CELEBRITIES

7 διάσημα ζευγάρια που δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε ότι είναι μαζί

Vianney Le Caer/Invision/AP Images

Υπάρχουν διάσημοι που μοιάζουν γεννημένοι να καταλήξουν μαζί, όπως για παράδειγμα η Blake Lively και ο Ryan Reynolds. Υπάρχουν κι άλλοι που όταν γίνονται ζευγάρια εμείς κάπως πέφτουμε από τα σύννεφα. Πάρε για παράδειγμα την Kylie Jenner και τον Timothée Chalamet. Εκείνοι μπορεί να τα βρίσκουν μεταξύ τους και να περνάνε όμορφα, αλλά σε εμάς εξακολουθεί να φαίνεται σχεδόν απίστευτο που είναι μαζί. Κι υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια σαν αυτό. Σε αυτή τη λίστα θα δεις τα διάσημα ζευγάρια που κάποτε υπήρξαν κι εμείς δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε.

Οι ίδιοι προφανώς αισθάνθηκαν ταιριαστοί, γι’ αυτό και έγιναν ζευγάρια. Σε εμάς φαίνονταν αταίριαστοι λόγω των background τους και των δημόσιων προφίλ τους. Αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια, που δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε ότι είναι μαζί και τελικά δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουμε για πολύ, γιατί οι παρακάτω σχέσεις δεν κράτησαν στον χρόνο. Μόνο μία από αυτές τις σχέσεις αποτέλεσε μία εξαίρεση με happy end.

Ashley Olsen – Lance Armstrong

@2023 Ashley Landis/AP Images

To 2007 η Ashley Olsen ήταν 21 ετών κι ο Lance Armstrong 36. Εκείνη ήταν μία ηθοποιός που είχε φήμη «κακού παιδιού του Hollywood» κι εκείνος ένας αθλητής με φιλανθρωπικές ασχολίες και μεγάλη δημοφιλία (αργότερα αποδείχθηκε ότι ούτε εκείνος ήταν «άγιος» και μπλέχτηκε σε σκάνδαλο doping).

@2023 Thao Nguyen, File/AP Images

Η σχέση τους κράτησε 6 μήνες και όπως φάνηκε αργότερα μέσα από μία βιογραφία του Lance, οι φίλοι του τον προειδοποιούσαν να μην κάνει σχέση με την Ashley γιατί ήταν μία «κακή επιρροή που θα μπορούσε να βλάψει το φιλανθρωπικό έργο του».

Tom Cruise – Cher

διάσημα ζευγάρια MCaulfield/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Θες επειδή εκείνη είναι larger than life κι εκείνος ένας ηθοποιός που απεχθάνεται τη δημοσιότητα; Θες που είχαν περισσότερα από 15 χρόνια διαφορά ηλικίας; Πάντως ο Tom Cruise και η Cher είναι ένα από τα ζευγάρια που όταν διάβασα γι’ αυτά, έκανα παύση και ξαναδιάβασα από την αρχή. Έγιναν ζευγάρι στα 80s για λίγο καιρό, αφού γνωρίστηκαν στον γάμο της Madonna και του Sean Penn.

Η Cher είπε αργότερα στην Oprah Winfrey ότι ήταν «τρελή για εκείνον» και ότι η σχέση τους θα μπορούσε να είναι «ένας μεγάλος έρωτας» αν τα υπερφορτωμένα προγράμματά τους δεν τους είχαν χωρίσει τελικά.

Jennifer Lawrence – Chris Martin

διάσημα ζευγάρια Jordan Strauss/Invision/AP Images

Η ηθοποιός και ο frontman των Coldplay ήταν ένα ζευγάρι που δεν περίμενε κανείς να διαμορφωθεί, ωστόσο, συνέβη και οι δυο τους ήταν σε μία on and off σχέση για έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Gwyneth Paltrow. Χώρισαν το 2015 εξαιτίας των προγραμμάτων τους που δεν τους επέτρεπαν να περνούν χρόνο μαζί.

@2023 Bruna Prado/AP Images

Jared Leto – Cameron Diaz

διάσημα ζευγάρια Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Κρίνοντας από το σήμερα, οι 2 τους μοιάζουν να ζουν σε παράλληλα σύμπαντα. Το 1999 όμως έγιναν ζευγάρι κι έμειναν μαζί 4 χρόνια. Σύμφωνα με την Telegraph ήταν ένα «από τα πιο φωτογενή και λιγότερο φωτογραφημένα ζευγάρια του Hollywood». Μετά τον χωρισμό τους το 2003, κανείς από τους 2 τους δεν σχολίασε ποτέ ξανά αυτή τη σχέση.

Taylor Swift – Tom Hiddleston

διάσημα ζευγάρια Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο ήταν αυτό μεταξύ της τραγουδίστριας και του ηθοποιού που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των tabloids του κόσμου. Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε τον Tom Hiddleston να απαθανατίζεται φορώντας t-shirt που έγραφε I <3 T.S.

Zach Braff- Florence Pugh

διάσημα ζευγάρια @2023 Vianney Le Caer/Invision/AP Images

Αντιμετώπισαν έντονη αρνητική κριτική για το γεγονός ότι είχαν 20 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Η Florence Pugh και ο Zach Braff δεν άφησαν τα σχόλια να τους πτοήσουν και κράτησαν μία σχέση που μέτρησε 3 χρόνια. Χώρισαν τελικά το 2022.

Taika Watiti – Rita Ora

διάσημα ζευγάρια Robert Smith/Patrick McMullan via Getty Images/ Ideal Image

O Taika Watiti και η Rita Ora παντρεύτηκαν μυστικά το 2022. Οι δυο τους παρόλο που είχαν προκαλέσει απορίες όταν μαθεύτηκε η σχέση τους, μάλλον περνούν υπέροχα μαζί. Γνωρίστηκαν το 2018 και η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2021.