνονται τόσα πολλά δωρεάν πράγματα ενώ έχουν τα χρήματα να τα πληρώσουν».

«Οι celebrities που γεννήθηκαν σε οικογένειες που ήδη είχαν εδραιωθεί στη βιομηχανία πρέπει να είναι πιο ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τον κόσμο, ως προς το ότι τα κατάφεραν λόγω του επωνύμου τους. Δεν είναι δικό τους φταίξιμο που ανήκουν στις οικογένειες στις οποίες ανήκουν, αλλά δεν είναι πάντα αυτό που ξέρεις αλλά το ποιους ξέρεις και ο νεποτισμός που παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς πολλοί από αυτούς τα κατάφεραν τόσο καλά. Σίγουρα πρέπει να δουλεύουν, αλλά μάλλον λιγότερο σε σχέση με έναν τυχαίο άνθρωπο από μια τυχαία οικογένεια. Νομίζω ότι η Jamie Lee Curtis είναι μία από τους ελάχιστους ηθοποιούς που έχω ακούσει να αναγνωρίζουν ότι η περισσότερη επιτυχία της προέρχεται από το γεγονός ότι είναι κόρη των Janet Leigh και Tony Curtis».

«Το ότι ποτέ δεν αναγνωρίζουν την συμβολή των νταντάδων, των οικονόμων, των σεφ ή των βοηθών τους. Λένε #selfcareSunday και ξέρετε κάτι; Θα μπορούσα κι εγώ να φροντίζω τον εαυτό μου αν δεν έπρεπε να μαγειρεύω ή να καθαρίζω ή να κάνω τα πάντα μόνος μου στη ζωή μου στις λίγες ώρες μεταξύ εργασίας και ύπνου».

Το ότι προσπαθούν να μας πείσουν είναι “απλοί άνθρωποι”. Μας λένε “Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό”. Φυσικά και δεν είμαστε, εγώ περπατάω εσύ παίρνεις αεροπλάνο. Σταμάτα να προσπαθείς να φανείς σαν ένας από εμάς γιατί δεν είσαι.

«Το ότι οι εκατομμυριούχοι και οι δισεκατομμυριούχοι μας λένε ότι είμαστε προνομιούχοι και θα έπρεπε να δίνουμε περισσότερα χρήματα σε φιλανθρωπίες. Όταν τρεις από αυτούς θα μπορούσαν να τερματίσουν την παγκόσμια πείνα κι εγώ ψάχνω δύο δολάρια για να πάρω ένα μπουρίτο και νερό».

«Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι οτιδήποτε δείχνει “αρετή” από τους celebrities. Όπως είναι το video της Gal Gadot με το “Imagine”, το οποίο είναι το πράγμα που με δυσκόλεψε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να δω. Κρίντζαρα τόσο πολύ που κόντεψα να πάθω ρήξη σπλήνας. Ή το άλλο για το Black Lives Matter με τους λευκούς διάσημους που έλεγαν ότι δεν θα το ανεχτούν άλλο αυτό. Δεν με πειράζει το μήνυμα φυσικά αλλά είναι τόσο υποκριτικό και ιδιοτελές που πίστεψαν στα αλήθεια ότι θα προκαλέσουν κάποια αλλαγή».

Στο σημείο αυτό διακόπτω για να σου πω ότι η Gal Gadot αναγνώρισε ότι το video της στο οποίο μαζί με άλλους διάσημους τραγουδούσαν το Imagine όσο βρίσκονταν σε καραντίνα και που μας συγκίνησε κι εμάς, ήταν βλέποντας το από απόσταση εκτός της σκληρής πραγματικότητας που βίωναν συνάνθρωποί μας σε όλο τον κόσμο. «Μερικές φορές, προσπαθείς να κάνεις μια καλή πράξη αλλά δεν είναι η σωστή καλή πράξη», είπε μεταξύ άλλων στο Vanity Fair. Συνεχίζουν τα παράπονα του κοινού από τους celebrities.

Το ότι πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι είναι ένα δώρο για εμάς τους απλούς θνητούς.

«Το ότι ακόμα και οι δημόσιες απολογίες τους είναι λες και έχουν φιλτραριστεί από εταιρείες δημοσίων σχέσεων και έναν μάνατζερ πριν τις αποστηθίσουν και τις πουν».

«Όταν λένε ψέματα για τις πλαστικές επεμβάσεις».

Το ότι μπορούν να κλείσουν με τέτοια άνεση τόσους δρόμους για να γυρίσουν τις ταινίες και τις σειρές τους. Σε ευχαριστώ, Lena Dunham, που με έκανες να αργήσω στη δουλειά μου.

«Η τυφλή πίστη που δέχονται. Ειδικά εκείνοι που προωθούν στο Instagram ροφήματα για αδυνάτισμα ή άλλα πιθανόν επιβλαβή προϊόντα στους followers τους».

«Το να λες στους ανθρώπους ότι αν προσπαθήσουν σκληρά, θα γίνουν επιτυχημένοι και θα εκπληρώσουν τα όνειρά τους, κάνει την φτώχεια να μοιάζει με κάποιο διανοητικό πρόβλημα. Ακούγεται χαριτωμένο και εμψυχωτικό, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα».

«Έρχεται κάποια στιγμή που είναι τόσο πλούσιοι και διάσημοι που ξεχνούν ότι είναι κι εκείνοι άνθρωποι και βλέπουν τον εαυτό τους σαν κάτι ανώτερο από εμάς τους απλούς εργαζόμενους θνητούς. Ξέρω ότι υπάρχουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι που είναι διάσημοι όπως ο Keanu Reeves ή ο αξέχαστος Robin Williams αλλά είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας».