CELEBRITIES

10 ηθοποιοί που μίσησαν τους ρόλους που έπαιξαν

Outnow.ch

Μπορεί οι ερμηνείες τους να ήταν επιτυχημένες. Μπορεί κάποιοι ρόλοι να πιστώθηκαν σε αυτούς ως οι μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το απολάμβαναν κιόλας. Οι ηθοποιοί σε αυτή τη λίστα, έπαιξαν ρόλους που δεν θέλουν ιδιαίτερα να θυμούνται. Ηθοποιοί που μίσησαν τους ρόλους τους (ή έστω τους αντιπάθησαν), αλλά συνέχισαν με επαγγελματισμό να κάνουν τη δουλειά τους.

Οι ηθοποιοί σε αυτή τη λίστα έχουν υπάρξει πάνω απ’ όλα επαγγελματίες. Κι αυτό γιατί μπορεί ως ηθοποιοί να μην ταυτίζονταν απόλυτα με τους ρόλους τους, έως και να τους μίσησαν, αλλά συνέχισαν να τους παίζουν μέχρι το τέλος των project που είχαν αναλάβει.

Emma Stone – Aloha

H Emma Stone παγιδεύτηκε στο λευκό της προνόμιο, όταν της προτάθηκε να παίξει μία κατά το ήμισυ Ασιάτισσα ηρωίδα στην ταινία Aloha και δεν είναι κανένα πρόβλημα σε αυτή την πρόταση. Αμέσως μετά τα γυρίσματα μίλησε για το πώς έμαθε για το πρόβλημα του whitewashing και φώναξε «Συγγνώμη» στις Χρυσές Σφαίρες της επόμενης χρονιάς όταν η Sandra Oh κατηγόρησε την ταινία Aloha, ακριβώς γι’ αυτό το θέμα.

Penn Badgley – Gossip Girl

Μπορεί να μην έχει πει ακριβώς τις λέξεις «Μισώ τον Dan» αλλά τον έχει αποκαλέσει «επικριτικό μ@@@@» δημοσίως. Ο Penn Badgley έχει μιλήσει υποτιμητικά για τον ήρωα που υποδύθηκε και τη σειρά Gossip Girl ενώ προωθώντας την επόμενη δουλειά του είχε πει ότι είναι ωραία να νιώθει περήφανος για κάτι που κάνει αποκαλώντας αυτό το συναίσθημα «νέο». Εντάξει, τον μισούσε.

Viola Davis – The Help

Η Viola Davis έχει δηλώσει ότι μετάνιωσε που πήρε τον ρόλο της Aibileen στην ταινία The Help. Είχε επικρίνει την ταινία που δεν είχε βάλει τις υπηρέτριες στο επίκεντρο της ταινίας αλλά την «καλή λευκή» ηρωίδα που τις βοήθησε. «Ένα μέρος μου νιώθει ότι πρόδωσα τον εαυτό μου και τους ανθρώπους μου, γιατί ήμουν σε μία ταινία που δεν ήταν έτοιμη να πει όλη την αλήθεια» έχει δηλώσει. Η ίδια τόνιζε ότι όλη η ταινία φτιάχτηκε μέσα από το φίλτρο του συστημικού ρατσισμού.

Anya Taylor Joy – The Witch

Η Anya Taylor Joy δεν μίσησε ακριβώς τον ρόλο της Thomasin στην ταινία The Witch αλλά την ερμηνεία της. Όπως έχει πει «αποκαρδιώθηκε» από την υποκριτική της τέχνη στον ρόλο και πίστεψε ότι τους απογοήτευσε όλους.

Meryl Streep – The Devil Wears Prada

H Meryl Streep επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τις τεχνικές του Method Acting για τον ρόλο της Miranda στην ταινία The Devil Wears Prada. Κι αυτό την έκανε να περάσει απαίσια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Ήμουν χάλια, μες τη μιζέρια στο τροχόσπιτό μου. Τους άκουγα όλους να γελάνε και να περνάνε ωραία. Ήμουν τόσο θλιμένη», είχε πει η Meryl Streep. Έκτοτε δεν χρησιμοποίησε ξανά τη Μέθοδο.

Brad Pitt – Συνέντευξη με έναν βρικόλακα

O Brad Pitt έχει εξομολογήθεί ότι περνούσε απαίσια στα γυρίσματα της ταινίας καθώς έπρεπε να περάσει 6 μήνες «στο γ@@@@@@@ σκοτάδι», κατά τα δικά του λόγια. Έχει πει ότι αυτό τον λύγισε και μάλιστα ζήτησε από τον παραγωγό David Geffen να του πει πόσο θα του κόστιζε να εγκαταλείψει το project. Όταν άκουσε το ποσό των 40 εκατομμυρίων αποφάσισε να σταματήσει τη γκρίνια και να συνεχίσει την ταινία. Επιπλέον ο ίδιος δεν είχε δει το σενάριο μέχρι 2 μήνες πριν την έναρξη των γυρισμάτων και εξαρχής ένιωθε ότι η εκδοχή του χαρακτήρα του Louis de Pointe dy Lac, που υποδύθηκε, δεν έφερε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Brad Pitt – Τροία

Διπλή είσοδος για τον Brad Pitt σε αυτή τη λίστα. Ο ηθοποιός αναγκάστηκε να παίξει τον ρόλο του Αχιλλέα στην ταινία γιατί είχε αποχωρήσει από μία άλλη ταινία του ίδιου studio. Όπως έχει παραδεχτεί το σενάριο τον τρέλαινε και δεν του άρεσε η σκηνοθεσία ιδιαίτερα. «Συνειδητοποίησα ότι ο τρόπος με τον οποίο η ταινία αφηγήθηκε την ιστορία δεν ήταν αυτός που ήθελα εγώ να είναι», έχει πει χαρακτηιριστικά. Ωστόσο, παραδέχτηκε και τα δικά του λάθη στην ερμηνεία του, ενώ έκτοτε αποφάσισε να είναι πιο επιλεκτικός στα project που αναλάμβανε.

Halle Berry – Catwoman

Η Halle Berry ήταν μια υπέροχη Catwoman αλλά η ίδια δεν απήλαυσε τον ρόλο της. Άσκησε κριτική στο σενάριο της ταινίας και αναρωτήθηκε γιατί η Catwoman δεν μπορούσε να σώσει τον κόσμο σαν τους άλλους υπερήρωες και απλά πολεμούσε έναν κακό που είχε εταιρεία καλλυντικών. «Ήμουν όμως απλά ένας ηθοποιός που είχε προσλφθεί, δεν ήμουν ο σκηνοθέτης. Δεν είχα αρκετή επιρροή πάνω σε αυτό το θέμα», παραδέχτηκε.

Σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί που έπαιξαν τον James Bond

Μπορεί να γύρισε τελικά επιπλέον ταινίες στον ρόλο του Βρετανού μυστικού πράκτορα James Bond, μετά από αυτήν την ατάκα, αλλά γεγονός είναι ότι ο Daniel Craig είχε πει ότι θα προτιμούσε να σπάσει ένα ποτήρι και κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί ξανά τον 007.

Ο Sean Connery επίσης έχει δηλώσει: «Πάντα μισούσα αυτόν τον καταραμένο James Bond. Ήθελα να τον σκοτώσω», ενώ ο Pierce Brosnan έχει δηλώσει ότι δεν του άρεσε να υποδύεται αυτόν τον χαρακτήρα λόγω της πίεσης που ένιωθε να τον ερμηνεύσει σωστά.