CELEBRITIES

7 διάσημοι που ήταν εθισμένοι στο σεξ και το παραδέχτηκαν

@2023 Chris Pizzello/AP Images

Εθισμός στο σεξ, παθολογική σεξουαλική συμπεριφορά, υπερσεξουαλικότητα. Όπως και να το αποκαλέσεις είναι μία κατάσταση που (όπως κάθε εθισμός) μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία, την εργασία, τις σχέσεις και τις άλλες πτυχές της ζωής. Αυτοί οι διάσημοι έχουν παραδεχτεί ότι ήταν εθισμένοι στο σεξ, και σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση για τον Γάμο και την Οικογενειακή Θεραπεία, το ίδιο είναι και 12 ακόμα εκατομμύρια Αμερικανοί.

Οι διάσημοι που θα δεις σε αυτή τη λίστα έχουν μιλήσει για το πρόβλημα που έχουν αντιμετωπίσει με τη σεξουαλική τους συμπεριφορά. Άλλοι παραδεχόμενοι ότι είναι εθισμένοι στο σεξ, αναζήτησαν βοήθεια και θεραπεία. Άλλοι το αντιμετώπισαν μόνοι τους κι άλλοι φόρεσαν στον εθισμό τους ένα ωραιοποιημένο περιτύλιγμα όπως το «δεν μου αρέσει να κοιμάμαι μόνη» της Lindsay Lohan.

Jada Pinkett Smith

Μία από τις πιο απροσδόκητες αποκαλύψεις που έκανε η Jada Pinkett Smith, στην εκπομπή της Red Table Talks ήταν ότι η ίδια ήταν εθισμένη στο σεξ. Αποκαλώντας τον εαυτό της «λαίμαργο» σε διάφορα πεδία της ζωή της, είπε ότι εγκατέλειψε μαχαίρι τον εθισμό της αναγκάζοντας τον εαυτό της να αντιμετωπίσει τους λόγους που την οδηγούσαν σε αυτή τη συμπεριφορά.

Kanye West

διάσημοι εθισμένοι στο σεξ @2022 Amy Harris/Invision/AP, File/AP Images

Ο Kanye West είχε παραδεχτεί ότι παλεύει με τον εθισμό στο σεξ, που τον είχε αφήσει να νιώθει ότι «πνίγεται».

«Για μένα το Playboy ήταν το εισιτήριό μου για να εθιστώ στην πορνογραφία. Ο μπαμπάς μου είχε αφήσει ένα Playboy σε κοινή θέα και το βρήκα όταν ήμουν 5 ετών κι αυτό επηρέασε σχεδόν κάθε απόφαση που πήρα στο υπόλοιπο της ζωής μου. Από τα 5 μου μέχρι τώρα, που πρέπει να παλέψω με αυτή τη συνήθεια, αυτό είναι εκεί έξω και θεωρείται ΟΚ κι εγώ ορθώνω το ανάστημά μου και λέω “Όχι, δεν είναι OK”», έλεγε σε κάποιο από τα Sunday Services του ο rapper. «Ήταν σαν να ήταν ένα σενάριο από τη ζωή ενός rock star. Κάποιοι άνθρωποι πνίγονται στα ναρκωτικά. Εγώ πνίγηκα στον δικό μου εθισμό, το σεξ», πρόσθετε.

Colin Farrell

διάσημοι sex tapes, διάσημοι εθισμένοι στο σεξ @2023 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Ο ηθοποιός μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ, αλλά όχι πριν ένα sex tape του κυκλοφορήσει λειτουργώντας σαν καταλύτης για να αναζητήσει βοήθεια. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι το να κάνει σεξ μετά την απεξάρτηση, νηφάλιος, ήταν «τρομακτικό».

David Duchovny

Το 2011 ο πρωταγωνιστής της σειράς The X- Files παραδέχτηκε δημόσια ότι ήταν εθισμένος στο σεξ. Όπως και ο ήρωας που υποδύθηκε στη σειρά Californication, ο David Dukhovny απάτησε πολλές φορές την τότε σύζυγό του, Tea Leoni, πριν δοκιμάσει την απεξάρτηση. Μάλιστα εκείνη του έδωσε τελεσίγραφο για να αναζητήσει θεραπεία.

Michael Douglas

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις μάχες που έχει δώσει με τον εθισμό του στο αλκοόλ και το σεξ. Μάλιστα έχει ισχυριστεί ότι ο καρκίνος στον λάρυγγα με τον οποίο είχε διαγνωστεί στο παρελθόν, προκλήθηκε από το υπερβολικό, στοματικό σεξ που έκανε σε αναρίθμητες γυναίκες.

Lindsay Lohan

H Lindsay Lohan είχε πει ότι δεν της αρέσει να κοιμάται μόνη της και παρόλο που δεν έχει παραδεχτεί ποτέ ότι υπήρξε εθισμένη στο σεξ, την έχει κατηγορήσει δημόσια γι’ αυτό κάποιος πρώην της σε βρετανικό tabloid που πλέον έχει κλείσει. Η Lindsay Lohan έχει μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης αρκετές φορές στο παρελθόν για τον εθισμό της στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει απαλλαγεί από τους «δαίμονές» της και να ζει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της και το μωρό τους στο Ντουμπάι.

Robbie Williams

Ο Robbie Williams έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το σεξ. Τώρα παντρεμένος με 3 παιδιά, ισχυρίζεται ότι το να είναι μονογαμικός είναι πολύ εύκολο. «Δεν μπαίνω στο στόμα του λύκου. Δεν φλερτάρω και δεν πάω οπουδήποτε θα δημιουργούσε πρόβλημα σε μένα και τη σύζυγό μου», έχει επισημάνει ο pop star. Ο ίδιος μιλώντας για το σεξ στον έγγαμο βίο του, φαίνεται ότι έχει φτάσει στο «άλλο άκρο» του εθισμού καθώς σχεδόν δεν κάνει πλέον σεξ.