CELEBRITIES

7 διάσημες γυναίκες που πέταξαν σπόντες για τους άντρες σε τηλεοπτικές εμφανίσεις τους

© 2023 Jordan Strauss/Invision/AP, File/AP Images

Συνήθως οι διάσημοι και οι εξίσου διάσημοι παρουσιαστές των εκπομπών που τους φιλοξενούν, προσπαθούν να κρατήσουν την ατμόσφαιρα ελαφριά και τις συζητήσεις τους στο ίδιο ανάλαφρο ύφος. Καμιά φορά όμως υπάρχουν θέματα που οι καλεσμένοι θέλουν να θίξουν. Άλλοτε συμβαίνουν πράγματα στα οποία νιώθουν ότι πρέπει να απαντήσουν. Αυτές είναι 6 φορές που διάσημες γυναίκες πέταξαν σπόντες για τους άντρες ή και έβγαλαν φλύκταινες με τον σεξισμό που συνέβαινε γύρω τους, σε συνεντεύξεις ή τηλεοπτικές εμφανίσεις τους.

Ακολουθούν 7 διάσημες γυναίκες που είτε δεν δέχτηκαν να τις διακόπτουν, είτε θέλησαν να απαντήσουν σε σεξιστικά αστεία, είτε χρησιμοποίησαν το βήμα που τους δόθηκε για να πετάξουν σπόντες για τους άντρες που βρέθηκαν στον διάβα τους και δεν επέδειξαν και την καλύτερη συμπεριφορά απέναντί τους.

Taylor Swift

Ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres η Taylor Swift «την είπε» στον πρώην σύντροφό της, Joe Jonas που είχε επιλέξει να δώσει τέλος στη σχέση τους από το τηλέφωνο. «Όταν βρω τον άνθρωπο που θα είναι σωστός για μένα, θα είναι υπέροχος. Και όταν θα τον κοιτάζω δεν θα μπορώ καν να θυμηθώ το αγόρι που με χώρισε από το τηλέφωνο σε 25 δευτερόλεπτα όταν ήμουν 18 ετών», είχε πει σφάζοντάς τον με το γάντι η Taylor Swift.

Lily Tomlin

Όταν η Lily Tomlin άκουσε τον παρουσιαστή Dick Cavett και τον καλεσμένο του Chad Everett να γελούν με ένα σεξιστικό αστείο που έκανε ο τελευταίος για τη σύζυγό του, απλά σηκώθηκε κι έφυγε.

«Έχω 3 άλογα και 3 σκυλιά. Και μία σύζυγο», είχε πει ο Chad Everett και ο παρουσιαστής ζήτησε διευκρινίσεις με χιουμοριστικό ύφος. «Είναι το πιο όμορφο ζώο στην ιδιοκτησία μου», είπε εκείνος και η Lily Tomlin εξερράγη: «Στην ιδιοκτησία σου; Πρέπει να φύγω», είπε, σηκώθηκε κι έφυγε.

Kelly Clarkson

Η Kelly Clarkson διασκεύασε το τραγούδι abcdefu στην εκπομπή της, αλλάζοντας τους στίχους του ώστε να απευθύνεται (διόλου φιλικά) στον πρώην σύζυγό της, Brandon Blackstock.

«Ξέχνα εσένα και τον μπαμπά σου και το γεγονός ότι πήρες τα μισά. Και η πληγωμένη μου καρδιά έκανε αυτή τη μα@@@@@ τέχνη. Ξέχνα εσένα και τους φίλους σου που δεν θα δω ξανά. Όλοι εκτός από τον σκύλο σου μπορείτε να εξαφανιστείτε», του είπε τραγουδώντας.

Cher

Όταν η Cher εμφανίστηκε στην εκπομπή Late Night with David Letterman αφού είχε απορρίψει 81 προσκλήσεις του, δεν δίστασε να του πει την άποψή της για εκείνον.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα θέλω να εμφανιστώ σε αυτή την εκπομπή μαζί σου», του είπε αρχικά κι εκείνος αναρωτήθηκε: «Αλλά γιατί; Για να το ερευνήσουμε. Γιατί; Επειδή πίστευες ότι ήμουν..». «Ένας μαλ@@@@» τού απάντησε αφοπλιστικά η Cher.

Sofia Vergara

Και πάλι ο David Letterman πρωταγωνιστεί σε αυτή την ιστορία. Θέλησε να κάνει ένα αστείο στην εκπομπή του για την Κολομβία όταν φιλοξενούσε τη Sofia Vergara που κατάγεται από αυτήν. Η Sofia Vergara πήρε το αστείο του και με παιχνιδιάρικο ύφος το γύρισε εις βάρος του.

«Θα ήθελα πολύ να πάω. Αλλά φοβάμαι ότι θα με απήγαγαν εκεί», είπε ο David Letterman. «Όχι, δεν ξέρουν καν ποιος είσαι εκεί πέρα», του απάντησε η Sofia Vergara. 0-1.

Dakota Johnson

Η Dakota Johnson δεν άφησε τον παρουσιαστή Jimmy Fallon να τη διακόπτει για πολύ, καθώς προσπαθούσε να δώσει τις απαντήσεις της. Την τελευταία φορά που τη διέκοψε του είπε: «Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να αφήνεις τους ανθρώπους να μιλήσουν σε αυτή την εκπομπή;».

Lorraine Kelly

Στην εκπομπή The Big Narstie Show ήταν που αποκάλυψε η παρουσιάστρια Lorraine Kelly ότι ένας από τους χειρότερους καλεσμένους της ήταν ο Kevin Spacey που συμπεριφερόταν απαίσια στους εργαζόμενους στα παρασκήνια, σύμφωνα με τη δική της εξομολόγηση.

«Ο Kevin Spacey ήταν απαίσιος. Ω, απαίσιος, εννοώ πολύ περισσότερο από αυτό που υπονοεί η λέξη. Ήταν απαίσιος στον άνθρωπο που του έκανε το μακιγιάζ, φρικτός σε αυτόν που του έφερε ένα φλιτζάνι τσάι. Ήταν αληθινό ζώο», είχε πει χαρακτηριστικά.