CELEBRITIES

10 διάσημοι που δείχνουν πολύ νεότεροι απ’ ό,τι είναι

@2021 Evan Agostini/ Invision/AP, File

Υπάρχουν κάποιοι διάσημοι εκεί έξω που άλλα χρόνια γράφει η ταυτότητά τους κι άλλα μετράς κοιτώντας τους. Είναι οι διάσημοι που δείχνουν πολύ νεότεροι απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα και παρόλο που όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι η ηλικία δεν είναι τίποτα παρά ένας αριθμός, δεν μπορούμε να μη θαυμάσουμε την τέλεια συμφωνία που έχουν κάνει με τον χρόνο.

Πριν προχωρήσουμε σε αυτή τη λίστα θαυμασμού στην οποία περιλαμβάνονται οι διάσημοι που δείχνουν πολύ νεότεροι απ’ ό,τι είναι, θέλω να σου θυμίσω ότι λόγω του πλούτου τους και του κοινωνικού του στάτους έχουν σαφώς μεγαλύτερη πρόσβαση σε θεραπείες και προϊόντα που τους βοηθούν να δείχνουν έτσι.

Eίναι επίσης γνωστό ότι το Hollywood διέπεται από ηλικιακό ρατσισμό ιδίως για τις γυναίκες, πράγμα που σημαίνει ότι για όσους δεις στην παρακάτω λίστα, η νεανική όψη υπήρξε, δυστυχώς, για πολλά χρόνια ως και προαπαιτούμενο προσόν για τη δουλειά τους. Ευτυχώς, τα πράγματα αλλάζουν παντού και πλέον ακόμα και στον κόσμο της φήμης, η ηλικία αρχίζει να αντιμετωπίζεται όπως πρέπει, ως απλός αριθμός.

Πάμε τώρα να θαυμάσουμε όσους μοιάζουν να έχουν επιβραδύνει τον χρόνο, χωρίς να ξεχνάμε ότι αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τους συνομήλικούς τους, διάσημους και μη.

Διάσημοι που δείχνουν νεότεροι απ’ ό,τι είναι: Lenny Kravitz

O Lenny Kravitz διαθέτει το six pack που βλέπεις εδώ στα 57 του χρόνια. Κι αυτό το πρόσωπο επίσης. Σίγουρα η γυμναστική αποτελεί μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του και μας υπενθυμίζει ότι τα αγαθά και οι κοιλιακοί κόποις κτώνται.

Halle Berry

Δεν μπορεί θα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι η Hale Berry μοιάζει ίδια την τελευταία δεκαετία, μη σου πω και δύο. Όποιο κι αν είναι το «μυστικό» της είναι δύσκολο να πιστέψεις πως είναι 54 ετών.

Διάσημοι που δείχνουν νεότεροι απ’ ό,τι είναι: Vera Wang

Έχουμε κάνει ολόκληρο θέμα εδώ στο LadyLike για το πώς οι φωτογραφίες της Vera Wang αδυνατούν να μας πείσουν ότι είναι εκείνες μίας γυναίκας μεταξύ των 72 και 73 ετών. Οπότε δύσκολα θα έλειπε κι από αυτή τη λίστα.

Elliot Page

Μετά το coming out του ως trans άνδρας δεν θα μας έκανε εντύπωση αν ο Elliot Page δεχόταν προτάσεις για ρόλους κολλεγιόπαιδων ή ακόμα και μαθητών του Λυκείου στην εφηβεία τους. Ο ηθοποιός ωστόσο, είναι ήδη 34 ετών.

 

Διάσημοι που δείχνουν νεότεροι απ’ ό,τι είναι: Andrew Garfield

διάσημοι που δείχνουν νεότεροι @2022 Chris Pizzello/ AP Images

Ο πρωταγωνιστής του Tick, Tick… Boom που βραβεύτηκε μάλιστα με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του, μοιάζει με άνθρωπο που πρόσφατα ενηλικιώθηκε. Είναι όμως 37 ετών.

Shakira

H γοητεία της Shakira παραμένει διαχρονική και η ομορφιά της αναλλοίωτη. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια το 2022 θα γίνει 45 ετών και μοιάζει ακριβώς όπως τη γνωρίσαμε.

Reese Witherspoon

Μπορεί μεταξύ του Legally Blonde και του σήμερα να μεσολαβούν περίπου 20 χρόνια, αλλά η Reese Witherspoon στα 45 της με τον εαυτό της στα 25 της χρόνια δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά.

Διάσημοι που δείχνουν νεότεροι απ’ ό,τι είναι: Justin Long

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας He’s Just Not That Into You, έχει κλείσει τα 43 του χρόνια. Κι όμως συνεχίζει να έχει όπως λέει το βιογραφικό του στο IMDb «αγορίστικο look με παχιά φρύδια και φιλικό χαμόγελο». Αυτό ακριβώς.

Mila Kunis

διάσημοι που δείχνουν νεότεροι @2022 Arthur Mola/ Invision/ AP Images

Θα μπορούσε να παίξει τον ίδιο ρόλο που έπαιζε στο That 70s Show και κανείς να μην καταλάβει τη διαφορά. Η Mila Kunis είναι 38 ετών κι ας μην της φαίνεται καθόλου.

Samuel L. Jackson

Στην ίδια ακριβώς ηλικιακή κατηγορία, αλλά και στην ίδια λίστα των ανθρώπων – οφθαλμαπάτη, ανήκει ο Samuel L. Jackson. Κι αν έχουν ανακαλύψει την πηγή της νεότητας, ίσως έχει έρθει η ώρα να το μοιραστούν και με εμάς επιτέλους.