CELEBRITIES

10 διάσημοι που θα σε πείσουν ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας τυχαίος αριθμός

@2021 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Σχεδόν όλοι οι διάσημοι άνθρωποι στον πλανήτη Hollywood έχουν κάνει κάποια παράξενη συμφωνία με τον χρόνο. Παγώνει για χάρη τους. Ας μην γελιόμαστε βέβαια, πέρα από το εξαιρετικό DNA κάποιων, οι διάσημοι είναι συνήθως και πολυεκατομμυριούχοι κάτι που σημαίνει ότι έχουν τον χρόνο και το χρήμα να διαθέσουν στις πιο προηγμένες θεραπείες και προϊόντα που τους βοηθούν να κλείσουν αυτή τη συμφωνία τους με τον χρόνο.

Το ζήτημα του ηλικιακού ρατσισμού στο Hollywood άλλωστε (ειδικά για τις γυναίκες) είναι σοβαρό και τελευταία μόνο μοιάζει να αρχίζει να κάμπτεται. Αλλά η ηλικία, όπως πολλές φορές λέμε, είναι απλά ένας αριθμός και δεν βλάπτει να θαυμάζουμε κάποια πρόσωπα που καταφέρνουν να μας το αποδεικνύουν αφού την ηλικία τους την αναγνωρίζουμε μόνο αν τη διαβάσουμε. Στην περίπτωση της παρακάτω λίστας θα δεις τους διάσημους, θα διαβάσεις την ηλικία τους και μετά θα πιστέψεις ότι θέλεις για αυτήν. 

Lenny Kravitz

Ναι, ο Lenny Kravitz δείχνει όπως βλέπεις παραπάνω, στα 59 του χρόνια. Και δεν είναι μόνο το πρόσωπό του που έχει νεανική όψη, είναι και το six pack του, που μάλλον αποδεικνύει ότι σχεδόν πάντα looks σαν αυτό, πάνε πακέτο με τη γυμναστική.

Vera Wang

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας πραγματοποίησε φέτος πάρτι γενεθλίων για τα 74 της χρόνια. Στο παρελθόν στο είχαμε αποδείξει ενδελεχώς με φωτογραφίες της, είναι 74, αλλά δεν είναι με τίποτα 74.

Halle Berry

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε πριν από κάποια χρόνια στην ηλικία της σε μια ανάρτηση – γροθιά στο στομάχι του ageism του Hollywood. Η Halle Berry είναι 56 ετών αλλά δείχνει ίδια εδώ και τουλάχιστον 2 δεκαετίες.

Jennifer Lopez

Αν έπρεπε να παίξει τον Benjamin Button γυναίκα, τότε αυτή θα ήταν σίγουρα η Jennifer Lopez. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έκλεισε τα 54 ενώ πριν 2 χρόνια με την παραπάνω φωτογραφία είχε προκαλέσει εκτεταμένη φρενίτιδα στον κόσμο γιορτάζοντας ταυτόχρονα τον έρωτά της για τον Ben Affleck.

Brad Pitt

σωσίας Brad Pitt διάσημοι ηλικίσ @2021 Arthur Mola/Invision/AP Images

Μιλώντας για τον Benjamin Button σε περίπτωση που σου είχε διαφύγει θέλω να σε ενημέρωσω ότι ο Brad Pitt, αυτός ο ηθοποιός που δεν μπορεί, θα το βλέπεις κι εσύ ότι κινείται ανάποδα στον χρόνο, έγινε μόλις 60 ετών. Ναι, καλά διάβασες, είναι 60 ετών, αλλά μοιάζει απροσδιορίστου ηλικίας. Είδες γιατί σου λέω ότι η ηλικία είναι απλά ένας τυχαίος αριθμός;

Samuel L. Jackson

διάσημοι ηλικία @2021 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Κοιτάζεις έναν 74χρονο άνδρα αυτή τη στιγμή. Ο ηθοποιός και η Vera Wang ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τίτλο «Τι λες τώρα;» και κάποια στιγμή θα πρέπει να μας αποκαλύψουν που βρίσκεται η πηγή της αιώνιας νεότητας.

Jeff Goldblum

διάσημοι ηλικία @2021 Mark Von Holden/Invision/AP Images

«Να βάλω τον Jeff Goldblum ή να μην τον βάλω σε αυτή τη λίστα;», αναρωτιόμουν μέχρι που διαπίστωσα την ηλικία του. Και τον έβαλα ασυζητιτή. Ο ηθοποιός είναι 70 χρονών, αλλά αποκλείεται να το καταλάβεις κοιτάζοντάς τον.

Gwyneth Paltrow

Είναι το Goop; Η αλλαγή που έφερε στον τρόπο ζωής της το γεγονός ότι στράφηκε στις επιχειρήσεις αντί για την υποκριτική; Είναι απλά τα γονίδια; Ποιος ξέρει τι απ’ όλα κρύβεται πίσω από τη νεανική εμφάνιση της Gwyneth Paltrow που τον Σεπτέμβριο συμπλήρωσε τα 51 της χρόνια.

Reese Witherspoon

Στα 47 της χρόνια τη Reese Witherspoon άνετα μπορείς να τη μπερδέψεις με λίγο μεγαλύτερη αδερφή της κόρης της, Ava κι όχι επειδή η νεαρή Ava δείχνει μεγαλύτερη από τη δική της ηλικία. Η Reese Witherspoon απλά μένει ίδια στο πέρασμα του χρόνου κι αν χρειαζόταν να ξαναγυρίσει σκηνές του Legally Blonde σήμερα κανείς δεν θα καταλάβαινε τη διαφορά.

Jesse Eisenberg

διάσημοι ηλικία @2021 Richard Shotwell/Invision/AP Images

Θα μπορούσες να του ευχηθείς με το που τον δεις «χαρούμενη ενηλικίωση», αλλά ο ηθοποιός Jesse Eisenberg έχει περάσει προ πολλού αυτή την ηλικία ορόσημο. Δεν βρίσκεται καν στα χρόνια της πρώτης νεότητάς του, σύμφωνα με τη ληξιαρχική πράξη της γέννησής του. Ο ηθοποιός με το (όσα χρόνια κι αν περάσουν) baby face είναι 39 ετών.